Γαβρόγλου:Το καθεστώς των αναπληρωτών θα το αντιμετωπίσουμε με διορισμούς

Δημοσιεύτηκε:

7:26 μμ Φεβρουάριος 17th, 2017

Ρεπορτάζ: xenesglosses.eu

Στην αντιμετώπιση του καθεστώτος των αναπληρωτών με διορισμούς που θα ανακοινωθούν όταν έρθει η ώρα έκανε λόγο στη Βουλή ο Υπουργός Παιδείας:

“Είναι ένα καθεστώς που θα το αντιμετωπίσουμε με τους διορισμούς τους οποίους θα ανακοινώσουμε, όταν έρθει η ώρα, με ακρίβεια και ως προς τον αριθμό και ως προς τη διαδικασία. Αυτή η ώρα θα έρθει. Δεν είναι για σήμερα, αλλά δεν θέλουμε πρόχειρα να λέμε κουβέντες του αέρα”.

Ο υπουργός Παιδείας στο πλαίσιο της απάντησής του για την εκπαίδευση των προσφυγόπουλων δήλωσε:

“Τέλος, ως προς τα θέματα που θίξατε με τους εκπαιδευτικούς, βρήκαμε ένα ρημαγμένο εκπαιδευτικό σύστημα, το οποίο δεν μπορεί να λειτουργήσει ούτε με τα οικονομικά που παραλάβαμε –η Κυβέρνηση, εννοώ, από το 2015- ούτε και με διάφορες παθογένειες που το ίδιο έχει δημιουργήσει στις δεκαετίες.

Νομίζουμε ότι η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί τα τελευταία δύο χρόνια είναι δραματικά καλύτερη, με πάρα πολλά και σοβαρά προβλήματα, ανάμεσα στα οποία το θέμα των αναπληρωτών καθηγητών. Είναι ένα καθεστώς που πρέπει οπωσδήποτε να αλλάξει. Είναι ένα καθεστώς που θα το αντιμετωπίσουμε με τους διορισμούς τους οποίους θα ανακοινώσουμε, όταν έρθει η ώρα, με ακρίβεια και ως προς τον αριθμό και ως προς τη διαδικασία. Αυτή η ώρα θα έρθει. Δεν είναι για σήμερα, αλλά δεν θέλουμε πρόχειρα να λέμε κουβέντες του αέρα.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;  Πορεία προσλήψεων αναπληρωτών στη Β/θμια

Όταν, λοιπόν αντιμετωπιστεί αυτό το πρόβλημα, θα είναι ένα μεγάλο βήμα στην κανονικοποίηση, η οποία, ομολογώ, θα πάρει πολύ διάστημα”.

          

     

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

Οι περιπέτειες ενός ζευγαριού αναπληρωτών στη Χίο

Δημοσιεύουμε το ακόλουθο κείμενο που μας έστειλε ο αναπληρωτής μαθηματικός ειδικής Αγωγής ...

Μοιράσου!