Τελευταία Νέα

Sunday, 03/18/18, 02:18Εκπαιδευτικοί Γαλλικής, Ιταλικής και Γερμανικής Γλώσσας για εξετάσεις στο Τμήμα Επαγγελματικής Μετεκπαίδευσης Ανθυπαστυνόμων

Δημοσιεύτηκε:

8:53 μμ Απρίλιος 20th, 2017

 

Το υπουργείο παιδείας με έγγραφο του ζητά από τα σχολεία της Περιφέρειας Αττικής εκπαιδευτικούς για τις εξετάσεις για την εισαγωγή Ανθυπαστυνόμων γενικών καθηκόντων στο Τμήμα Επαγγελματικής Μετεκπαίδευσης Ανθυπαστυνόμων (Τ.Ε.Μ.Α.) της Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Ελληνικής Αστυνομίας, κατά την εκπαιδευτική περίοδο 2017 – 2018.

1. Σύμφωνα με το ισχύον νομοθετικό πλαίσιο, το οποίο ρυθμίζει τη διαδικασία των προαγωγικών και εισιτηρίων εξετάσεων των αστυνομικών, για την κατάρτιση των θεμάτων στα μαθήματα που διαγωνίζονται οι υποψήφιοι και τη βαθμολόγησή τους συγκροτούνται εξεταστικές επιτροπές οι οποίες αποτελούνται από τακτικά και αναπληρωματικά μέλη.

Τα μέλη των επιτροπών αποτελούν καθηγητές των Σχολών της Ελληνικής Αστυνομίας (αξιωματικοί ή ιδιώτες) και σε περίπτωση αδυναμίας, ειδικά για την εξέταση των ξένων γλωσσών, οι συγκεκριμένες επιτροπές συγκροτούνται από καθηγητές Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Περιφέρειας Αττικής.

2. Κατόπιν των ανωτέρω, λόγω μη ύπαρξης στις Σχολές της Ελληνικής Αστυνομίας καθηγητών για την εξέταση των μαθημάτων της Γαλλικής, Ιταλικής και της Γερμανικής γλώσσας, παρακαλούμε όπως εκδηλώσετε τις απαιτούμενες ενέργειες και μας γνωρίσετε δέκα (10), κατά περίπτωση, ονόματα καθηγητών, που διδάσκουν τα εν λόγω αντικείμενα, οι οποίοι να είναι διορισμένοι (μόνιμοι ή αναπληρωτές) στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, προκειμένου να επιλέξουμε έξι (6) εξ’ αυτών, αντίστοιχα (τρεις [3] τακτικούς και τρεις [3] αναπληρωματικούς.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;  Ψηφίσματα Δημοτικού Συμβουλίου Χίου για α/ ολιγομελή τμήματα ΕΠΑΛ και ΓΕΛ β/ Προσωπικό γενικών καθηκόντων στα σχολεία

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ

ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ

ΑΓΓΛΙΚΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 22/05/2017

ΓΑΛΛΙΚΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 22/05/2017

ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 22/05/2017

ΙΤΑΛΙΚΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 22/05/2017

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι ώρες εξέτασης των υποψηφίων στις ξένες γλώσσες θα καθορισθούν με διαταγή.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΜΙΕΣ

          

     

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

Κανένας μόνιμος διορισμός και την επόμενη σχολική χρονιά είπε ο Γαβρόγλου

Αρ. Πρωτ. 572 Αθήνα 17/3/2018Προς Τους Συλλόγους Εκπαιδευτικών Π.Ε.   Για τη ...

Μοιράσου!