Home / Featured / Ο ΕΟΠΠΕΠ πιστοποίησε ως ΚΔΒΜ, Εργαστήριο Ελευθέρων Σπουδών Αστρολογίας!

Ο ΕΟΠΠΕΠ πιστοποίησε ως ΚΔΒΜ, Εργαστήριο Ελευθέρων Σπουδών Αστρολογίας!

Δημοσιεύτηκε: 10:45 μμ Απρίλιος 3rd, 2017  


πηγή

https://www.thepressproject.gr/

Στην απόφαση να πιστοποιήσει ως Κέντρο Δια Βίου Μάθησης ένα «Εργαστήριο Ελευθέρων Σπουδών Αστρολογίας» προχώρησε το υπουργείο Παιδείας, εντάσσοντας στα αντίστοιχα προγράμματα του υπουργείου ένα εργαστήρι που διδάσκει έως και… αστροψυχολογία.

Σύμφωνα με την απόφαση, αρ. Πρωτ. ΔΑ/4205 από τις 8 Φεβρουαρίου, το εργαστήριο «Αστροπαιδεία» υπάγεται πλέον στην εποπτεία του Εθνικού Οργανισμού Πιστοποίησης Προσόντων & Επαγγελματικού Προσανατολισμού (ΕΟΠΠΕΠ) του Υπουργείου Παιδείας.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα των προγραμμάτων του υπουργείου Παιδείας για τα Κέντρα Δια Βίου Μάθησης, «το πρόγραμμα εστιάζει στην Εκπαίδευση και στη Διά Βίου Μάθηση ανθρώπων κάθε ηλικίας, στοχεύοντας στη δημιουργία θετικής στάσης προς τη μάθηση, την ενίσχυση των ίσων ευκαιριών πρόσβασης στην εκπαίδευση, στη δημιουργική αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου, την ενίσχυση των δυνατοτήτων πρόσβασης στην αγορά εργασίας και τέλος, στη σύνδεση ή επανασύνδεση με την εκπαιδευτική διαδικασία ενηλίκων, οι οποίοι για οποιονδήποτε λόγο δεν ολοκλήρωσαν την υποχρεωτική εκπαίδευση».

Προφανώς, πλέον το υπουργείο Παιδείας προτείνει σε όσους δεν έχουν για οποιονδήποτε λόγο δεν έχουν ολοκληρώσει την υποχρεωτική εκπαίδευση, μία καριέρα στον τομέα της Αστρολογίας.

Να ευχηθούμε και εις ανώτερα, ίσως με κάποια σχολή που να διδάσκει πως να διαβάζουν το φλιτζάνι…

Διαβάστε τη σχετική απόφαση στη

, ενώ παρακάτω παρατίθεται η πανηγυρική ανάρτηση του εργαστηρίου για την πιστοποίησή του από το υπουργείο Παιδείας:

«Με μεγαλη χαρά σας ανακοινώνουμε ότι η Αστροπαιδεία, το πρώτο και μοναδικό Εργαστήριο Ελευθέρων Σπουδών Αστρολογίας στην Ελλάδα, πιστοποιήθηκε από το Υπουργείο Παιδείας ως ΚΔΒΜ (δλδ ως Κέντρο Δια Βίου Μάθησης) με αρ Πρωτ ΔΑ/4205 από 08 /2 /2017 και υπάγεται ιστην εποπτεία του Εθνικού Οργανισμού Πιστοποίησης Προσόντων & Επαγγελματικού Προσανατολισμού (ΕΟΠΠΕΠ) του Υπουργείου Παιδείας;

Η Αστροπαιδεία συστάθηκε από διακεκριμένους Αστρολόγους με μεγάλη εμπειρία στη διδασκαλία της Αστρολογίας καθώς επίσης και στον τομέα της Συμβουλευτικής, με όραμα να καλύψουν το μεγάλο κενό που υπάρχει στο χώρο της Αστρολογίας και να μεταφέρουν τις σημαντικές γνώσεις και εμπειρίες μίας επιστήμης που θεωρείται παρεξηγημένη στα ελληνικά δεδομένα.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι είναι πολύ σημαντικό να επιλεγουν οι σπουδαστές ιπιστοποιημένα ιδρύματα με αναγνωρισμένους τίτλους σπουδών που δίνουν το δικαίωμα στον απόφοιτο να αποκτήσει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος.

Ως εκ τούτου, τα προγράμματα σπουδών της Αστροπαιδείας καλύπτουν όλους τους κλάδους της Αστρολογίας και είναι σχεδιασμένα τόσο για τους σπουδαστές που αποβλέπουν στο να αποκτήσουν επαγγελματική κατάρτιση, όσο και για τους ερασιτέχνες ή επαγγελματίες που επιθυμούν να επιμορφωθούν σε κάποιους κλάδους της αστρολογίας ή να παρακολουθήσουν εξειδικευμένα σεμινάρια.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ καλέστε μας στα τηλ:…»

πηγή https://www.facebook.com/astropaideia/posts/1912523228991456:0


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...