Home / HEADER-NEWS / UNICERT: Καινούρια Δεδομένα στις Μαθησιακές Δυσκολίες και η Εκμάθηση της Ξένης Γλώσσας

UNICERT: Καινούρια Δεδομένα στις Μαθησιακές Δυσκολίες και η Εκμάθηση της Ξένης Γλώσσας

Δημοσιεύτηκε: 1:07 μμ Ιανουάριος 19th, 2017  


Πρόσκληση-28-και-29-01_xg

Η Universal Certification SolutionsUNICERT είναι ένας σύγχρονος Φορέας Πιστοποίησης Ανθρώπινου Δυναμικού, πιστοποιημένος από τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. με την υπ’ αριθμ 148/21.1.2015 απόφαση του Δ.Σ. για την πιστοποίηση προσώπων σε Γνώση Πληροφορικής ή Χειρισμού Η/Υ και κατ’ επέκταση τα πιστοποιητικά του αποτελούν απαραίτητο εφόδιο για προσλήψεις στο ελληνικό δημόσιο και διαγωνισμούς Α.Σ.Ε.Π..

Είναι πιστοποιημένος κατά ISO 9001:2008 και διαπιστευμένος από το Ε.ΣΥ.Δ. κατά ISO/IEC 17024:2012 (σε 38 περιγράμματα) γεγονός το οποίο αποδεικνύει ότι η διαδικασία πιστοποίησης γίνεται με αμεροληψία και με τεκμηριωμένη επάρκεια, ενώ παράλληλα καθιστά αναγνωρισμένο και αποδεκτό το πιστοποιητικό ως ισότιμο από τους Εθνικούς Φορείς Διαπίστευσης των χωρών – μελών της Ε.Α. (European Cooperation for Accreditation).

Η UNICERT στοχεύει να καλύψει πλήρως τις ανάγκες πιστοποίησης κάθε ενδιαφερόμενου, με προσήλωση στην παροχή ποιοτικών υπηρεσιών και ευέλικτων λύσεων. Η πολυετής εμπειρία των στελεχών μας στο χώρο της πιστοποίησης αποτελεί προνόμιο καλής συνεργασίας, καθώς εκτιμούμε και ανταποκρινόμαστε αποτελεσματικά στις απαιτήσεις των συνεργατών μας. Για το λόγο αυτό, το εξεταστικό της σύστημα είναι προϊόν συνεργασίας της ομάδας ανάπτυξης της εταιρίας και του Κέντρου Ερευνών του Πανεπιστημίου Πειραιώς.

Επιπλέον των παραπάνω, εγκαινιάζουμε νέες συνεργασίες και δίνουμε νέα προοπτική στο δίκτυό μας με:

* Την προώθηση Προπτυχιακών – Μεταπτυχιακών του Πανεπιστημίου Frederick Κύπρου δια ζώσης και εξ΄ αποστάσεως, αναγνωρισμένων από τον Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π.,

* Την προώθηση πιστοποιητικών Αγγλικής Γλώσσας αναλαμβάνοντας την αντιπροσωπεία των

PTE GENERAL και PTE ACADEMIC (awarded by Edexcel) στην Ελλάδα και στην Κύπρο,

* Τη συνεργασία με την Express Publishing – International Vocational English για την παροχή Πιστοποιητικών Γλωσσομάθειας στα Ειδικά-Επαγγελματικά Αγγλικά, εγκεκριμένων από το University of Greenwich για δεκάδες επαγγελματικές δραστηριότητες,

* Τη συμμετοχή σε επιδοτούμενα Ευρωπαϊκά Προγράμματα (Erasmus+, κ.α.).

Σήμερα η UNICERT διαθέτει ένα πανελλαδικό δίκτυο 1330 και πλέον πιστοποιημένων συνεργαζόμενων κέντρων, ενώ παράλληλα έχει εδραιώσει την παρουσία της στην Κύπρο, εντάσσοντας στο δίκτυό της 80 πιστοποιημένα συνεργαζόμενα κέντρα.

Σε συνέχεια της εξωστρεφούς της πολιτικής, διαθέτει παρουσία και στην Αλβανία με επιπλέον 2 πιστοποιημένα εξεταστικά κέντρα.

Σε αυτά τα πλαίσια και μετά από δική σας απαίτηση η Universal Certification SolutionsUNICERT, διοργανώνει στα Χανιά και στο Ηράκλειο Κρήτης δύο εκπαιδευτικές ημερίδες, με θέμα:  «Καινούρια Δεδομένα στις Μαθησιακές Δυσκολίες και η Εκμάθηση της Ξένης Γλώσσας».

Ομιλήτρια είναι η κα Ελένη Λιβανίου Ph.D, Εκπαιδευτική Ψυχολόγος.

Για εγγραφές στις ημερίδες, παρακαλούμε εγγραφείτε στο pte.edu.gr στην ημερίδα που σας ενδιαφέρει, αποστείλετε email στο fld@unicert.gr ή καλέστε μας στα τηλέφωνα 210 3801129-130.

Λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.

ü      Η είσοδος είναι ελεύθερη.

ü      Θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης.

Για πληροφορίες   www.pte.edu.gr   και 2103801129-130


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...