Home / Featured / Αναπληρώτρια «θα χωριστούν οικογένειες ενστόλων αν οι αιτήσεις γίνουν Απρίλιο»

Αναπληρώτρια «θα χωριστούν οικογένειες ενστόλων αν οι αιτήσεις γίνουν Απρίλιο»

Δημοσιεύτηκε: 7:00 μμ Απρίλιος 7th, 2017  


Τη διαμαρτυρία αλλά και την αγωνία της εκφράζει μέσω επιστολής που έστειλε στην aftodioikisi.gr αναπληρώτρια δασκάλα. Σε αυτήν αναφέρεται στη διαδικασία των αιτήσεων που έτσι όπως “κυλάει” επιφέρει πλήγμα σε πολλές οικογένειες.

«Αναφορικά με την ανακοίνωση υποβολής των αιτήσεων αναπληρωτών δασκάλων τον Απρίλιο θα ήθελα ως σύζυγος στρατιωτικού και αναπληρώτρια δασκάλα ειδικής αγωγής να εκφράσω την αγανάκτηση μου καθώς οι μεταθέσεις των στρατιωτικών ανακοινώνονται τον Ιούνιο και κάθε χρονιά γνωρίζαμε που θα δηλώσουμε τόπο προτίμησης. Αν όμως βγουν οι αιτήσεις όπως φημολογείται τον Απρίλιο αυτό θα είναι καταστροφικό γιατί θα δηλώσουμε στα τυφλά με αποτέλεσμα να χωριστούν οικογένειες.

Δεν είμαι η μοναδική περίπτωση, υπάρχουν πολλές γυναίκες αναπληρώτριες στρατιωτικών και αστυνομικών και κάτι τέτοιο αν ισχύσει θα είναι τρομερό πλήγμα για τις οικογένειες μας που θα χωριστούμε σε όλη την Ελλάδα.

Για αυτό το Υπουργείο θα έπρεπε πιο σοβαρά να λάβει υπόψη του και αυτές τις παραμέτρους και όχι αυθαίρετα να χωρίζει τις οικογένειες. Υπηρετούμε χρόνια την εκπαίδευση με μηδενικά εργασιακά δικαιώματα, η προστασία της οικογένειας είναι και θεσμικά κατοχυρωμένη, ας μην εθελοτυφλεί λοιπόν το Υπουργείο και ας μας λάβει υπόψη του».

https://www.aftodioikisi.gr/


 

6 Σχόλια

  1. αμαν πια εσεις οι ενστολοι. τα εχετε ολα και θελετε και αλλα. οι μονιμοι καθηγητης κυριως τα ζευγαρια που ειναι μονιμως χωρια;τι να πουν αυτοι;

  2. Bill πρόσεχε τι λες μην εναντιωθούν αυτοί που ότι κ αν συμβεί σε αυτή τη χώρα συνεχίζουν κανονικα τη ζωή τους …Αλίμονο στους υπόλοιπους, κ τους οικογενειάρχες κ όσους δεν μπορούν να συνεχίσουν τη ζωή τους …Έχω βαρεθεί να τους ακούω να έχουν το θράσος να κλαίγονται. Τουλάχιστον ας μην τα ανακοινώνουν …Ημαρτον βρε παιδιά! Δείξτε λίγο έλεος!!!!

    • Παρακαλούσα για απόσπαση σε περιοχή μακρινή για συν υπηρέτηση με σύζυγο εκπαιδευτικό με αποδεδειγμένο κενό και δε μου την έδιναν. Τη ζήτησε σύζυγος στρατιωτικού και τη πήρε αμέσως….τα σχόλια δικά σας.

  3. Ποτέ και κανείς δεν θα αλλάξει τα κακώς κείμενα σ’αυτή τη χώρα. Πάντα θα υπάρχουν πληβείοι και πατρίκιοι, και πάντα θα διαμαρτύρονται οι μόνιμα ευνοημένοι των ειδικών προνομίων και μισθολογίων, αδιαφορώντας προκλητικά για τι συμβαίνει δίπλα τους. Καληνύχτα Κεμάλ αυτή η χώρα δεν θα αλλάξει ποτε….

  4. Είναι απαράδεκτα αυτά που γράφετε για τη συναδέλφισσα. Οι ένστολοι δεν είναι ευνοημένοι. Ίδιους μισθούς με εμάς παίρνουν, με χειρότερες εργασιακές συνθήκες (νυχτερινά ωράρια, επικινδυνότητα κ.ά.) και μακριά από τα σπίτια τους όπως και εμείς. Διεκδικήστε εξίσωση δικαιωμάτων όσον αφορά τις αποσπάσεις και τη συνυπηρέτηση.Μην προχωράμε,όμως, και σε αστήρικτα συμπεράσματα.Κανείς δεν είναι προνομιούχος επειδή ζητάει να εφαρμοστεί το αυτονόητο:Να ζει με την οικογένειά του…

    ΥΓ: Ενισχύετε τον κοινωνικό αυτοματισμό…Το σπορ αυτό κατά κόρον έχει χρησιμοποιηθεί από τους εκάστοτε κυβερνώντες για να πλήττει τους εκπαιδευτικούς. Θυμάστε κάτι σχόλια για «τεμπέληδες που πληρώνονται για να κάθονται Χριστούγεννα, Πάσχα, καλοκαίρι και Σαββατοκύριακα»;Ας προσέχουμε, λοιπόν…

    • Κ.Παπαθανασίου

      Να ειναι Καλά όσοι παντρεύτηκαν ένστολο, να χαίρονται τα προνόμια τους κ κουράγιο με τις δυσκολίες.

      Μην παίζουμε ομως με τις λέξεις κ ούτε να κανουμε επίκληση στο συναίσθημα κ γενικά να μην εθελοτυφλούμε…Ο Κόσμος Όλος να χαλάσει τα δικαιώματα τους θα τα έχουνε κ ξέρουμε Παρά πολύ καλά Πως κ Γιατί…Οι υπόλοιποι κλάδοι Όσο κ αν προσπαθήσουν να φέρουν τα πάνω κάτω Δεν θα καταφέρουν πολλα ίσως κ το Τίποτα.

      Ούτε σε αντιπαράθεση θα μπω ούτε θα συγκρίνω παραπάνω επειδη υπάρχουν Άνθρωποι εκεί έξω οι οποίοι Υποφέρουν αγαπητέ κύριε κ δεν αντέχω άλλο να ακούω παράπονα κ κλαψα από ανθρώπους που στο τέλος ξέρουν ότι αυτό που θέλουν θα το επιτύχουν!

      Ας δείξουν λιιιιγη σύνεση κ σεβασμό κ συναίσθηση…

      Καλη τύχη σε ολους…

      Με εκτίμηση
      εκπαιδευτικός από ολόκληρο σόι/γειτονιά/πόλη ένστολων

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...