Ακόμα περιμένουν οι σπουδαστές των Δημοσίων Ι.Ε.Κ. τα δελτία μειωμένου εισιτηρίου στα Μ.Μ.Μ.

Δημοσιεύτηκε:

11:14 πμ Μάρτιος 20th, 2017

Άφαντα παραμένουν ακόμη και σήμερα τα δελτία μειωμένου εισιτηρίου για τους σπουδαστές των δημοσίων ΙΕΚ που χορηγούνται κάθε χρόνο για την διευκόλυνση της μετακίνησης τους

Όπως είναι γνωστό οι σπουδαστές των Δημοσίων ΙΕΚ ηλικίας έως 22 ετών δικαιούνται δελτίο μειωμένου εισιτηρίου στα μέσα μαζικής μεταφοράς, προκειμένου να διευκολυνθεί η μετακίνηση” τους προς και από τα ΔΙΕΚ.

Τη φετινή εκπαιδευτική χρονιά, 2016 – 2017, οι δικαιούχοι σπουδαστές των ΔΙΕΚ δεν έχουν λάβει ακόμη μέσα Μαρτίου το δελτίο τους, με αποτέλεσμα πολλοί σπουδαστές να δυσκολεύονται να καταβάλλουν το αντίτιμο της μετακίνησης νια την παρακολούθηση των μαθημάτων τους.

Το ζήτημα ‘εφτασε στην Βουλή με βουλευτές της ΝΔ να ρωτούν των υπουργό Παιδείας κ. Γαβρόγλου για ποιο λόγο εν μέσω οικονομικής κρίσης και νέας ύφεσης της οικονομίας, όπως προκύπτει από τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ, οι σπουδαστές των ΔΙΕΚ δεν έχουν λάβει έγκαιρα τα δελτία τους και να βοηθηθούν στην απρόσκοπτη παρακολούθηση των μαθημάτων τους.

Παράλληλα ρωτούν σε επίκαιρη ερώτηση πότε εκτιμά το Υπουργείο ότι θα φθάσουν τα δελτία στους δικαιούχους σπουδαστές των Δημοσίων ΙΕΚ δεδομένου ότι βαίνουμε προς τη λήξη και του δεύτερου εξαμήνου;

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;  Έγκριση κατ' εξαίρεση ολιγομελών τμημάτων ΕΠΑΛ

dikaiologitika.gr

          

     

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Sorry. No data so far.

Sorry. No data so far.

Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

Ανοιχτή επιστολή– διαμαρτυρία για τη μη κάλυψη κενών εκπαιδευτικού κλάδου ΠΕ07 κατά την Α΄ και Β΄φάση αποσπάσεων

ΘΕΜΑ: «Ανοιχτή επιστολή– διαμαρτυρία για τη μη κάλυψη κενών εκπαιδευτικού κλάδου ΠΕ07 ...

Μοιράσου!