Home / Featured / Δάσκαλοι, νηπιαγωγοί ή φιλόλογοι για πρόγραμμα του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

Δάσκαλοι, νηπιαγωγοί ή φιλόλογοι για πρόγραμμα του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

Δημοσιεύτηκε: 10:34 μμ Απρίλιος 11th, 2017  


Ρεπορτάζ: xenesglosses.eu

Σε προσλήψεις πτυχιούχων -δασκάλων, νηπιαγωγών-φιλολόγων- θα προχωρήσει το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων για το πρόγραμμα «Διδασκαλία της Ελληνικής ως δεύτερης γλώσσας και δημιουργική απασχόληση παιδιών ηλικίας 4-5, 6-12 και 13-18 ετών».

Στο πλαίσιο των υπηρεσιών τους οι εκπαιδευτικοί που θα επιλεγούν θα πρέπει να είναι σε θέση να οδηγούν ΙΧ, μισθωμένο για το πρόγραμμα, με προορισμό έναν από τους χώρους εργασίας (εντός ή εκτός της περιφέρειας των Ιωαννίνων), και να επιστρέφουν στα Ιωάννινα.

Θα επιλεγούν τέσσερις (4) προτάσεις και σύμφωνα με το τεχνικό παράρτημα του συμφωνητικού συνεργασίας του προγράμματος ως χρόνος παράδοσης του προαναφερθέντος έργου ορίζεται η 31 Αυγούστου 2017 και η συνολική αμοιβή έκαστης σύμβασης ανέρχεται σε 6.300,00 ευρώ.

Οι ενδιαφερόμενοι/ες θα πρέπει να υποβάλουν ειδικό έντυπο υποβολής πρότασης στην Επιτροπή Ερευνών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Το ειδικό έντυπο υποβολής πρότασης θα πρέπει να συνοδεύεται από την πρόταση του ενδιαφερόμενου (κείμενο στο οποίο τεκμηριώνει τους λόγους για τους οποίους πιστεύει ότι είναι κατάλληλος να υλοποιήσει το ανατιθέμενο έργο της Πρόσκλησης), βιογραφικό σημείωμα και τα απαραίτητα δικαιολογητικά που θα πιστοποιούν τα παραπάνω προσόντα.

Τα ανωτέρω στοιχεία, πρέπει να κατατεθούν στην Επιτροπή Ερευνών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, 1ος όροφος του Κτηρίου του Διοικητηρίου των Β ́ Φοιτητικών Κατοικιών, Πανεπιστημιούπολη, Ιωάννινα, Τ.Κ. 451 10, το αργότερο μέχρι και την 2/5/2017.

ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ-ΠΡΟΤΑΣΗ


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...