Τελευταία Νέα

Sunday, 02/19/17, 20:51Σεμινάριο για εκπαιδευτικούς “Η καλύτερη Ψηφιακή Αίθουσα!” (1/3/2017)

Δημοσιεύτηκε:

8:47 μμ Φεβρουάριος 19th, 2017

Εσείς διδάσκετε ακόμη μέσω Skype ή θα ακολουθήσετε την εποχή σας;

Θέλετε να αποκτήσετε περισσότερους μαθητές και να διδάσκετε online με τον καλύτερο δυνατό τρόπο; Έχουμε την λύση η οποία είναι όχι μόνο εύκολη για τον χρήστη (τόσο το καθηγητή όσο και για τον μαθητή) αλλά επίσης αξιόπιστη και οικονομική. Διδάξτε Ομαδικά ή Ιδιαίτερα Μαθήματα στη Καλύτερη Ψηφιακή αίθουσα!

Το Σεμινάριο είναι κατάλληλο για Καθηγητές Γυμνασίου & Λυκείου όλων των ειδικοτήτων καθώς επίσης και Καθηγητές Ξένων Γλωσσών!

Το σεμινάριο έχει τρία μέρη:

Ψηφιακή Πλατφόρμα

Έχετε κουραστεί από την αστάθεια και την αναξιοπιστία της πλατφόρμας που χρησιμοποιείτε ; Θέλετε να ξεχωρίσετε από τους υπόλοιπους με τη χρήση της πραγματικά καλύτερης ψηφιακής αίθουσας; Θα σας οδηγήσω βήμα – βήμα σε όλα όσα πρέπει να ξέρετε έτσι ώστε να μπορείτε να εντυπωσιάσετε τους μαθητές σας από αύριο κιόλας.

Δημιουργία e-book

Έχετε έτοιμο εκπαιδευτικό υλικό σε αρχεία Word και το δίνετε στους μαθητές σας; Εκτιμούν πραγματικά την αξία του ή επειδή η εμφάνισή του είναι μέτρια δεν ανακαλύπτουν τον πλούτο που κρύβουν οι σημειώσεις σας; Θα σας δείξω πως μπορείτε να μετατρέψετε το υλικό σας σε κανονικά e-books αλλά και προτάσεις πως να τα εκτυπώσετε οικονομικά με πραγματικά απίθανα αποτελέσματα.

On Line Quiz

Έχω περάσει ατελείωτες ώρες διορθώνοντας τεστ και βάζoντας βαθμολογίες! Μήπως έφτασε η στιγμή να περάσετε στη ψηφιακή εποχή της εξέτασης δημιουργώντας τα δικά σας On Line Quizes τα οποία οι μαθητές μπορούν να τα κάνουν όπου και όποτε θέλουν και εσείς να πάρετε τη βαθμολογία τους άμεσα και ξεκούραστα;

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΔΩ

ΑΝΑΛΟΓΑ ΑΡΘΡΑ:

Share
          

     

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

Δωρεάν διημερίδα “Τεχνολογίες αιχμής στην εκπαιδευτική πράξη” Δηλώσεις συμμετοχής και πρόσκληση (4-5/3)

Φόρμα δήλωσης συμμετοχής  Πρόγραμμα – Αφίσα – Χάρτης Πρόσβασης Στις 4 και 5 ...