Home / HEADER-NEWS / Οι επικαιροποιημένοι πίνακες αναπληρωτών Δασκάλων και νηπιαγωγών

Οι επικαιροποιημένοι πίνακες αναπληρωτών Δασκάλων και νηπιαγωγών

Δημοσιεύτηκε: 8:05 πμ Μάρτιος 4th, 2017  


Ο Π.Σ.Α.Ε.Π. ανακοίνωσε νέους πίνακες αναπληρωτών ΠΕ70 και ΠΕ60 μετά τις νέες προσλήψεις στην ειδική:
Συνάδελφοι, όπως κάθε φορά, μετά τις σημερινές προσλήψεις επεξεργαστήκαμε τους πίνακες αναπληρωτών αφαιρώντας τους προσληφθέντες εκπαιδευτικούς. Σήμερα λοιπόν προσλήφθηκαν ως αναπληρωτές 72 δάσκαλοι και νηπιαγωγοί στην Α/θμια εκπαίδευση.
Ο ΠΣΑΕΠ σας παραθέτει, λοιπόν, τους ανανεωμένους πίνακες δασκάλων και νηπιαγωγών γενικής και ειδικής αγωγής για να έχετε  τη δυνατότητα να δείτε τη νέα σας σειρά ενόψει προσλήψεων στη γενική αγωγή την επόμενη εβδομάδα. Με κίτρινο χρώμα έχουμε προσθέσει τους εκπαιδευτικούς που προσλήφθηκαν στις ΔΥΕΠ στις 23 Φεβρουαρίου με σχέση μειωμένου.
Φυσικά λόγω των δεκάδων φάσεων προσλήψεων από την αρχή του χρόνου είναι πιθανό να υπάρχουν κάποια λάθη για τα οποία μας ενημερώνετε στο mail του συλλόγου: enwmenoi.anaplirwtes@gmail.com .
Συνεχίζουμε να πιέζουμε για την πρόσληψη κι άλλων αναπληρωτών με στόχο την πλήρη κάλυψη των κενών σε όλες τις ειδικότητες της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης.
Με προσήλωση, λοιπόν, στη δέσμευσή μας από την ίδρυση του συλλόγου για προσπάθεια ένωσης όλων των αναπληρωτών, για δίκαιη εκπροσώπηση όλων των κλάδων και συναδέλφων της πρωτοβάθμιας, συνεχίζουμε πολυπληθέστεροι, με πολλή όρεξη και ακόμα πιο δυναμικά τις διεκδικήσεις μας.
 
Για τους πίνακες πατήστε εδώ , κάνετε «join group» αν χρειάζεται (θα σας γίνει έγκριση σχεδόν αμέσως) και κατεβάστε το αρχείο που σας ενδιαφέρει.

 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...