Home / Featured / Εξετάσεις PTE Μαΐου 2017. Εγγραφές έως 31/3/2017

Εξετάσεις PTE Μαΐου 2017. Εγγραφές έως 31/3/2017

Δημοσιεύτηκε: 6:25 μμ Μάρτιος 7th, 2017  


Αγαπητοί Συνεργάτες,

Η Unicert ακούγοντας τις ανάγκες σας αλλά και τις ανάγκες της αγοράς, με δεδομένη την οικονομική ύφεση, αποφάσισε στρατηγικά να μην επενδύσει άμεσα σε τηλεοπτική διαφήμιση αλλά να ενδυναμώσει τηλεοπτικά το brand PTE General & Academic από τη νέα ακαδημαϊκή περίοδο. Παρόλα αυτά όμως, θέλοντας να σας επιβραβεύσει εμπράκτως για την μεγάλη συμμετοχή σας, αλλά και την υποστήριξή σας, αποφάσισε να επιστρέψει τα χρήματα του τηλεοπτικού spot, πίσω σε εσάς, τους συνεργάτες μας, αλλά και στου υποψηφίους σας.

Η Universal Certification Solutions – Unicert από την επερχόμενη εξεταστική του Μαΐου 2017 προσφέρει:

  • Για κάθε μαθητής σας, δωρεάν επανεξέταση, για την εξεταστική του Δεκέμβρη, εφόσον δεν πετύχει. Προσοχή: Η επανεξέταση αποδίδετε στο κωδικό σας και όχι στον υποψήφιο. Ο υποψήφιος δεν έχει δικαίωμα επανεξέτασης αν εμφανιστεί σαν ανεξάρτητος ή μέσω άλλου κωδικού.
  • Σας αποδίδετε για κάθε υποψήφιό σας, σαν επιβράβευση από εσάς στους υποψηφίους σας, εκπτωτικό ηλεκτρονικό κουπόνι, για το level 5 επίπεδο (C2), αξίας 40€, για το level 4 επίπεδο (C1), αξίας 30€, και για τους υποψηφίους σας στο επίπεδο Level 3 (B2), εκπτωτικό ηλεκτρονικό κουπόνι αξίας 30€. Ως συνέπεια οι τιμές για τους υποψηφίους σας, διαμορφώνονται ως εξής:
Επίπεδο Νέα τιμή με κουπόνι
Level 3 (B2) 120€
Level 4 (C1) 140€
Level 5 (C2) 140€

 

  • Η Unicert σας αποδίδει Εκπαιδευτικό Επίδομα Προετοιμασίας για το επίπεδο Level 3 (B2), 15€, για το επίπεδο Level 4 (C1), 20€ και για το επίπεδο Level 5 (C2), 20€. Το εκπαιδευτικό επίδομα αποδίδεται νόμιμα με την υπογραφή της σύμβασής μας και την έκδοση του σχετικού παραστατικού πριν από τις εξετάσεις του Μάη 2017.
  • Για κάθε υποψήφιό σας, σας παρέχουμε, σαν επιβράβευση από εσάς προς τους υποψήφιους σας, ώστε να ενισχύσετε το loyalty των πελατών σας και για να δώσετε προστιθέμενη αξία στις υπηρεσίες που παρέχετε,
    δωρεάν πακέτο πληροφορικής ΑΣΕΠ – ΕΣΥΔ, αξίας 29€, 6 ενοτήτων, με δύο επανεξετάσεις δωρεάν. Οι μαθητές των φροντιστηρίων ή των καθηγητών που δε διαθέτουν αίθουσα πληροφορικής μπορούν να χρησιμοποιήσουν το πακέτο αυτό απευθυνόμενοι σε κάποιο συνεργαζόμενο με τη Unicert κέντρο πληροφορικής του νομού τους.
  • Το παιδικό πιστοποιητικό Unicert Junior A παρέχεται δωρεάν για τους μικρούς μαθητές σας, το οποίο θα έχει τυπωμένο και το λογότυπο σας.
  • Δωρεάν το πρώτο έτος, του τριετούς προγράμματος πληροφορικής, για όλα σας τα παιδιά, ανεξαρτήτως αριθμού υποψηφίων lms.unicert.gr UN: universal PW:kids.
  • Για κάθε εγγραφή σε Β1 επίπεδο (Level 2) σας αποδίδουμε άλλη μία δωρεάν εγγραφή για τα επίπεδα Α1 ή Α2 ή Juniors B ή C.

Τα τελικά ποσοστά επιτυχία του PTE General της εξεταστικής περιόδου του Δεκεμβρίου 2016 διαμορφώθηκαν ως εξής:

Επίπεδο Ποσοστό Επιτυχίας
A1 100,00%
A2 100,00%
B1 96,63%
B2 96,93%
C1 100,00%
C2 87,08%

Με τον εξαιρετικό μέσο όρο επιτυχίας της τάξης του 95,16%.

Η καταληκτική ημερομηνία λήξης εγγραφών είναι η 31η Μαρτίου 2017.

Στόχος της Unicert είναι η απόκτηση από τους υποψήφιους σας, Αναγνωρισμένων διεθνώς πιστοποιητικών στην Ελλάδα αλλά και στο Eξωτερικό για χρήση στα Πανεπιστήμια που θα σπουδάσουν ή σε οποιαδήποτε υπηρεσία του εξωτερικού, απόκτηση Visa κλπ, με το κύρος του Ομίλου Pearson.


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...