Τελευταία Νέα

Thursday, 05/24/18, 11:40Διορισμοί (προσλήψεις) αναπληρωτών με το ίδιο σύστημα με πέρσι

Δημοσιεύτηκε:

8:25 μμ Μάρτιος 19th, 2017

Για διορισμούς (Σ.Σ. προσλήψεις) αναπληρωτών με το περσινό σύστημα έκανε λόγο ο Υπουργός Παιδείας σε συνέντευξή του στην “Ελευθερία του Τύπου της Κυριακής” και στη δημοσιογράφο Μάρνυ Παπαματθαίου, ενώ αναφέρθηκε και στην επιδίωξη  της εξασφάλισης ενός ικανού αριθμού  μόνιμων διορισμών.

Χαρακτηριστικά για τους αναπληρωτές δήλωσε ότι “άμεσος στόχος είναι να ανοίξουν τα σχολεία στην ώρα τους και να διοριστούν αναπληρωτές με το ίδιο σύστημα με πέρσι”.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο υπουργός αναφέρθηκε στην διατήρηση του παλιού συστήματος για την πρόσληψη αναπληρωτών καθώς και στη συνάντηση που είχε με τη ΔΟΕ είχε δηλώσει ότι γίνονται προσπάθειες να ισχύσει και για την επόμενη σχολική χρονιά το υπάρχον σύστημα πρόσληψης αναπληρωτών.

Επειδή βρισκόμαστε ήδη προς τα τέλη του Μαρτίου και φέτος δεν θέλουν να αγωνιούν στο Υπουργείο για το πότε θα ανακοινωθούν οι οριστικοί πίνακες για τις προσλήψεις των αναπληρωτών έχουν ξεκινήσει ήδη οι επαφές με αρμόδιους φορείς για το σύστημα πρόσληψης αναπληρωτών και η αποφυγή καθυστερήσεων απαιτεί διατήρηση του υπάρχοντος συστήματος.

Μάλιστα, στόχος είναι οι αιτήσεις φέτος των αναπληρωτών να ξεκινήσουν νωρίτερα. Το Υπουργείο έχει θέσει ως στόχο να ανοίξουν τα σχολεία χωρίς ελλείψεις και με τους εκπαιδευτικούς στη θέση τους.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;  Μοριοδότηση προϋπηρεσίας με το μέγιστο δυνατό στο νέο σύστημα προσλήψεων εκπαιδευτικών. Σεπτέμβριο 2019 οι πρώτες προσληψεις

Η περσινή χρονιά, όπου οι προσλήψεις αναπληρωτών έγιναν τελικά στην ώρα τους, θέλουν να επαναληφθεί, αποφεύγοντας καθυστερήσεις στις προσλήψεις κάποιων ειδικοτήτων λόγω ΑΣΕΠ.

          

     

3 Σχόλια

  1. Μουσικός ΠΕ16

    “αποφεύγοντας καθυστερήσεις στις προσλήψεις κάποιων ειδικοτήτων λόγω ΑΣΕΠ”, για εμάς τους μουσικούς ΠΕ16 πρέπει να μιλάει..

  2. ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

    Με το ίδιο σύστημα δεν μπορείς Υπουργέ, αναγκαστικά θα κάνεις πίνακες με ΑΣΕΠ.

  3. Με το ιδιο συστημα? αφου κριθηκε αντισυνταγματικο. ο\Ολοι προσφυγη στο συνηγορο του πολιτη για ΑΜΕΣΗ εφαρμογη των αποφασεων του ΣΤΕ. Δεν παει αλλο, εμεις που εχουμετελειωσει απ το 2009 8 χρονια μεχρι τωρα δε μας εχει δοθεί η παραμικρή ευκαρία. Αμεσα να εφαρμοστουν οι αποφασεις του ΣΤΕ. ΕΩΣ ΕΔΩ Η ΑΝΕΡΓΙΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΘΕΡΙΣΕΙ, ΠΑΕΙ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΗ ΜΑΣ ΔΙΝΕΤΑΙ ΠΟΤΕ ΕΥΚΑΡΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ. ΑΜΕΣΑ ΟΛΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΣΤΟ ΣΥΝΗΓΟΡΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΣΤΕ. Δε κοστιζει κατι δωρεαν ειναι η ατομικη προσφυγη στο συνηγορο τπυ πολιτη και μαλιστα ηλεκτρονικα. Αλλη μια χρονια ανεργιας δεν θα περασει

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

Εξ Αποστάσεως Μεταπτυχιακό στη Διασφάλιση Ποιότητας αναγνωρισμένο από τον Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π. Πανεπιστήμιο FREDERICK. Το κοντινό μεγάλο σου βήμα

Εξ Αποστάσεως Μεταπτυχιακό στη Διασφάλιση Ποιότητας αναγνωρισμένο από τον Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π. Πανεπιστήμιο FREDERICK. ...

Μοιράσου!