Home / HEADER-NEWS / Το Υπουργείο Παιδείας σχεδιάζει portal open education

Το Υπουργείο Παιδείας σχεδιάζει portal open education

Δημοσιεύτηκε: 11:07 μμ Φεβρουάριος 22nd, 2017  


Ρεπορτάζ: xenesglosses.eu

Τη δημιουργία ενός portal open education σχεδιάζει το Υπουργείο Παιδείας όπως ανέφερε στην τοποθέτησή του στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων ο ΓΓ Ιωάννης Παντής. Χαρακτηριστικά ο κ. Παντής δήλωσε:

«Θα σας πω κάτι για να καταλάβετε, γιατί κι εγώ το έμαθα. Έχουμε το φωτόδεντρο. Ένα απίστευτο εργαλείο παραγωγής οπτικοακουστικού υλικού και δεν το χρησιμοποιούν στα σχολεία τα δημόσια. Δεν χρησιμοποιείται! Δεν έκρινε κανείς αν αυτό το παραγόμενο με τόσο κόπο και με τόσες ώρες εργασίας των παιδιών, έχει κάποιο αποτέλεσμα μαθησιακό ή δεν έχει.

¨Η ποιο είναι το αποτέλεσμα αυτό ή τι θα έπρεπε να γίνει για να αποκτήσει μαθησιακό αποτέλεσμα. Αυτή η αποτίμηση δεν έχει γίνει και υπάρχει αυτή τη στιγμή ένα υλικό το οποίο έχει παραχθεί μέσα από κάποιες διαδικασίες και το οποίο δυστυχώς, δεν μπορούμε να το προχωρήσουμε, να το δώσουμε στον κόσμο και τώρα σχεδιάζουμε με τον κ. Υπουργό ως Υπουργείο Παιδείας να κάνουμε ένα portal του «open education», δηλαδή, της «ανοικτής εκπαίδευσης» και να δώσουμε όλα αυτά στον κόσμο».


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...