Home / Featured / Μεταπτυχιακό χωρίς εξετάσεις για την επιλογή που ενδιαφέρει πτυχιούχους Φυσικής Αγωγής

Μεταπτυχιακό χωρίς εξετάσεις για την επιλογή που ενδιαφέρει πτυχιούχους Φυσικής Αγωγής

Δημοσιεύτηκε: 10:12 μμ Απρίλιος 25th, 2017  


Το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΠΜΣ) «Οργάνωση και Διαχείριση Αθλητικών Δραστηριοτήτων για άτομα με αναπηρίες (Α.με.Α.)» του Τμήματος Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού του Πανεπιστη­μίου Πελοποννήσου, προκηρύσσει για το ακαδημαϊκό έτος 2017-18 σαράντα (40) θέσεις μεταπτυχιακών φοιτητών. Τα μαθήματα πραγματοποιούνται χρησιμοποιώντας την μέθοδο της σύγχρονης εξ’ αποστάσεως εκπαίδευσης παράλληλα με την διαζώσης εκπαίδευση.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ-ΜΠΣ

Η υποβολή των αιτήσεων γίνεται ταχυδρομικά (με συστημένη επιστολή) κατά το διάστημα από 13.04.2017 έως και 30.05.2017 στη διεύθυνση: Λεωφ. Ε. & Σ. Βαλιώτη και Πλαταιών, 23100 Σπάρτη (υπόψη: Γεωργίου Χίου). Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στον κ. Γεώργιο Χίο, Υπεύθυνο Γραμματείας του ΠΜΣ καθημερινά από Δευτέρα έως και Παρασκευή 07:30 – 15:00, τηλέφωνο: 27310-89661, Φαξ: 27310-89658 και email: chios@uop.gr, ιστοσελίδα: https://pmsamea.uop.gr/.

Σύμφωνα με τον κανομισμό στο ΠΜΣ γίνονται δεκτοί πτυχιούχοι Τμήματος Οργάνωσης και Διαχείρισης αθλητισμού, ΤΕΦΑΑ, Ιατρικής, Βιολογίας, Νοσηλευτικής, Διατροφής και Διαιτολογίας, Οικονομικών και άλλων Τμημάτων Πανεπιστημίων της ημεδαπής και ομοταγών αναγνωρισμένων Ιδρυμάτων της αλλοδαπής, καθώς και πτυχιούχοι Τμημάτων Τ.Ε.Ι.συναφούς γνωστικού αντικειμένου. Ο αριθμός των κατ’ έτος εισακτέων στο
Πρόγραμμα ορίζεται κατ’ ανώτατο όριο σε σαράντα (40). Σε περίπτωση ισοβαθμίας με τον τελευταίο επιτυχόντα, ο μέγιστος αριθμός των υποψηφίων που θα εγγράφονται δεν θα ξεπερνά τους πέντε (5).
Το ΠΜΣ είναι αυτοχρηματοδοτούμενο και οι φοιτητές που εισάγονται στο πρόγραμμα υποχρεούνται στην καταβολή διδάκτρων ύψους 4000 ευρώ.

 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...