Ακόμα περιμένουν οι σπουδαστές των Δημοσίων Ι.Ε.Κ. τα δελτία μειωμένου εισιτηρίου στα Μ.Μ.Μ.

Δημοσιεύτηκε:

11:14 πμ Μάρτιος 20th, 2017

Άφαντα παραμένουν ακόμη και σήμερα τα δελτία μειωμένου εισιτηρίου για τους σπουδαστές των δημοσίων ΙΕΚ που χορηγούνται κάθε χρόνο για την διευκόλυνση της μετακίνησης τους

Όπως είναι γνωστό οι σπουδαστές των Δημοσίων ΙΕΚ ηλικίας έως 22 ετών δικαιούνται δελτίο μειωμένου εισιτηρίου στα μέσα μαζικής μεταφοράς, προκειμένου να διευκολυνθεί η μετακίνηση” τους προς και από τα ΔΙΕΚ.

Τη φετινή εκπαιδευτική χρονιά, 2016 – 2017, οι δικαιούχοι σπουδαστές των ΔΙΕΚ δεν έχουν λάβει ακόμη μέσα Μαρτίου το δελτίο τους, με αποτέλεσμα πολλοί σπουδαστές να δυσκολεύονται να καταβάλλουν το αντίτιμο της μετακίνησης νια την παρακολούθηση των μαθημάτων τους.

Το ζήτημα ‘εφτασε στην Βουλή με βουλευτές της ΝΔ να ρωτούν των υπουργό Παιδείας κ. Γαβρόγλου για ποιο λόγο εν μέσω οικονομικής κρίσης και νέας ύφεσης της οικονομίας, όπως προκύπτει από τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ, οι σπουδαστές των ΔΙΕΚ δεν έχουν λάβει έγκαιρα τα δελτία τους και να βοηθηθούν στην απρόσκοπτη παρακολούθηση των μαθημάτων τους.

Παράλληλα ρωτούν σε επίκαιρη ερώτηση πότε εκτιμά το Υπουργείο ότι θα φθάσουν τα δελτία στους δικαιούχους σπουδαστές των Δημοσίων ΙΕΚ δεδομένου ότι βαίνουμε προς τη λήξη και του δεύτερου εξαμήνου;

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;  Όλη η πληροφόρηση για την ηλεκτρονική αίτηση για τους αναπληρωτές (αναλυτικά για κάθε σημαντικό σημείο)

dikaiologitika.gr

ΑΝΑΛΟΓΑ ΑΡΘΡΑ:

Share
          

     

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

Θέσεις εργασίας για εκπαιδευτικούς στον ιδιωτικό τομέα

To xenesglosses.eu εντόπισε και σήμερα θέσεις εργασίας στον ιδιωτικό τομέα για εκπαιδευτικούς: ...