Τελευταία Νέα

Thursday, 05/24/18, 07:04ΝΕΟ – ΟΠΣΥΔ – ΑΜΩ/ωρομίσθιοι και ιδιότητα Δημοσίου Υπαλλήλου για την αίτηση αναπληρωτή (διευκρίνιση)

Δημοσιεύτηκε:

8:55 μμ Απρίλιος 20th, 2017

Ρεπορτάζ xenesglosses.eu

Πολλά ήταν τα ερωτήματα για το τι θα συμπληρώσουν οι ΑΜΩ σχετικά με την ιδιότητα Δημοσίου Υπαλλήλου και τη διευκρίνιση που είχε βγάλει το ΟΠΣΥΔ:

“Σχετικά με την ιδιότητα του δημοσίου υπαλλήλου για τους εκπαιδευτικούς που υπηρετούν κατά την παρούσα χρονική στιγμή ως αναπληρωτές στην Α/θμια και Β/θμια εκπαίδευση πρέπει να συμπληρώνουν στον φάκελο τους το πεδίο Δημόσιος Υπάλληλος το «ΝΑΙ» και κατόπιν στην Υπεύθυνη Δήλωση της αίτησης στο σημείο που αναφέρεται η ιδιότητα του δημοσίου υπαλλήλου να επιλέγουν το «ορισμένου χρόνου».”

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΕΔΩ

Σύμφωνα με ενημέρωση που είχαμε από φίλο της ιστοσελίδας ο οποίος μίλησε σήμερα με το ΟΠΣΥΔ,”μόλις μίλησα με ΟΠΣΥΔ [2103442387]  οι ΑΜΩ δεν δηλώνουν ότι είναι Δημόσιοι Υπάλληλοι!”

Επίσης εδώ και 1 ώρα συνεχίζουμε να λαμβάνουμε μηνύματα εκπαιδευτικών που μίλησαν με ΟΠΣΥΔ και τους είπαν την ίδια απάντηση.

Το xenesglosses.eu είχε αναλύσει νομικά το θέμα και είχε καταλήξει στο ίδιο συμπέρασμα:

Τι γίνεται με τη συμπλήρωση της ενότητας δημόσιος υπάλληλος στους αναπληρωτές (πλήρους ωραρίου και μειωμένου / ωρομίσθιοι)

 

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;  Ξυλοκόπησε την καθηγήτρια διότι άφησε στην ίδια τάξη την κόρη της από απουσίες. Είχε συμπληρώσει 265 απουσίες!
          

     

2 Σχόλια

  1. Γιατί δεν κάνει νέα διευκρίνιση ο ΟΠΣΥΔ για τους αναπληρωτές μειωμένου και τους ωρομίσθιους για να είμαστε σίγουροι; Δε γίνεται η ενημέρωσή μας να γίνεται από τους αναπληρωτές! Πρέπει να υπάρξει επιβεβαίωση και από επίσημα χείλη, δηλ. τον ΟΠΣΥΔ!

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

Προσωρινοί Πίνακες Κατάταξης Υποψηφίων Διευθυντών Σ.Δ.Ε.

Παρακαλούμε ενημερωθείτε απο το επισυναπτόμενο αρχείο: ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;  Εορτή ...

Μοιράσου!