Home / Featured / Έτοιμη η εγκύκλιος αναπληρωτών ωρομισθίων Γενικής Αγωγής. Προβλήματα που θα δημιουργήσει η κατάθεση αιτήσεων τον Απρίλη

Έτοιμη η εγκύκλιος αναπληρωτών ωρομισθίων Γενικής Αγωγής. Προβλήματα που θα δημιουργήσει η κατάθεση αιτήσεων τον Απρίλη

Δημοσιεύτηκε: 9:02 μμ Απρίλιος 6th, 2017  


Ο ΠΑΣΑΔ ενημερώνει :

– Μέλη του ΔΣ του ΠΑΣΑΔ παραβρέθηκαν στην χτεσινή πορεία της ΔΟΕ-ΟΛΜΕ στην Αθήνα. Μετά την ολοκλήρωσή της, ακολούθησαν συναντήσεις στην Βουλή με βουλευτές της Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων.

– Τα δομικά χαρακτηριστικά μιας πρότασης που στηρίζεται σε βασικές παραδοχές και εκατέρωθεν υποχωρήσεις, των συναδελφων ΠΕ 71 και ΠΕ 70.50, με στόχο να βρεθεί μια κοινά αποδεκτή λύση, παρουσιάστηκαν στην πρόεδρο του ΣΑΤΕΑ και στους βουλευτές. Ο ΣΑΤΕΑ παραμένει στις θέσεις του ενώ ενδιαφέρον εκφράστηκε από τους βουλευτές. Εξετάζεται η νομική της κατοχύρωση πριν της δώσουμε την οριστική της μορφή και την ανακοινώσουμε.

– Η εγκύκλιος για υποβολή αιτήσεων στην Γενική Αγωγή είναι έτοιμη ενώ αναμένεται, όπως είναι φυσικό, η εγκύκλιος για την Ειδική.

ΠΑΣΧΑ ΜΕ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ!

Τα προβλήματα που εμφανίζονται από εδώ και πέρα όμως είναι πολλά.

Η προϋπηρεσία το πιθανότερο είναι πως θα προσμετρηθεί όχι ολόκληρη αλλά μέχρι το τελος της περιόδου των αιτήσεων κι αυτό θα γίνει γιατί με το πέρας των αιτήσεων αναλαμβάνει την σύνταξη των προσωρινών πινάκων το ΑΣΕΠ.

Ό,τι δεν θα φανεί στους πίνακες αναπληρωτών 17/18 θα φανεί στους πίνακες του 18/19 αφού η προϋπηρεσία δεν μπορεί να χαθεί.

Πρόβλημα υπάρχει για όσους συναδέλφους προσληφθούν αφού έχουν γίνει οι αιτήσεις καθώς θα εμφανίζονται χωρίς μεταβολή στην προϋπηρεσία στους πίνακες 17/18.

Με τα ισχύοντα, δεν θα μπορέσουν να μπουν φέτος στους πίνακες οσοι αποκτήσουν πτυχίο τον Ιούνιο και όσοι αποκτήσουν μεταπτυχιακά.

– Ενημερώσαμε για τα παραπάνω τον Διευθυντή Σπουδών ο οποίος μας απάντησε πως γνωρίζει τα προβλήματα χωρίς να έχει να μας πει κάτι περισσότερο.

Απαιτήσαμε την άμεση πρόσληψη στην παράλληλη στήριξη τουλάχιστον 100 συναδέλφων, με ανακοίνωση των προσλήψεων αύριο ή έστω και την μεγάλη εβδομάδα και ανάληψη υπηρεσίας μετά το Πάσχα.

Συνάδελφοι, όπως έχουμε γράψει πολλές φορές, θα πρεπει να καταλάβουμε πως τίποτε δεν πρόκειται να μας χαριστεί. Ο αγώνας για διορισμούς και η διεκδίκηση των δικαιωμάτων μας, είναι καθαρά δικά μας. Πρώτα του καθενός από εμάς και μετά του συνόλου.

Μπροστά έχουμε δρόμο που απαιτεί προσωπική συμμετοχή και δράση. Εκεί θα κριθούμε όλοι μας!

Τι γίνεται με την προϋπηρεσία των δυο τελευταίων μηνών αν οι αιτήσεις γίνουν Απρίλιο;


 

2 Σχόλια

  1. ΑΣ ΜΑΣ ΒΑΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΑΠΡΙΛΗ….ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ …ΜΗΝΥΣΕΙΣ …ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΣΥΝΝΕΦΟ….ΑΥΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΩΝ ΟΧΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΑΛΛΑ ΜΟΛΙΣ ΛΗΞΟΥΝ ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΕΤΟΥΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ ΤΟΥ ΕΠΟΜΕΝΟΥ

  2. ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΛΑΛΗΣΑΣΑ, ΑΝΑΚΥΠΤΟΥΝ ΔΕΚΑΔΕΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ. ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ; ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ, ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΑ, ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ; ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΝΑΜΕ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟ-ΙΟΥΛΙΟ, ΤΩΡΑ ΑΠΡΙΛΙΟ;;;

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...