Τελευταία Νέα

Friday, 04/20/18, 00:40Ανανεωμένοι πίνακες ΠΕ70/ΠΕ60 γενικής και ειδικής αγωγής μετά τις σημερινές προσλήψεις

Δημοσιεύτηκε:

8:25 μμ Φεβρουάριος 17th, 2017
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΚΑΙ ΩΡΟΜΙΣΘΙΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ
 
Συνάδελφοι, όπως κάθε φορά, μετά τις σημερινές προσλήψεις επεξεργαστήκαμε τους πίνακες αναπληρωτών αφαιρώντας τους προσληφθέντες εκπαιδευτικούς. Σήμερα λοιπόν προσλήφθηκαν ως αναπληρωτές 216 εκπαιδευτικοί στην Α/θμια εκπαίδευση.
Ο ΠΣΑΕΠ σας παραθέτει, λοιπόν, τους ανανεωμένους πίνακες δασκάλων και νηπιαγωγών γενικής και ειδικής αγωγής για να έχετε  τη δυνατότητα να δείτε τη νέα σας σειρά.
Φυσικά λόγω των δεκάδων φάσεων προσλήψεων από την αρχή του χρόνου είναι πιθανό να υπάρχουν κάποια λάθη για τα οποία μας ενημερώνετε στο mail του συλλόγου: enwmenoi.anaplirwtes@gmail.com .
Συνεχίζουμε να πιέζουμε για την πρόσληψη κι άλλων αναπληρωτών με στόχο την πλήρη κάλυψη των κενών σε όλες τις ειδικότητες της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης.
Με προσήλωση, λοιπόν, στη δέσμευσή μας από την ίδρυση του συλλόγου για προσπάθεια ένωσης όλων των αναπληρωτών, για δίκαιη εκπροσώπηση όλων των κλάδων και συναδέλφων της πρωτοβάθμιας, συνεχίζουμε πολυπληθέστεροι, με πολλή όρεξη και ακόμα πιο δυναμικά τις διεκδικήσεις μας.
 
Για τους πίνακες πατήστε εδώ , κάνετε “join group” αν χρειάζεται (θα σας γίνει έγκριση σχεδόν αμέσως) και κατεβάστε το αρχείο που σας ενδιαφέρει.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;  Τη Δευτέρα πηγαίνουν οι προσλήψεις στις ΤΥ για τους δασκάλους;
          

     

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

Γαβρόγλου: Πρέπει να προχωρήσουμε σε μόνιμους διορισμούς

Ρεπορτάζ: xenesglosses.eu Στο θέμα της ανάγκης των μόνιμων διορισμών στην εκπαίδευση εστίασε ...

Μοιράσου!