Μεταπτυχιακό που ενδιαφέρει τους εκπαιδευτικούς

Δημοσιεύτηκε:

9:35 μμ Μάρτιος 17th, 2017
Το Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης σε συνεργασία με το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του Ανωτάτου Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Πειραιά Τεχνολογικού Τομέα στο πλαίσιο της λειτουργίας του αναμορφωμένου Π.Μ.Σ. «Εκπαιδευτική Τεχνολογία και Ανάπτυξη Ανθρωπίνων Πόρων» προκηρύσσει δημόσια εκδήλωση ενδιαφέροντος για υποβολή αιτήσεων συμμετοχής υποψηφίων μεταπτυχιακών φοιτητών.
Απονεμόμενος τίτλος
Με την ολοκλήρωση του μεταπτυχιακού προγράμματος χορηγείται Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης (Μ.Δ.Ε.). θα δεχθεί μέχρι τριάντα (30) μεταπτυχιακούς φοιτητές/τριες
Αιτήσεις

Οι ενδιαφερόμενοι/ες αφού ενημερωθούν για το αντικείμενο-σκοπό, τη δομή, οργάνωση, και λειτουργία του αναμορφωμένου Π.Μ.Σ. (Εσωτερικός Κανονισμός Π.Μ.Σ.-ιστοσελίδα του Τμήματος www.primedu.uoa.gr) , καλούνται να υποβάλλουν από 20/03/2017 μέχρι 12/05/2017 φάκελο υποψηφιότητας ταχυδρομικά (με συστημένη αποστολή και με ημερομηνία ταχυδρομικής σφραγίδας ) ή στη Γραμματεία του Τμήματος στη διεύθυνση Πανεπιστήμιο Αθηνών, Γραμματεία Π.Τ.Δ.Ε., Ναυαρίνου 13α ισόγειο, Τ.Κ. 10680. Ημέρες και ώρες που δέχεται η Γραμματεία (Δευτέρα-Τετάρτη-Παρασκευή 10:30-13:30).

Δίδακτρα

Οι μεταπτυχιακοί φοιτητές συμβάλλουν στην αντιμετώπιση των δαπανών του Π.Μ.Σ. καταβάλλοντας το ποσό των 4000€ (σε τέσσερις εξαμηνιαίες δόσεις με την έναρξη κάθε εξαμήνου), όπως προβλέπει ο Εσωτερικός Κανονισμός του Π.Μ.Σ.
Περισσότερα στη σελίδα του ΜΠΣ
https://www.primedu.uoa.gr/metaptyxiakes-spoydes/metaptyxiaka-programmata/anamorfwmeno-diidrymatiko-programma-metaptyxiakon-spoydon-ekpaideytiki-texnologia-kai-anapty3h-an8rwpinwn-porwn-akadhmaikoy-etoys-2017-2018.html
ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;  Έκπληξη και αγανάκτηση για τις δηλώσεις του Δημάρχου Σαντορίνης
          

     

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Sorry. No data so far.

Sorry. No data so far.

Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

Θέσεις εργασίας για εκπαιδευτικούς μέσω μηχανής αναζήτησης ΟΑΕΔ

Μέσω της μηχανής αναζήτησης του ΟΑΕΔ μπορεί να βρει κανείς θέσεις εργασίας. ...

Μοιράσου!