Home / Featured / Στους πίνακες του 2018/19 θα φανεί η προϋπηρεσία Μαϊου – Ιουνίου;

Στους πίνακες του 2018/19 θα φανεί η προϋπηρεσία Μαϊου – Ιουνίου;

Δημοσιεύτηκε: 10:36 μμ Απρίλιος 6th, 2017  


Ρεπορτάζ: xenesglosses.eu

Έτοιμες είναι οι εγκύκλιοι αναπληρωτών και τις επόμενες μέρες αναμένεται η έναρξη κατάθεσης των αιτήσεων.

Όπως πρώτοι γράψαμε η σπουδή να γίνουν οι αιτήσεις μέσα στο Απρίλιο ίσως δημιουργήσει πρόβλημα με τις προϋπηρεσίες των δυο τελευταίων μηνών. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι οι πίνακες θα καταρτιστούν από το Υπουργείο Παιδείας αλλά όταν θα πάνε στο ΑΣΕΠ οι ενστάσεις θα πρέπει να γίνουν επί διαμορφωμένων πινάκων και όχι επί πινάκων που θα διαμορφωθούν μέχρι τον Ιούλιο.

Οι αιτήσεις θα γίνουν, όπως όλα δείχνουν μέσα στον Απρίλιο και θα έχουν διάρκεια 7 ημερών. Εκτός απροόπτου θα ολοκληρωθούν στις 30 Απριλίου, οπότε αν δεν αλλάξει κάτι αυτή πιθανόν θα είναι η ημερομηνία προσμέτρησης και της προϋπηρεσίας.

Χαρακτηριστικά είναι τα όσα αναφέρει και ο Πανελλήνιος Σύλλογος Αναπληρωτών Δασκάλων:

«Η προϋπηρεσία το πιθανότερο είναι πως θα προσμετρηθεί όχι ολόκληρη αλλά μέχρι το τελος της περιόδου των αιτήσεων κι αυτό θα γίνει γιατί με το πέρας των αιτήσεων αναλαμβάνει την σύνταξη των προσωρινών πινάκων το ΑΣΕΠ. Ό,τι δεν θα φανεί στους πίνακες αναπληρωτών 17/18 θα φανεί στους πίνακες του 18/19 αφού η προϋπηρεσία δεν μπορεί να χαθεί».

Συμφωνούμε και εμείς με τον ΠΑΣΑΔ και να σημειώσουμε ότι όντως η προϋπηρεσία των δυο τελευταίων μηνών δεν θα χαθεί αλλά θα προσμετρηθεί στους πίνακες του 2018. Αν ακολουθηθεί λογικά η ίδια πρακτική και το σχολικό έτος 2017-2018 και οι αιτήσεις γίνουν τον Απρίλιο τότε το χρονικό διάστημα αναγνώρισης της προϋπηρεσίας θα είναι για τους πίνακες του 2018-19 από  1/5/2017 έως 30/4/2018.

Έτοιμη η εγκύκλιος αναπληρωτών ωρομισθίων Γενικής Αγωγής. Προβλήματα που θα δημιουργήσει η κατάθεση αιτήσεων τον Απρίλη


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...