Τελευταία Νέα

Δευτέρα, 01/06/2020, 05:16


Home / Featured / Οι προτάσεις για τις αλλαγές στις ειδικότητες της μουσικής

Οι προτάσεις για τις αλλαγές στις ειδικότητες της μουσικής

Δημοσιεύτηκε: 7:25 μμ Φεβρουάριος 21st, 2017  


Ρεπορτάζ: xenesglosses.eu

Ένας ομαδοποιημένος κλάδος με τρεις ειδικότητες φέρνει η πρόταση για τον περιορισμό των ειδικοτήτων στην εκπαίδευση για τους μουσικούς.

Συγκεκριμένα στον κλάδο ΠΕ16 εντάσσονται οι εκπαιδευτικοί Μουσικής 16.01, Μουσικής ΤΕΙ ειδίκευση 16.02 και οι ΠΕ17.14 Μουσικής ΤΕΙ.

Επίσης υπάρχει ως ξεχωριστός και ο κλάδος ΤΕ01.16 Μουσικής Μη ανωτάτων Ιδρυμάτων Αλλοδαπής.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;  Διανομή συγγραμμάτων κατ’ οίκον, έγκαιρα και διπλασιασμός ηλεκτρονικών συγγραμμάτων σε σχέση με πέρυσι

Σχετικά με την ειδικότητα ΠΕ17.13 που λαμβάνουμε μηνύματα, η ειδικότητα δεν υπάρχει στην νέα πρόταση του ΙΕΠ στις ειδικότητες Π.Ε. ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

ΠΕ16 ΠΕ16.01 ΜΟΥΣΙΚΗΣ
ΠΕ16.02 ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΤΕΙ (ΕΙΔΙΚΕΥΣΗΣ)
ΠΕ17.14 ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΤΕΙ

 

6 Σχόλια

 1. Οι ειδικότητες είναι τέσσερις: από το δημοσίευμα λείπει η ειδικότητα Μουσικής ΤΕΙ ΠΕ17.13 ( Μηχανικοί Μουσικής Τεχνολογίας και Ακουστικής – ΤΕΙ Κρήτης – Παράρτημα Ρεθύμνου )

  • Στο νέο έγγραφο δεν αναφέρονται.

   • Κάποια δημοσιεύματα πρέπει να ελέγχονται ως προς την εγκυροτητα τους πριν γίνει ο,τιδήποτε…κακώς δεν αναφέρεται η ειδικότητα ΠΕ17.13…πρόκειται για σημαντική παράλειψη! Η πρόταση του ΙΕΠ είναι ελλειπης.

    • Το δημοσίευμα είναι απόλυτα ακριβές και προτείνουμε να σταλεί ενημερωτικό υπόμνημα στο ΙΕΠ, αν αυτό σας καθησυχάζει υπάρχουν άλλες 4 τουλάχιστον παραλείψεις. Η ειδικότητα ΠΕ17.13 στο σχέδιο που παραδόθηκε στον Υπουργό (από το ΙΕΠ) δεν υπάρχει.

 2. Θα γίνει ένας ενιαίος κλάδος ΠΕ16, ή πάλι θα υπάρχουν αυτές οι ξεχωριστές κατηγορίες; Θα ανανωρίζονται τα μεταπτυχιακά για απόδωση ειδικότητας στα μουσικά σχολεία;

  • Ενιαίος με τις 3 αυτές ειδικότητες εκτός αν προστεθεί εκ νέου και ο 17.03 που έως τώρα δεν υπάρχει στο έγγραφό. Ξεχωριστός θα είναι μόνο ο ξεχωριστός και ο κλάδος ΤΕ01.16 Μουσικής Μη ανωτάτων Ιδρυμάτων Αλλοδαπής. Για το δεύτερο ερώτημα δεν ξέρω.

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθραx

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

Ενημέρωση για τα σχολικά βιβλία Γυμνασίου ΕΑΕ, Λυκείου ΕΑΕ και ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ-Λ.

Ενημέρωση για τα σχολικά βιβλία Γυμνασίου ΕΑΕ, Λυκείου ΕΑΕ και ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ-Λ. Η ...