Home / Featured / Και την Παρασκευή 20/1 πολλά σχολεία θα είναι κλειστά (δείτε αναλυτικά)

Και την Παρασκευή 20/1 πολλά σχολεία θα είναι κλειστά (δείτε αναλυτικά)

Δημοσιεύτηκε: 7:00 πμ Ιανουάριος 20th, 2017  


xionia-570-1_0

Νέο κύμα κακοκαιρίας πλήττει τις τελευταίες ώρες πολλές περιοχές της βόρειας κυρίως χώρας.

Τα ακραία καιρικά φαινόμενα έχουν προκαλέσει αρκετά προβλήματα στις συγκοινωνίες, ενώ, με αποφάσεις αρκετών δήμων, τα σχολεία είτε θα παραμείνουν κλειστά είτε θα ανοίξουν αργότερα.

Μετά από αίτημα του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστού προς το Υπουργείο Εσωτερικών και την εξουσιοδότηση του από τον Γενικό Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας κ. Ιωάννη Καπάκη, κηρύσσει σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης Πολιτικής Προστασίας των παρακάτω περιοχών

η οποία ισχύει από την ημέρα εκδήλωσης του καταστροφικού φαινομένου την 07/01/2017 και για ένα μήνα ήτοι έως και την 07/02/2017:

Αλμυρού, Ζαγοράς – Μουρεσίου, Καλαμπάκας, Καρδίτσας, Παλαμά, Πύλης Σοφάδων, Τεμπών, Φαρσάλων, Μουζακίου, Πλαστήρα, Αργιθέας, Ελασσόνας και Τρικαίων. Σημειώνεται ότι έχουν ήδη κηρυχτεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης οι Δήμοι Σκοπέλου και Αλοννήσου.

Δήμος Καρπενησίου

Αύριο Παρασκευή 20 Ιανουαρίου τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Καρπενησίου θα ανοίξουν στις 9:00 π.μ., εκτός από το σχολείο του Στενώματος που θα παραμείνει κλειστό. Οι Παιδικοί Σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά

Γρεβενά

Με απόφαση του Δημάρχου Γρεβενών κ. Γιώργου Δασταμάνη, ανακοινώνεται ότι αύριο Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2017 τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου, ,οι παιδικοί σταθμοί (Α΄ και Β΄) καθώς και οι παιδικοί σταθμοί της Δημοτικής Επιχείρησης (ΔΕΚΕΓ) δεν θα λειτουργήσουν λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Κομοτηνή

Έτσι, λόγω πυκνής χιονόπτωσης, κλειστά θα παραμείνουν αύριο Παρασκευή, 20 Ιανουαρίου, τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του δήμου Κομοτηνής, με απόφαση του δημάρχου, Γιώργου Πετρίδη.

Οι παιδικοί σταθμοί και τα ΚΑΠΗ του δήμου Κομοτηνής θα λειτουργήσουν αύριο κανονικα.

Καστοριά

Στην Καστοριά ανακοινώθηκε ότι οι σχολικές μονάδες όλων των βαθμίδων του Δήμου, αύριο Παρασκευή  20 Ιανουαρίου 2017, θα ξεκινήσουν τη λειτουργία τους στις 09:15 π.μ.

Νεστόριο

Mε απόφαση του Δημάρχου Νεστορίου οι Σχολικές Μονάδες του Καλλικρατικού Δήμου Νεστορίου θα παραμείνουν κλειστές αύριο Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2017, λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Άργος Ορεστικό

Ανακοινώνεται ότι μετά από την υπ’ αριθ. 49/19-01-2017 απόφαση του Δημάρχου Άργους Ορεστικού, οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, καθώς και οι παιδικοί και ο βρεφονηπιακός σταθμός του Δήμου, δεν θα λειτουργήσουν την Παρασκευή 20/01/2017, λόγω των επικίνδυνων καιρικών φαινομένων

Φλώρινα

O Δήμος Φλώρινας ενημερώνει ότι την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2017, τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Φλώρινας,  θα παραμείνουν κλειστά λόγω των καιρικών φαινομένων. Οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

Κοζάνη

 Μέχρι και αυτή την ώρα η απόφαση είναι τα σχολεία να ξεκινήσουν και να λειτουργήσουν κανονικά. Απίθανο να αλλάξει κάτι μέχρι αύριο πρωί.

Δήμος Σερβίων Βελβεντού 

Με απόφαση του Δημάρχου Σερβίων – Βελβεντού Αθανάσιου Κοσματόπουλου αύριο Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2017 τα σχολεία θα λειτουργήσουν ως εξής: Στις Δημοτικές Ενότητες Σερβίων και Βελβεντού τα μαθήματα στα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης θα ξεκινήσουν μία διδακτική ώρα αργότερα από την προβλεπόμενη ενώ κανονικά την προβλεπόμενη ώρα θα ανοίξουν και θα λειτουργήσουν οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί. Στις Δημοτικές Ενότητες Καμβουνίων και Λιβαδερού δεν θα λειτουργήσουν τόσο τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης όσο και οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί. Επίσης δεν θα πραγματοποιηθούν τα δρομολόγια των λεωφορείων για τους μαθητές των συγκεκριμένων δημοτικών ενοτήτων.

