Home / Featured / Που προγραμματίζονται προσλήψεις νηπιαγωγών

Που προγραμματίζονται προσλήψεις νηπιαγωγών

Δημοσιεύτηκε: 10:31 μμ Μάρτιος 26th, 2017  


Ρεπορτάζ: xenesglosses.eu

Περίοδος προγραμματισμού προσλήψεων σε Δήμους για τη νέα σχολική χρονιά είναι αυτή που διανύουμε. Το xenesglosses.eu παρουσιάζει αποφάσεις που προβλέπουν τις προσλήψεις εκπαιδευτικών. Σημειώνουμε ότι πρόκειται για αποφάσης εγκριτικές προσλήψεων και όχι για προκηρύξεις. Όταν εκδοθούν οι σχετικές προκηρύξεις θα ενημερώσουμε άμεσα τους αναγνώστες μας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο  του ΝΠΔΔ « Κέντρο Κοινωνικής Μέριμνας Και Ανάπτυξης Του Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας» μετά πό συνεδρίασή του ενέκρινε την πρόσληψη εκτάκτου προσωπικού συνόλου δώδεκα (12) ατόμων:

1.Δύο (2) άτομα Νηπιαγωγών ΠΕ

2.Δύο (2) άτομα Βρεφονηπιοκόμους ΤΕ

με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου, διάρκειας έως έντεκα (11) μηνών για την αντιμετώπιση των εκτάκτων αναγκών και την εύρυθμη λειτουργία των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών του Ν.Π.Δ.Δ. «Κέντρο Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας».

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Μεγαλόπολης αποφάσισε ομόφωνα να προχωρήσει στην υποβολή αιτήματος για τη λήψη έγκρισης για την πρόσληψη προσωπικού με σύμβασηεργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου(ΙΔΟΧ) , συνολικού αριθμού έξι ( 6 ) ατόμων , γιατην κάλυψη των αναγκών της δομής «Βρεφονηπιακός Σταθμός» της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Μεγαλόπολης.

Οι ειδικότητες που είναι απαραίτητες να προσληφθούν είναι:

Δύο ( 2) Νηπιαγωγοί ΠΕ
Δύο ( 2) Βρεφοκόμοι ΤΕ

 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...