Τελευταία Νέα

Παρασκευή, 18/10/2019, 00:18


Home / Featured / «Κερδισμένοι» οι προσοντούχοι πολύτεκνοι οι τρίτεκνοι αλλά και οι εκπαιδευτικοί με αναπηρίες για την ειδική αγωγή με όσα προτείνονται

«Κερδισμένοι» οι προσοντούχοι πολύτεκνοι οι τρίτεκνοι αλλά και οι εκπαιδευτικοί με αναπηρίες για την ειδική αγωγή με όσα προτείνονται

Δημοσιεύτηκε: 8:25 μμ Μάρτιος 30th, 2017  


Ρεπορτάζ: xenesglosses.eu

Μεγάλη είναι η μοριοδότηση που επιφυλάσσει η προτεινόμενη μοριοδότηση για όσους είναι πολύτεκνοι και τρίτεκνοι και παράλληλα έχουν τα προσόντα για να ενταχθούν στον κύριο πίνακα.

Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα αναφέρονται στην μοριοδότηση για τον κύριο πίνακα:

δ) Η ύπαρξη περισσότερων των τριών τέκνων που είναι ανήλικα ή υπηρετούν τη στρατιωτική τους θητεία ή σπουδάζουν επτά (7) μονάδες.
ε) Η ύπαρξη περισσότερων των δύο τέκνων που είναι ανήλικα ή υπηρετούν τη στρατιωτική τους θητεία ή σπουδάζουν τρεις (3) μονάδες.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;  Οι θέσεις της Ο.Λ.Μ.Ε. για τα εκπαιδευτικά ζητήματα

επίσης:

α) Η επ’ αόριστον αναπηρία 67% και άνω εφόσον η αναπηρία δεν οφείλεται σε κανένα ποσοστό σε ψυχικές διαταραχές επτά (7) μονάδες.

β) Η πάθηση από ομόζυγη μεσογειακή αναιμία ή η σκλήρυνση κατά πλάκας ή η μικροδρεπανοκυτταρική αναιμία επτά (7) μονάδες.

γ) Η αναπηρία 67% και άνω ενός ή περισσοτέρων τέκνων επτά (7) μονάδες.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;  Ερώτημα της ΠΕΑΔ στο ΑΣΕΠ για την ολοκλήρωση των προκηρύξεων των εκπαιδευτικών

Απαραίτητες προϋποθέσεις είναι η ύπαρξη σχετικής πιστοποίησης από το ΚΕΠΑ (ν. 3863/2010) και οι υποψήφιοι να είναι ικανοί για εκπαιδευτικό έργο, σύμφωνα με τα ισχύοντα κάθε φορά στον δημοσιοϋπαλληλικό κώδικα.

Δόθηκε προς διαβούλευση η Υπουργική Απόφαση “Καθορισμός κριτηρίων πρόσληψης αναπληρωτών εκπαιδευτικών στην ΕΑΕ” έως 3/4/2017


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθραx

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

Συγκρότηση Ομάδας Χάραξης Πολιτικής στο πλαίσιο οργάνωσης και συντονισμού του αναπτυξιακού προγραμματισμού και της σύστασης των οργάνων κατάρτισης του ΕΣΠΑ

Με απόφαση της Υπουργού Παιδείας συγκροτήθηκε Ομάδα Χάραξης Πολιτικής στο πλαίσιο οργάνωσης ...