Βοΐου

Με απόφαση του Δημάρχου Βοΐου, Δημητρίου Λαμπρόπουλου, τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στο Δήμο Βοΐου αύριο Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2017 θα παραμείνουν κλειστά λόγω των καιρικών συνθηκών. Οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

Εορδαίας

Με απόφαση του Δημάρχου Εορδαίας Σάββα Ζαμανίδη για αύριο Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2017, κατά μία διδακτική ώρα αργότερα θα λειτουργήσουν τα Σχολεία όλων των βαθμίδων (πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης), λόγω των συνεχιζόμενων δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Αμύνταιο

Με απόφαση του Δημάρχου Αμυνταίου, τα σχολεία Α ́βάθμιας και Β΄βάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Αμυνταίου, θα λειτουργήσουν αύριο Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2017 στις 09:00 π.μ. λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών. Οι  παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.Tα δημοτικά σχολεία και οι παιδικοί σταθμοί των Τοπικών Κοινοτήτων Λεχόβου, Βαρικού και Κέλλης , καθώς επίσης και το Γυμνάσιο της Τοπικής Κοινότητας Λεχόβου θα παραμείνουν κλειστά αύριο 20/01/2017.

Πύλης

Κανονικά θα λειτουργήσουν αύριο, Παρασκευή 20/01/2017,  τα Σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης καθώς και οι Παιδικοί Σταθμοί στον Δήμο Πύλης. Θα παραμείνουν όμως κλειστά τα Σχολεία της ορεινής περιοχής ήτοι: 1. Ροπωτού 2. Κοτρωνίου 3. Ελάτης 4. Καλογήρων και 5. Στουρναραίϊκων.

Λάρισα

Η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας σας ενημερώνει για τη λειτουργική κατάσταση των σχολικών μονάδων ανά Δήμο.

Δήμος Λάρισας

Κλειστό θα παραμείνει το 42ο Νηπιαγωγείο Λάρισας και την Παρασκευή 20/01/2017, λόγω σοβαρών προβλημάτων και μέχρι πλήρους ολοκλήρωσης των εργασιών αποκατάστασης του συστήματος θέρμανσης.

ΑΝΟΙΚΤΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ.

Δήμος Ελασσόνας

ΑΝΟΙΚΤΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ.

Δήμος Τυρνάβου

ΑΝΟΙΚΤΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ.

Δήμος Κιλελέρ

ΑΝΟΙΚΤΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΙΛΕΛΕΡ.

Δήμος Αγιάς

ΑΝΟΙΚΤΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΑΣ.

Δήμος Φαρσάλων

ΑΝΟΙΚΤΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΑΡΣΑΛΩΝ.

Δήμος Τεμπών

Κλειστό για την Παρασκευή 20/01/2017 παραμένει το Δημοτικό Σχολείο Καλλιπεύκης, λόγω χιονιού, μη προσβασιμότητας και μη αποπεράτωσης προγραμματισμένων εργασιών για αποκατάσταση σοβαρώνβλαβών στα συστήματα ύδρευσης και θέρμανσης.

ΑΝΟΙΚΤΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΕΜΠΩΝ.

Αν υπάρξει οποιαδήποτε καιρική αλλαγή ή επιδείνωση, που θα προκαλέσει ενδεχόμενα νέα δεδομένα, θα εκτιμηθεί την Παρασκευή το πρωί

Καλαμπάκα 

Λόγω της συνεχιζόμενης χιονόπτωσης στον ορεινό όγκο του Δήμου, αύριο Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2017, θα παραμείνουν κλειστές οι σχολικές μονάδες των παρακάτω Τοπικών Κοινοτήτων: Αγιοφύλλου, Αμπελίων, Ασπροκκλησιάς, Γλυκομηλιάς, Ελαφίου, Παναγίας, Σκεπαρίου, Οξύνειας και Χρυσομηλιάς.
Δήμος Καλαμπάκας

Έβρος

-Στην περιοχή ευθύνης του Δήμου Ορεστιάδας ΚΛΕΙΣΤΑ. Με απόφαση του Δημάρχου Βασίλη Μαυρίδη θα είναι κλειστά τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στο Δήμο Ορεστιάδας αύριο Παρασκευή 20/01/2017.

– Στο Δήμο Διδυμοτείχου ΚΛΕΙΣΤΑ.

– Στο Δήμο Σουφλίου θα είναι ΚΛΕΙΣΤΑ. Με απόφαση του Δήμαρχου Σουφλίου Ευάγγελου Πουλιλιού τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου δεν θα λειτουργήσουν αύριο Παρασκευή 20/1/2017

– Στο Δήμο Αλεξανδρούπολης στη Δημοτική Ενότητα Φερών ΑΝ συνεχιστεί η κακοκαιρία θα είναι ΚΛΕΙΣΤΑ. Στην πόλη της Αλεξανδρούπολης ΑΝΟΙΧΤΑ.

– Στο Δήμο Σαμοθράκης θα είναι ΚΛΕΙΣΤΑ.

Κιλκίς – Παιονίας
Μετά από απόφαση του Δήμαρχου Κιλκίς, δεν θα διεξαχθούν την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2017, τα μαθήματα στις παρακάτω σχολικές μονάδες, λόγω των βλαβών που προκλήθηκαν στα συστήματα ύδρευσης και θέρμανσης:
Δημοτικά Σχολεία
Δημ. Σχολ. Γαλλικού
Δημ. Σχολ. ΧωρυγίουΝηπιαγωγεία
3ο Νηπ. Κιλκίς
Νηπ. Ευκαρπίας
Νηπ. Αγίου Παντελεήμονα
Νηπ. ΧωρυγίουΜονάδες Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης
Γυμνάσια

Γυμνάσιο ΧέρσουΛύκεια
1. Ειδικό Εργαστήριο Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και κατάρτισης Κιλκίς
2. 2ο ΕΠΑΛ Κιλκίς, θα πραγματοποιηθούν μαθήματα για τις Α’ και Γ’
3. Γ.Ε.Λ. Χέρσου θα πραγματοποιηθούν τα μαθήματα προσανατολισμού Γ’ ΓΕΛ

 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...