Τελευταία Νέα

Thursday, 05/24/18, 11:40Αντιδρούν οι αναπληρωτές με Προϋπηρεσία στην αναγγελία Πρότυπης Δίκης στο ΣτΕ

Δημοσιεύτηκε:

7:33 μμ Μάρτιος 20th, 2017

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟΥ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΜΕ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ

Συνάδελφοι εν όψει της ”ΠΡΟΤΥΠΗΣ & ΠΡΩΤΟΤΥΠΗΣ ΔΙΚΗΣ ΠΑΡΩΔΙΑ”που μας σέρνουν για άλλη μια φορά οι ”επιτυχόντες στον ΑΣΕΠ του 2008” δεν θα καθίσουμε ακροατές και κατηγορούμενοι για την προϋπηρεσία που έχουμε αποκτήσει φτύνοντας αίμα!!.

Έτσι λοιπόν σε συνέχεια της περσινής δίκης με τον συνήγορο μας κ.ΚΟΛΛΥΡΗ θα συνεχίσουμε και τώρα ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΚΛΗΡΟ ΡΟΚ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ,..

να ειμαστε σε συντονισμο στην ομαδας μας στο FB

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;  Ο Υφυπουργός Παιδείας Δημήτρης Μπαξεβανάκης σε ημερίδα του Επιμελητηρίου Ηρακλείου για τη μαθητεία
          

     

2 Σχόλια

  1. Ουδέτερος παρατηρητής

    Ως ουδέτερος παρατηρητής, ειλικρινά δεν καταλαβαίνω τους βαρύγδουπους τίτλους (“τα σκυλιά ουρλιάζουν…”, “…σκληρό ροκ”…). Εφόσον κάποιος θίγεται (εν προκειμένω οι έχοντες μόνο προϋπηρεσία χωρίς επιτυχία ΑΣΕΠ), παρεμβαίνει ως αντίδικος στη δίκη, δεν χρειάζονται μεγαλοστομίες και “ουρλιαχτά”, διότι η άλλη πλευρά (οι επιτυχόντες ΑΣΕΠ, που λογικά δεν θα είναι μόνο του 2008, όπως γράφτηκε, αλλά και προηγούμενων ετών) έχει, όπως λένε, έννομο συμφέρον και το διεκδικεί. Οποιοσδήποτε στη θέση τους αυτό θα έκανε. Ας κρίνουν τα δικαστήρια, λοιπόν, και ας σεβαστούν οι αντίδικοι την όποια απόφαση.

  2. ΑΣΕΠ και προϋπηρεσία

    Ρε παιδιά, συγγνώμη, και αυτοί που έχουν προϋπηρεσία μόνο δεν έκαναν προσφυγή με το 36μηνο; Πού είναι το παράλογο στην προσφυγή των ΑΣΕΠιτών; Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι οι τελευταίοι θα δικαιωθούν κιόλας, διότι κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει εκ των προτέρων το αποτέλεσμα μίας δίκης.
    Υπάρχουν κλάδοι που στην ειδικότητά τους δεν έχει γίνει ποτέ ΑΣΕΠ (π.χ. μουσικοί, ειδικής αγωγής κ.λπ.), οπότε είναι λογικό αυτοί να έχουν μόνο προϋπηρεσία. Υπάρχουν κλάδοι (π.χ. δάσκαλοι) που έγινε ΑΣΕΠ, αλλά λόγω αναγκών/κενών δεν ήταν απαραίτητη προϋπόθεση η επιτυχία ΑΣΕΠ και γι΄αυτό όσοι έπαιρναν τη βάση (55/100) διορίζονταν (οι υπόλοιποι πήγαιναν αναπληρωτές αμέσως μάλιστα μετά την κτήση πτυχίου/οι παλιές καλές εποχές). Τέλος, υπάρχουν κλάδοι (π.χ. φιλόλογοι, μαθηματικοί, φυσικοί κυρίως) που είχαν την ευκαιρία έξι φορές (από το 1998 έως το 2008) να δώσουν ΑΣΕΠ. Οι περισσότεροι έδωσαν, λίγοι δεν έδωσαν. Ωστόσο, στους πίνακες των κλάδων αυτών προηγούνται άτομα που έχουν μόνο προϋπηρεσία. Πώς έγινε αυτό; Με ρουσφέτι προφανώς, π.χ. ΠΔΣ, εκκλησιαστικά, ιδιωτικά, Σιβιτανίδειος κ.λπ. Δεν είναι, λοιπόν, δυνατόν να προηγούνται οι τελευταίοι επ’ αόριστον και μάλιστα να δουλεύουν στον τόπο τους (λόγω πολλών μορίων) και επιτυχόντες ΑΣΕΠ (με βαθμό 70+) να μην έχουν δουλέψει ούτε μία ώρα σε δημόσιο σχολείο.

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

Εξ Αποστάσεως Μεταπτυχιακό στη Διασφάλιση Ποιότητας αναγνωρισμένο από τον Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π. Πανεπιστήμιο FREDERICK. Το κοντινό μεγάλο σου βήμα

Εξ Αποστάσεως Μεταπτυχιακό στη Διασφάλιση Ποιότητας αναγνωρισμένο από τον Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π. Πανεπιστήμιο FREDERICK. ...

Μοιράσου!