Home / Featured / Θα περιοριστούν οι ανάγκες για αναπληρωτές στις ΔΥΕΠ

Θα περιοριστούν οι ανάγκες για αναπληρωτές στις ΔΥΕΠ

Δημοσιεύτηκε: 9:18 μμ Ιανουάριος 9th, 2017  


prosfigeshotspots

Ρεπορτάζ: xenesglosses.eu

Σε προσπάθεια περιορισμού των προσλήψεων των αναπληρωτών στις ΔΥΕΠ προχωρά το Υπουργείο Παιδείας καθώς αυτή θα είναι λογικά η συνέπεια της κίνησης του που μπορεί να εντάσσεται στο πλαίσιο της κάλυψης των ωρών διδασκαλίας των μονίμων αλλά από την άλλη πλευρά θα είναι μικρότερος ο αριθμός των αναπληρωτών.

Συγκεκριμένα με έγγραφο της Γενικής Διεύθυνσης Προσωπικού και προκειμένου να στελεχωθούν οι Δ.Υ.Ε.Π. παρακαλούνται οι Διευθύνσεις Εκπαίδευση για την εφαρμογή των διατάξεων του άρθ. 8 της αριθ.180647/ΓΔ4/2016 Κ.Υ.Α Ειδικότερα, ζητείται, να εκδοθούν προσκλήσεις εκδήλωσης ενδιαφέροντος εντός της ημέρας (09-01-2017), προκειμένου οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί που βρίσκονται στη διάθεση των οικείων ΠΥΣΠΕ και ΠΥΣΔΕ, καθώς και όσοι δε συμπληρώνουν το υποχρεωτικό διδακτικό τους ωράριο, να υποβάλλουν αιτήσεις, εφόσον το επιθυμούν, για τις σχολικές μονάδες εντός των οποίων λειτουργούν οι Δ.Υ.Ε.Π. ή ανήκουν τα παραρτήματα τα οποία ιδρύθηκαν εντός των κέντρων φιλοξενίας, αρμοδιότητας των αντίστοιχων ΠΔΕ και ΔΔΕ.

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων ορίζεται έως και αύριο (10-01-2017). Η διάθεση ή η συμπλήρωση ωραρίου στις Δ.Υ.Ε.Π. γίνεται με τις διαδικασίες που προβλέπονται από τις κείμενες διατάξεις, αφού συνεκτιμηθούν τα προσόντα της παρ. 3 του άρθ. 8 της ανωτέρω Κ.Υ.Α.


 

Ένα σχόλιο

  1. Και τις πιστώσεις που είχαν για προσλήψεις αναπληρωτών στις ΔΥΕΠ τι θα τις κάνουν;; όχι για να ξέρουμε γιατί πολλές πιστώσεις «χάνοναι στο δρόμο » φέτος. Λίγες και από τα ΖΕΠ …. πού πάνε όλα αυτά τα χρήματα;;;; και οι νηπιαγωγοί ακόμη περιμένουν…….

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...