Home / Featured / Μόνιμοι διορισμοί μέσω ΑΣΕΠ. Από αύριο οι αιτήσεις για 4 προκηρύξεις

Μόνιμοι διορισμοί μέσω ΑΣΕΠ. Από αύριο οι αιτήσεις για 4 προκηρύξεις

Δημοσιεύτηκε: 10:19 μμ Απρίλιος 23rd, 2017  


Tην ερχόμενη Δευτέρα 24 Απριλίου ξεκινούν οι αιτήσεις μέσω ΑΣΕΠ για 48 προσλήψεις (17 θέσεις ΠΕ, 8 ΤΕ, 22 ΔΕ και 1 ΥΕ) μόνιμου προσωπικού στον ΟΣΕ, το Εθνικό Τυπογραφείο, την Εθνική Αναλογιστική Αρχή και την ΕΛΣΤΑΤ.

Πρόκειται για την προκήρυξη 3Κ/2017, η προθεσμία για την οποία λήγει στις 8 Μαΐου 2017, ημέρα Δευτέρα.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΘΕΣΕΩΝ:

α) ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ (Ε.Α.Α.)

Αποστολή της είναι ο αξιόπιστος έλεγχος και η επιστημονικά τεκμηριωμένη παρακολούθηση των κρίσιμων, οικονομικών κυρίως, μεγεθών που αναφέρονται στη βιωσιμότητα του συνολικού Συστήματος Κοινωνικής Ασφάλισης και των επί μέρους φορέων του.

Οι κατωτέρω ειδικότητες έχουν κύριο αντικείμενο απασχόλησης:

ΠΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ: Υποστήριξη στην εφαρμογή του Κλαδικού Λογιστικού Σχεδίου με όλες τις υποχρεώσεις που προκύπτουν από την οικεία νομοθεσία. Ανάληψη ευθύνης λογιστικής παρακολούθησης ήτοι κλείσιμο μηνών και έτους, απολογισμοί, ισολογισμοί, προϋπολογισμοί, δηλώσεις ΦΠΑ, φόρου εισοδήματος, έκδοση μισθοδοσίας.

Παροχή συμβουλών και επεξηγήσεων λογιστικού και μηχανογραφικού περιεχομένου στο προσωπικό της Αρχής.

ΠΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ: Εύρυθμη ρύθμιση όλων των υπολογιστικών μηχανών της Αρχής ώστε να λειτουργούν αποτελεσματικά. Υποβολή εκθέσεων-προτάσεων στην Ε.Α.Α. για τυχόν αναβαθμίσεις λογισμικού ή άλλων στοιχείων ηλεκτρονικής οργάνωσης και λειτουργίας στα πλαίσια της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης. Συγγραφή κώδικα σε γλώσσα προγραμματισμού για ανάπτυξη λογισμικού εκ μέρους της Ε.Α.Α. και αρχείων της Ε.Α.Α..

β) ΕΘΝΙΚΟ ΤΥΠΟΓΡΑΦΕΙΟ

Η γενική του αρμοδιότητα συνίσταται στην έκδοση και κυκλοφορία της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως καθώς και στην κάλυψη των εκτυπωτικών αναγκών των δημοσίων υπηρεσιών.

Οι κατωτέρω ειδικότητες έχουν κύριο αντικείμενο απασχόλησης:

TE4 ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ (ΕΚΤΥΠΩΤΩΝ): Εκτύπωση διαφόρων εντύπων και λοιπών εργασιών με μηχανήματα προηγμένης τεχνολογίας (ψηφιακά και off set).

TE4 ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ (ΦΩΤΟΣΤΟΙΧΕΙΟΘΕΤΩΝ): Τεχνική επεξεργασία, ποσοτική και ποιοτική, της δημοσιευτέας ύλης των Φύλλων της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως (Φ.Ε.Κ.) και των λοιπών προς εκτύπωση/έκδοση εργασιών (φωτοστοιχειοθέτηση, ηλεκτρονική σελιδοποίηση, διαμόρφωση και τεχνική επεξεργασία εργασιών), με χρήση ιδίως των προγραμμάτων InDesign, Photoshop και Illustrator.

γ) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ (ΕΛ.ΣΤΑΤ.)

H ΕΛ.ΣΤΑΤ. έχει σκοπό τη συστηματική παραγωγή επίσημων στατιστικών, καθώς και τη διενέργεια επιστημονικών ερευνών και την κατάρτιση μελετών, οι οποίες αφορούν όλους τους τομείς της δραστηριότητας του δημοσίου και του ιδιωτικού τομέα. Οι πτυχιούχοι Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης με τις επιστημονικές τους γνώσεις διαθέτουν το απαιτούμενο γνωστικό υπόβαθρο και υποστηρίζουν τη διαδικασία λήψης αποφάσεων, χάραξης και αξιολόγησης πολιτικών της Κυβέρνησης και των φορέων του Δημοσίου (δείκτες αξιολόγησης) που υποβάλλονται σε διεθνείς φορείς σύμφωνα με τις υποχρεώσεις της χώρας.

δ) ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε. (Ο.Σ.Ε. Α.Ε.)

Διαχειρίζεται την Εθνική Σιδηροδρομική Υποδομή σύμφωνα με τις οικείες διατάξεις, μεριμνά για τη συντήρηση, βελτίωση και επέκτασή της και φέρει την ευθύνη της διαχείρισης των σχετικών επενδύσεων, στο πλαίσιο της γενικότερης εθνικής πολιτικής για τους σιδηροδρόμους.

Οι κατωτέρω ειδικότητες έχουν κύριο αντικείμενο απασχόλησης:

ΠΕ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ: Μελέτες και κατασκευή δικτύων ηλεκτροκίνησης σιδηροδρόμων και συστήματος σηματοδότησης σιδηροδρομικού δικτύου.

ΠΕ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ Ή ΠΕ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ: Μελέτες Ηλεκτρομηχανολογικών Εγκαταστάσεων των σιδηροδρομικών έργων και σύνταξη τευχών δημοπράτησης έργων.

ΠΕ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ: Σύνταξη και εφαρμογή διαδικασιών ελέγχου και ασφάλειας.

ΠΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ: Πληροφοριακά συστήματα και εφαρμογές.

ΠΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ / ΤΟΠΟΓΡΑΦΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ: Δομοστατικές ή και γεωτεχνικές μελέτες, κατασκευή έργων σιδηροδρομικής επιδομής, χαράξεις συγκοινωνιακών έργων, περιβαλλοντικές, υδραυλικές ή οικονομοτεχνικές μελέτες, αντίστοιχα κατά ειδικότητα.

ΤΕ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ: Παρακολούθηση και ενεργειακή διαχείριση του διακοπτικού υλικού (Ρυθμιστές Έλξης).

ΔΕ ΚΛΕΙΔΟΥΧΟΙ: Χειρισμός μηχανισμού αλλαγής τροχιάς στους σταθμούς, εκτέλεση εργασιών ελιγμών και εργασία λίπανσης και ελαφράς συντήρησης των μηχανισμών και εγκαταστάσεων γραμμής.

ΔΕ ΣΤΑΘΜΑΡΧΕΣ: Αποκλειστικά υπεύθυνος για την κυκλοφορία των αμαξοστοιχιών στην περιοχή ευθύνης του. Διαχείριση προσωπικού, δαπανών απολογιστικά στοιχεία κυκλοφορίας, αλληλογραφία προς τις υπηρεσίες του Ο.Σ.Ε. Α.Ε. κ.λ.π..

ΤΟ ΦΕΚ ΕΔΩ (48 ΣΕΛΙΔΕΣ)


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...