Home / Featured / Πληρωμές εκπαιδευτών στα ΔΙΕΚ (δεύτερο εξάμηνο 2016)

Πληρωμές εκπαιδευτών στα ΔΙΕΚ (δεύτερο εξάμηνο 2016)

Δημοσιεύτηκε: 7:37 μμ Απρίλιος 6th, 2017  


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΙΝΕΔΙΒΙΜ

Το Ίδρυμα Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους ότι ξεκίνησε η διαδικασία πληρωμής των εκπαιδευτών που κάλυψαν τις ανάγκες των Δημόσιων Ινστιτούτων Επαγγελματικής Κατάρτισης κατά το δεύτερο εξάμηνο του 2016.

ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ Ε.Δ.ΙΕΚ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ. ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ ΔΙΕΚ, ΜΕ ΔΟΣΕΙΣ…

Το Δελτίο τύπου της 05/04/2017 του Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ και η ασαφής ενημέρωση για τις πληρωμές των δεδουλευμένων του εξαμήνου 2016 Β! που αφορά τους εκπαιδευτές ΔΙΕΚ, για άλλη μια φορά πήρε σάρκα και οστά.

Το Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ. καταβάλει μόνο μέρος των δεδουλευμένων και συγκεκριμένα αυτό που αντιστοιχεί έως την 31/12/2016, ενώ εξακολουθούν απλήρωτοι οι αμειβόμενοι με ΑΠΥ.

Το Υπουργείο Παιδείας και οι εποπτευόμενοι φορείς του για άλλη μία φορά με συνέπεια στην ασυνέπεια που τους χαρακτηρίζει απέναντι στους εκπαιδευτές της Αρχικής Επαγγελματικής Κατάρτισης:

– Καταστρατηγούν μονομερώς την τήρηση της συμβατικής των υποχρέωσης που προκύπτει από την υπογραφή τους στην σύμβαση μίσθωσης έργου με την υπ αριθμ. Πρωτ. 4538/248/24-01-2017 απόφαση Δ.Σ. Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ και συγκεκριμένα στην παράγραφο 4, όπου ρητώς αναφέρεται ότι: «η καταβολή της αμοιβής στον/ην εκπαιδευτή/τρια θα γίνει με την ολοκλήρωση του έργου»

– Αφήνουν έκθετους τους εκπαιδευτές στην διαχείριση και οικογενειακό προγραμματισμό τους, επιτείνοντας τα ήδη υπάρχοντα οικονομικά προβλήματα.

Καλούμε το Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ:

– Να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων, να σεβαστεί την υπογραφή του, και να προχωρήσει άμεσα στην ολική εξόφληση των δεδουλευμένων όλων, αδιακρίτως τρόπου πληρωμής, εκπαιδευτών.
– Να προβεί άμεσα και συγκεκριμένα, σε ενημέρωση για τις προθέσεις του και το ακριβές χρονοδιάγραμμα του.


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...