Home / Featured / Σε πολιορκία το Υπουργείο Παιδείας από εκπαιδευτικούς Ειδικής Αγωγής

Σε πολιορκία το Υπουργείο Παιδείας από εκπαιδευτικούς Ειδικής Αγωγής

Δημοσιεύτηκε: 11:09 μμ Απρίλιος 4th, 2017  


Σε πολιορκία εδώ και λίγες ώρες το Υπουργείο Παιδείας από εκατοντάδες εκπαιδευτικούς που έχουν στήσει αντίσκηνα και είναι αποφασισμένοι να διανυκτερεύσουν.

«Συμβαίνει τώρα: Δε φεύγουμε, αν δε δικαιωθούμε!»

Σοβαρό πρόβλημα έχει προκαλέσει ο αποκλεισμός του υπουργείου σε όλες τις πύλες εισόδου / εξόδου αφού δεν μπορεί να φύγει το διοικητικό προσωπικό.

«Συμβαίνει τώρα: Κλειστές και οι τρεις εισόδοι του υπουργείου! Δεν υποχωρούμε!»

Οι εκπαιδευτικοί ζητάνε επίμονα συνάντηση με τον υπουργό αλλιώς όπως δηλώνουν δεν υποχωρούν.

Ζητάνε επίσης την παραίτηση του Διευθυντή Ειδικής Αγωγής κου Π. Κασσιανού.

ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΣΤΙΣ 19.00 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ

Συνάντηση του Υπουργού με αναπληρωτές της Ειδικής Αγωγής την Πέμπτη

Ο Υπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων Κώστας Γαβρόγλου  θα συναντηθεί την Πέμπτη 6 Απριλίου  με αντιπροσωπία  αναπληρωτών εκπαιδευτικών προκειμένου να καταθέσουν τις προτάσεις τους σχετικά με τη διαμόρφωση του συστήματος πρόσληψης αναπληρωτών στην Ειδική Αγωγή.

Είναι προφανές ότι στο πλαίσιο του δημοκρατικού  διαλόγου, μέχρι την πραγματοποίηση της συνάντησης το Υπουργείο δεν θα προχωρήσει σε καμία ενέργεια.

φωτογραφικό υλικό από την σελίδα ΣΑΤΕΑ στο facebook


 

2 Σχόλια

  1. Καλή επιτυχία συνάδελφοί! Δίνετε το παράδειγμα σε όσους κλάδους επιτρέπουν τους αλήτες να παιζουν με τις ζωές μας! Και επιτέλους ας πρυτανεύσει η λογική κ να μην έχουμε ως μοτό το «ας καεί το σπίτι του γείτονα»…Όλοι μπορούμε να δουλεύουμε αλλά τους επιτρέπουμε να μας δουλεύουν κ να γινόμαστε βορά αλλων κλάδων πιο οργανωμένων χρόνια τωρα…

  2. μαλλον καποιον θελουν να εξυπηρετησουν παλι διεξαγοντας τις αιτησεις αναπληρωτων μεσα στον απριλη…………..πε71 πε61 παιρνουν πτυχιο τον ιουνη και ετσι δεν θα δουλεψουν……οι 2 μηνες προυπηρεσιας δεν θα μετρησουν με οτι αυτο συνεπαγεται….δεν θα προλαβουν να καταθεσουν μεταπτυχιακα της ειδικης που ειναι στο δοαταπ προς αναγνωριση για να παρουν μονιμους με 2ημερων σεμιναρια ……..γιατι βιαζονται λες και θα κανουν προσληψεις πιο γρηγορα???…..αφου παντα καθυστερουν ολο κ περισσοτερο

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...