Τελευταία Νέα

Thursday, 05/24/18, 11:37Δηλώσεις περιοχών, γνωρίζοντας οι αναπληρωτές τη σειρά τους

Δημοσιεύτηκε:

8:56 μμ Απρίλιος 17th, 2017

Ρεπορτάζ: xenesglosses.eu

Η φετινή πρωτοτυπία των αιτήσεων αναπληρωτών, όπου πρώτα θα δηλωθεί το ενδιαφέρον για εργασία με το καθεστώς του αναπληρωτή / ωρομίσθιου και μετά οι περιοχές μπορεί να είχαν ως αρνητικό να μην προσμετρηθεί η προϋπηρεσία δυο μηνών, έχει όμως και ένα θετικό.

Οι δηλώσεις περιοχών θα γίνουν αφούν πρώτα εκδοθούν οι προσωρινοί πίνακες των αναπληρωτών.

Ήδη όπως πληροφορήθηκε το xenesglosses.eu γίνεται η καταχώριση της φετινής προϋπηρεσίας του 2016-2017 η οποία θα φανεί στο σύστημα μέσα στο Μάιο.

Η προϋπηρεσία θα έχει περαστεί οπωσδήποτε πριν από την ανάρτηση των προσωρινών πινάκων αναπληρωτών και την υποβολή των ενστάσεων στο ΑΣΕΠ.

Σύμφωνα με πηγές του ΥΠΠΕΘ εκτιμάται ότι γύρω στα μέση του Μάη θα αναρτηθούν οι προσωρινοί πίνακες ώστε να ακολουθήσουν, πάλι μέσα στον Μάιο οι ενστάσεις και η έκδοση των τελικών πινάκων ίσως μέσα στον Ιούνιο.

Οι δηλώσεις περιοχών λοιπόν θα γίνουν αργότερα Ιούλιο-Αύγουστο οπότε οι αναπληρωτές θα γνωρίζουν τη σειρά τους, ενδεχομένως και αριθμό κενών αφού των δηλώσεων περιοχών μάλλον θα προηγηθούν οι μεταθέσεις και αποσπάσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ XENESGLOSSES.EU ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ

Όλη η πληροφόρηση για την ηλεκτρονική αίτηση για τους αναπληρωτές (αναλυτικά για κάθε σημαντικό σημείο)

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;  Εξ Αποστάσεως Μεταπτυχιακό στη Διασφάλιση Ποιότητας αναγνωρισμένο από τον Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π. Πανεπιστήμιο FREDERICK. Το κοντινό μεγάλο σου βήμα
          

     

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

Εξ Αποστάσεως Μεταπτυχιακό στη Διασφάλιση Ποιότητας αναγνωρισμένο από τον Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π. Πανεπιστήμιο FREDERICK. Το κοντινό μεγάλο σου βήμα

Εξ Αποστάσεως Μεταπτυχιακό στη Διασφάλιση Ποιότητας αναγνωρισμένο από τον Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π. Πανεπιστήμιο FREDERICK. ...

Μοιράσου!