Home / Featured / Μεταπτυχιακό που ενδιαφέρει εκπαιδευτικούς με επιλογή χωρίς εξετάσεις

Μεταπτυχιακό που ενδιαφέρει εκπαιδευτικούς με επιλογή χωρίς εξετάσεις

Δημοσιεύτηκε: 11:11 μμ Απρίλιος 30th, 2017  


Ρεπορτάζ: xenesglosses.eu

Το Τμήμα Δημοτικής εκπαίδευσης της Παιδαγωγικής Σχολής του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, στο πλαίσιο της λειτουργίας του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών  (ΠΜΣ) «Επιστήμες της Αγωγής: Θεωρητικές, Ερευνητικές και Διδακτικές Προσεγγίσεις στην Ιστορία και στην Τοπική Ιστορία» (ΦΕΚ 896/τ. Β/1-4-2016 και 1116/τ.Β/20-4-2016) καλεί τους ενδιαφερομένους να υποβάλουν αίτηση για το ακαδημαϊκό έτος 2017-2018.

Για το τρέχον ακαδημαϊκό έτος 2017-2018 ο αριθμός των εισακτέων ορίζεται στους τριάντα (30).

Τα μαθήματα θα μπορούν να πραγματοποιούνται συμπυκνωμένα και εντατικά καθώς και με χρήση σύγχρονης και ασύγχρονης διαδικτυακής επικοινωνίας. Τα μαθήματα θα γίνονται στην Ελληνική γλώσσα και, εφόσον υπάρχει εκδήλωση ενδιαφέροντος από ικανοποιητικό αριθμό συμμετεχόντων που δεν γνωρίζουν την ελληνική, θα προσφέρονται μαθήματα και στην αγγλική γλώσσα.

Αιτήσεις

Οι υποψήφιοι/ες μπορούν να συμπληρώσουν και να υποβάλουν τις αιτήσεις και το βιογραφικό τους από 25 Απριλίου 2017 μέχρι 7 Ιουλίου 2017 εδώ: https://history.eled.uowm.gr/. Η ημερομηνία διεξαγωγής της διαδικασίας της προφορικής συνέντευξης θα ανακοινωθεί αμέσως μετά την λήξη υποβολής των αιτήσεων. Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας της προφορικής συνέντευξης εντός δεκαημέρου θα ανακοινωθεί στην ιστοσελίδα του ΠΜΣ ο πίνακας των επιτυχόντων.

Δίδακτρα

Για τη φοίτηση στο ΠΜΣ απαιτείται η καταβολή διδάκτρων, τα οποία ανέρχονται στο συνολικό πόσο των 2.500 ευρώ (700 ευρώ με την έναρξη κάθε εξαμήνου Α, Β, Γ και 400 επιπλέον στο Δ ́ εξάμηνο, κατά το οποίο εκπονείται η μεταπτυχιακή εργασία).
Τρόπος επιλογής
Στο ΠΜΣ γίνονται δεκτοί, μετά από συνεκτίμηση των τυπικών και ουσιαστικών προσόντων τους, πτυχιούχοι τμημάτων Πανεπιστημίων της ημεδαπής και ομοταγών αναγνωρισμένων ιδρυμάτων της
αλλοδαπής καθώς και πτυχιούχοι τμημάτων ΤΕΙ.

Πληροφορίες

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να ανατρέχουν στην ιστοσελίδα του Π.Μ.Σ.: https://history.eled.uowm.gr/ ή να απευθύνονται στη Γραμματεία του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης της Παιδαγωγικής Σχολής Φλώρινας του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας (Τηλ.: 2385055111, κ. Μελίσσας Λάζαρος).

Περισσότερα


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...