Home / Featured / Τέλος στη μοριοδότηση σεμιναρίων για κατόχους μεταπτυχιακών και διδακτορικών στην Ειδική Αγωγή

Τέλος στη μοριοδότηση σεμιναρίων για κατόχους μεταπτυχιακών και διδακτορικών στην Ειδική Αγωγή

Δημοσιεύτηκε: 8:26 μμ Μάρτιος 30th, 2017  


Ρεπορτάζ: xenesglosses.eu

Δόθηκε προς διαβούλευση η Υπουργική Απόφαση για τη μοριοδότηση των κριτηρίων ένταξης στους πίνακες της Ειδικής Αγωγής και από αυτή προκύπτουν κάποιες διαφορές συγκριτικά με ό,τι ίσχυε έως τώρα.

Με μια πρώτη ανάγνωση διαπιστώνουμε ότι δεν θα μοριοδοτούνται τα σεμινάρια στον κύριο πίνακα της Ειδικής Αγωγής. Μοριοδότηση προβλέπεται μόνο για όσους έχουν προϋπηρεσία 50 μηνών και άνω χωρίς μεταπτυχιακά και διδακτορικά:

στ) Ειδικά για τους καταταγέντες με πενταετή προϋπηρεσία (50 μήνες) στην ΕΑΕ, χωρίς την κατοχή κάποιου εκ των αναφερομένων στις ανωτέρω περιπτώσεις α έως ε προσόντων, πιστοποιητικό παρακολούθησης σεμιναρίων ετήσιας επιμόρφωσης – εξειδίκευσης στην ΕΑΕ από Πανεπιστήμια ή από αναγνωρισμένους κρατικούς φορείς που εποπτεύονται από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, αποδεδειγμένης διάρκειας τουλάχιστον τετρακοσίων (400) ωρών, πέντε δέκατα (0,5) της μονάδας.

Δόθηκε προς διαβούλευση η Υπουργική Απόφαση “Καθορισμός κριτηρίων πρόσληψης αναπληρωτών εκπαιδευτικών στην ΕΑΕ” έως 3/4/2017


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...