Home / Featured / Μεταπτυχιακό που ενδιαφέρει εκπαιδευτικούς με επιλογή χωρίς εξετάσεις

Μεταπτυχιακό που ενδιαφέρει εκπαιδευτικούς με επιλογή χωρίς εξετάσεις

Δημοσιεύτηκε: 7:24 μμ Απρίλιος 9th, 2017  


Ρεπορτάζ: xenesglosses.eu

Με βάση την απόφαση της Γενικής Συνέλευσης Ειδικής Σύνθεσης (συνεδρίαση 220/2-2-2017), το Τμήμα Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας κηρύσσει την έναρξη διαδικασιών εισαγωγής συνολικά είκοσι (20) υποψηφίων στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα με κατεύθυνση «Γλώσσα, Λογοτεχνία και Ψηφιακά Μέσα στην Εκπαίδευση» για το ακαδημαϊκό έτος 2017-2018 για σπουδές (α) πλήρους φοίτησης διάρκειας 12 μηνών ή (β) μερικής φοίτησης διάρκειας 24 μηνών.

O Εσωτερικός Κανονισμός που διέπει το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών, oι στόχοι, τα μαθήματα και άλλες χρήσιμες πληροφορίες για την κατεύθυνση είναι διαθέσιμα στο ιστότοπο του Προγράμματος gp.enl.auth.gr.

Η παρακολούθηση στα μαθήματα είναι υποχρεωτική.

Σύμφωνα με το ΦΕΚ λειτουργίας του, το ΠΜΣ του Τμήματος Aγγλικής έχει δίδακτρα.

Σύμφωνα με τον Εσωτερικό Κανονισμό του ΠΜΣ (άρθρο 18) το συνολικό κόστος του «ΜΔΕ στη Γλώσσα, Λογοτεχνία και Ψηφιακά Μέσα στην Εκπαίδευση» ανέρχεται στα 3000,00 ευρώ. Στο ίδιο άρθρο, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν αναλυτικά πότε πρέπει να καταβάλλονται τα δίδακτρα για τις σπουδές πλήρους φοίτησης και για τις σπουδές μερικής φοίτησης.

Οι αιτήσεις με όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά σε έντυπη μορφή θα πρέπει να κατατεθούν στη Γραμματεία του Τμήματος, στον 3ο όροφο, Κτίριο Κ. Καραθεοδωρή-Διοίκησης, καθημερινά 10:00-12:00, ή να αποσταλούν ταχυδρομικά με ημερομηνία αποστολής έως την προθεσμία υποβολής των αιτήσεων.

Προθεσμία Υποβολής: 6 Μαρτίου-6 Ιουνίου 2017

Να σημειώσουμε ως xenesglosses.eu ότι η επιλογή γίνεται χωρίς εξετάσεις αλλά με συνεκτίμηση φακέλου προσόντων και συνέντευξη που έχει όμως βαρύτητα 10%.

ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ-ΨΗΦΙΑΚΑ

Ποια μεταπτυχιακά που ενδιαφέρουν εκπαιδευτικούς δέχονται αιτήσεις


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...