Home / HEADER-NEWS / Επιστημονική εκδήλωση Εργοθεραπείας από το Μητροπολιτικό Κολλέγιο

Επιστημονική εκδήλωση Εργοθεραπείας από το Μητροπολιτικό Κολλέγιο

Δημοσιεύτηκε: 9:33 μμ Φεβρουάριος 1st, 2017  


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 1/02/2017

Επιστημονική εκδήλωση Εργοθεραπείας από το Μητροπολιτικό Κολλέγιο

Προς τιμήν της Λ. Σύρρου-Κωστάκη, παρουσία της διεθνώς διακεκριμένης Εργοθεραπεύτριας Hanneke Van Bruggen

Το Τμήμα Εργοθεραπείας της Σχολής Υγείας του Μητροπολιτικού Κολλεγίου διοργανώνει επιστημονική εκδήλωση προς τιμήν της  κ. Λίνα Σύρρου-Κωστάκη, ΒΑ, ΜΑ, ΟΤR την Τρίτη, 7 Φεβρουαρίου  2017 και μεταξύ 18:00 – 21:00.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, θα πραγματοποιηθεί διάλεξη με θέμα «Οι υπηρεσίες Εργοθεραπείας στα χρόνια της οικονομικής κρίσης και του προσφυγικού κύματος» από τη διεθνώς διακεκριμένη εργοθεραπεύτρια Hanneke Van Bruggen (Hon. Dscie, FWFOT, Adjunct Prof. Dalhousie University, Canada  Director of Facilitation and Participation of Disadvantaged Groups) και από την Πόλυ Σκαλτσή (Εργοθεραπεύτρια, MSc), καθηγήτρια του Τμήματος Εργοθεραπείας Μητροπολιτικού Κολλεγίου.

Μετά το πέρας της διάλεξης θα απονεμηθεί τιμητικός έπαινος στην καθηγήτρια κα Λίνα Σύρρου-Κωστάκη, για τη μακροχρόνια προσφορά της στην ίδρυση και ανάπτυξη προγραμμάτων σπουδών Εργοθεραπείας στην Ελλάδα.  Επιπλέον, προς τιμήν της κας Λ. Σύρρου – Κωστάκη θα μετονομαστεί το Εργαστήριο Εργοθεραπείας του Μητροπολιτικού Κολλεγίου σε Activities of Daily Living LabLina SirrouKostaki Lab”.

Η όλη εκδήλωση εντάσσεται στο πλαίσιο της διοργάνωσης DevelopingU 2017” που διοργανώνει για δεύτερη συνεχή χρονιά το Μητροπολιτικό Κολλέγιο.

Η είσοδος είναι ελεύθερη, αλλά είναι απαραίτητη η κράτηση θέσης έως 3/02: κα Κωνσταντίνα Παντούλια, Τ 2106199891, emailkpandoulia@mitropolitiko.edu.gr.

Περισσότερα στο www.mitropolitiko.edu.gr


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...