Home / Featured / Προσλήψεις 53 αναπληρωτών στα ΔΥΕΠ (18/1)

Προσλήψεις 53 αναπληρωτών στα ΔΥΕΠ (18/1)

Δημοσιεύτηκε: 9:11 μμ Ιανουάριος 19th, 2017  


prosfyges2

Προσλήψεις αναπληρωτών εκπαιδευτικών για απασχόληση στις ΔΥΕΠ (Δομές Υποδοχής για την Εκπαίδευση των Προσφύγων).

Το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων ανακοινώνει ότι για το σχολικό έτος 2016-2017 προσλαμβάνονται ως προσωρινοί αναπληρωτές πλήρους και μειωμένου ωραρίου 53 εκπαιδευτικοί των κλάδων ΠΕ02-Φιλολόγων, ΠΕ03-Μαθηματικών, ΠΕ70-Δασκάλων, ΠΕ06-Αγγλικής Γλώσσας, ΠΕ08-Καλλιτεχνικών Μαθημάτων, ΠΕ11-Φυσικής Αγωγής, ΠΕ19-20-Πληροφορικής και ΠΕ32-Θεατρικών Σπουδών για απασχόληση σε ΔΥΕΠ.

Οι προσλαμβανόμενοι οφείλουν να παρουσιαστούν στις οικείες Διευθύνσεις Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης για ανάληψη υπηρεσίας από την Πέμπτη 19 έως την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2017, όπου και θα τοποθετηθούν με απόφαση του Διευθυντή Εκπαίδευσης σε ΔΥΕΠ μέχρι τη λήξη του διδακτικού έτους.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ


 

8 Σχόλια

  1. Μήπως γνωρίζετε τι θα γίνει με τις νέες ΔΥΕΠ της Αττικής? Επειδή δεν έγιναν εκεί προσλήψεις. Ευχαριστώ.

  2. Καλησπέρα, αφου υπάρχουν και αλλες δομές που ειναι έτοιμες να λειτουργήσουν γιατι δεν γίνονται οι προσληψεις;;; και κατι ακομα επισης αν μπορείτε να ρωτήσετε;; γιατι ξανάνοιξαν οι πίνακες για τις Δυεπ και στις υπόλοιπες ειδικότητες- πλην αυτων που μπορούσαν πια να μετατραπούν σε πλήρους;;;; μήπως γιατι κάποιοι ψηλά στον πίνακα δεν διακυνδινευσαν εξαρχής και έπειτα που δεν υπήρχε περίπτωση να γίνουν άλλες προσληψεις ειπαν να το τολμήσουν;;; Αυτές ειναι αδικίες που γινονται εδώ και παρα πολλα χρονια…

  3. Γιατί; Θεωρείς δίκαιο το ότι δεν εχει δημοσιοποιηθεί πίνακας με τους υποψηφίους που εχουν δηλώσει ΔΥΕΠ; Υπάρχει πληρης αδιαφάνεια ποιους προσλαμβάνουν και ποια σειρά αυτοί κατέχουν…

    • Συμφωνώ με την Εύα το λογικό,δικαίο και «διαυγές», θα ήταν να αναρτηθον πίνακες υποψηφίων για ΔΥΕΠ έτσι ώστε να γνωρίζουμε σε τι σειρά είναι ο καθένας.

  4. Συμφωνώ απόλυτα, έπρεπε να υπάρχει πίνακας κατάταξης για τις Δυεπ. Μεχρι και για την ενισχυτική αναρτήθηκαν. Εκει γιατι οχι;;; δεν βγαίνει άκρη. Πραγματικά δεν ξερεις πως να βρεις το δίκιο σου!!

  5. Είχατε κάποιο νέο για τις υπόλοιπες ΔΥΕΠ?

    Συμφωνώ με αυτό που λέτε αλλά πάλι καλά δεν έγιναν αιτήσεις για μία μόνο ΔΥΕΠ όπως κατι αντίστοιχο έγινε στην ενισχυτική …Εκεί πιστεύω πήγαν να βολεψουν άτομα τους (εννοείται οι περισσότεροι συνάδελφοί όπως κ η ίδια γνωρίζω μπήκαν αξιοκρατικά με τα μόρια που κατέχουν).

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...