Home / Featured / Μεταπτυχιακό που ενδιαφέρει εκπαιδευτικούς χωρίς εξετάσεις για την επιλογή

Μεταπτυχιακό που ενδιαφέρει εκπαιδευτικούς χωρίς εξετάσεις για την επιλογή

Δημοσιεύτηκε: 10:33 μμ Φεβρουάριος 28th, 2017  


Το Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης , της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών, του Πανεπιστημίου Αιγαίου οργανώνει και λειτουργεί από το ακαδημαϊκό έτος 2004-2005 Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΠΜΣ) με τίτλο «Επιστήμες της Αγωγής–Εκπαίδευση με Χρήση Νέων
Τεχνολογιών» (σύμφωνα με την υπ’ αρίθμ. 99826/B7 και ΦΕΚ 1852/07.07.2014 τ.Β ́υπουργική απόφαση) και το οποίο απονέμει:
Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης (ΜΔΕ) στις «Επιστήμες της Αγωγής–Εκπαίδευση με Χρήση Νέων Τεχνολογιών»
Για την απόκτηση του ΜΔΕ απαιτείται:
α) η παρακολούθηση και η επιτυχής εξέταση σε δέκα 10 μαθήματα (ά και β́ εξάμηνο) και
β) η εκπόνηση μεταπτυχιακής ερευνητικής διατριβής (γ́εξάμηνο).
Κατά τη διάρκεια των δύο πρώτων εξαμήνων είναι υποχρεωτική η παρακολούθηση των μαθημάτων και κάθε άλλου είδους εκπαιδευτικών και ερευνητικών δραστηριοτήτων του ΠΜΣ καθώς και η επιτυχής εξέταση σε αυτά. Για την επιτυχή ολοκλήρωση κάθε εξαμηνιαίου μαθήματος απαιτείται η παρακολούθηση 10 ενοτήτων εκπαίδευσης και μάθησης, κάθε μία από τις οποίες αντιστοιχεί σε τρεις (3) ώρες διδασκαλίας , εργαστηρίου, σεμιναρίων, κλπ.
Για τη λήψη του ΜΔΕ απαιτούνται συνολικά ενενήντα (90) πιστωτικές μονάδες (ECTS). Οι πιστωτικές μονάδες κατανέμονται ως εξής: 30 ECTS για τα μαθήματα του ά εξαμήνου, 30 ECTS για τα μαθήματα του β́ εξαμήνου και 30 ECTS για τη μεταπτυχιακή ερευνητική διατριβή.
Το πρόγραμμα σπουδών υλοποιείται με δια ζώσης διδασκαλίες που απαιτούν φυσική παρουσία στην έδρα του Πανεπιστημίου Αιγαίου στη Ρόδο και διαρθρώνεται σε εντατικούς κύκλους ενοτήτων εκπαίδευσης και μάθησης ανά μήνα.
Για την υποβοήθηση ΜΦ που έχουν παράλληλη επαγγελματική απασχόληση, οι ενότητες μπορούν να διεξάγονται όλες τις ημέρες της εβδομάδας.
Επιλογή χωρίς εξετάσεις
Η επιλογή των φοιτητών γίνεται με την συνεκτίμηση φακέλου προσόντων σε ποσοστό 70% και 30% με προφορική συνέντευξη.
Δίδακτρα
Για την παρακολούθηση του ΠΜΣ προβλέπεται καταβολή διδάκτρων ύψους 2.500€, τα οποία καταβάλλονται σε τρεις (3) δόσεις ως εξής: 1η δόση ύψους 1.000 € εντός μίας εβδομάδας μετά την τελική ανακοίνωση των εισακτέων, 2η δόση ύψους 750 με την έναρξη του α ́ εξαμήνου, 3η δόση ύψους 750 € με την έναρξη του β ́ εξαμήνου.
Αιτήσεις
Η αίτηση συμμετοχής (ηλεκτρονική αίτηση και υποβολή φακέλου) θα γίνεται από την Τρίτη 14/02 έως και τη Δευτέρα 27/03/2017 (σφραγίδα ταχυδρομείου).
Περισσότερα

 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...