Τελευταία Νέα

Saturday, 07/22/17, 09:40Στήριξη της Π.Ε.Σ.Ε.Ε. στην ανοικτή επιστολή Π.Α.Σ.Σ.Δ.Ε. για τα κριτήρια πρόσληψης εκπαιδευτών στα Σ.Δ.Ε.

Δημοσιεύτηκε:

8:32 μμ Φεβρουάριος 16th, 2017

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ- ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΨΗΦΙΣΜΑ Π.Ε.Σ.Ε.Ε.

Το Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ένωσης Στελεχών Εκπαίδευσης Ενηλίκων (Π.Ε.Σ.Ε.Ε.), με αφορμή την ανοικτή επιστολή του Πανελλήνιου Συλλόγου Συμβούλων και Ωρομίσθιων Καθηγητών Σχολείων Δεύτερης Ευκαιρίας (ΠΑ.Σ.Σ.Δ.Ε.) συγκλήθηκε έκτακτα στις 15/2/2017 και αποφάσισε ομόφωνα την έκδοση του παρακάτω ψηφίσματος:

Το Δ.Σ. της Π.Ε.Σ.Ε.Ε, εκφράζει την υποστήριξή του προς τα αιτήματα του ΠΑ.Σ.Σ.Δ.Ε. που περιλαμβάνονται στη δημοσιευθείσα ανοιχτή επιστολή της και συμπαρίσταται στον αγώνα της. Ιδιαίτερα διαμαρτύρεται έντονα για την σημαντική υποβάθμιση της προϋπηρεσίας ως κριτηρίου πρόσληψης καθηγητών και συμβούλων στα Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας, που παρατηρήθηκε και στην πρόσφατη πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τα στελέχη της Ομάδας Έργου των Κέντρων Δια Βίου Μάθησης (Κ.Δ.Β.Μ.).

Η υποβάθμιση αυτή έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τη διακηρυγμένη πρόθεση της κυβέρνησης για σεβασμό προς τους  συμβασιούχους  και τη μέχρι τώρα προσφορά τους στο Δημόσιο. Η Π.Ε.Σ.Ε.Ε. δηλώνει την ετοιμότητα της  να αγωνιστεί και κατά οποιασδήποτε αντίστοιχης ρύθμισης στην προσεχή πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τα περιφερειακά στελέχη των Κ.Δ.Β.Μ.

Το Δ.Σ. της Π.Ε.Σ.Ε.Ε

15/2/2017

Πανελλήνια Ένωση Στελεχών Εκπαίδευσης Ενηλίκων (Π.Ε.Σ.Ε.Ε.).

Επιστολή διαμαρτυρίας του ΠΑΣΣΔΕ για την προκήρυξη και πρόσληψη ωρομισθίων στα Σ.Δ.Ε

ΑΝΑΛΟΓΑ ΑΡΘΡΑ:

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;  Πόσα κονδύλια διαθέτει φέτος το Παιδείας για προσλήψεις αναπληρωτών το 2017-2018
          

     

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

Μετά από 2 χρόνια αναγκαία η εκπαιδευτική επάρκεια για προγράμματα μη τυπικής εκπαίδευσης

Ρεπορτάζ: xenesglosses.eu Από την 1η Σεπτεμβρίου του 2019 η πιστοποιημένη εκπαιδευτική επάρκεια ...

Μοιράσου!