Τελευταία Νέα

Tuesday, 04/25/17, 09:11Πόσοι δάσκαλοι και νηπιαγωγοί μένουν εκτός από τους κύριους πίνακες λόγω της προσμέτρησης μέχρι 28/4

Δημοσιεύτηκε:

1:32 μμ Απρίλιος 19th, 2017

Ρεπορτάζ: xenesglosses.eu

Μέχρι τις 28/4 θα πρέπει να έχουν πιάσει το 50μηνο ή το 10μηνο εκπαιδευτικοί για να μπουν οι μεν πρώτοι στους κύριους πίνακες της Ειδικής Αγωγής και οι δεύτεροι στους επικουρικούς.

Μπορεί να μην είναι πολλοί αυτοί που θα χάσουν το δικαίωμα αυτό αλλά σίγουρα, όπως έγραψε το xenesglosses.eu είναι στους χαμένους της αλλαγής που έγινε ως προς τον τελικό χρόνο προσμέτρησης της προϋπηρεσίας.

Στους νηπιαγωγούς όσοι είχαν το 2015-16 41-49 μήνες ήταν 38 εκπαιδευτικοί και κάποιοι εξ αυτών – λίγοι βέβαια-  δεν θα καταφέρουν να πιάσουν το όριο των 50 μηνών. 

Το αντίστοιχο νούμερο των δασκάλων που είχαν προϋπηρεσία 40-49 μήνες είναι 28 και ίσως κάποιοι εξ αυτών δεν καταφέρουν να μπουν στους κύριους πίνακες.

Τι γίνεται με τη συμπλήρωση της ενότητας δημόσιος υπάλληλος στους αναπληρωτές (πλήρους ωραρίου και μειωμένου / ωρομίσθιοι)

ΑΝΑΛΟΓΑ ΑΡΘΡΑ:

Share
ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;  Πότε ξεκινάει η διαβούλευση για το μάθημα της ιστορίας
          

     

Ένα σχόλιο

  1. χρονια πολλα σε ολους

    μου εχει κανει εντυπωση οτι το αφησαμε και περασε αυτο με τις αιτησεις και αποδεχομαστε τις αδικιες που δημιουργουνται

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

Διαπιστώσεις και αποφάσεις της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης της Πανελλήνιας Ένωσης Καθηγητών Γερμανικής Γλώσσας Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης

Αθήνα, 25 Απριλίου 2017 Αριθμ. πρωτ.: 28/2017 ΠΡΟΣ: – Υπουργό Παιδείας, Έρευνας ...