Home / HEADER-NEWS / Πως θα λειτουργήσουν αύριο τα σχολεία σε περιοχές που επηρέασε η κακοκαιρία

Πως θα λειτουργήσουν αύριο τα σχολεία σε περιοχές που επηρέασε η κακοκαιρία

Δημοσιεύτηκε: 8:28 μμ Ιανουάριος 17th, 2017  


xioniasxoleio

Ενημερώνονται οι Διευθυντές – Προϊστάμενοι των Σχολικών μονάδων που θα λειτουργήσουν την Τετάρτη 18/1/2017, ότι η προσέλευση των μαθητών θα γίνει κανονικά.

Εξαίρεση θα αποτελέσουν μόνο τα Νηπιαγωγεία του Δήμου Φαρσάλων καθώς επίσης και τα Νηπιαγωγεία Ελευθερών & Μάνδρας, στα οποία η προσέλευση των μαθητών θα γίνει έως τις 9:00 πμ.

Θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση με τις Σχολικές μονάδες που θα παραμείνουν κλειστές, αύριο, ημέρα Τετάρτη, λόγω σοβαρών προβλημάτων στη λειτουργία τους

Η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας σας ενημερώνει για τη λειτουργική κατάσταση των σχολικών μονάδων ανά Δήμο.

Δήμος Λάρισας

Κλειστά θα παραμείνουν το 42ο Νηπιαγωγείο Λάρισας και 21ο Νηπιαγωγείο Λάρισας μέχρι και την Τετάρτη 18/01/2017, λόγω σοβαρών προβλημάτων, καθώς επίσης και τα συστεγαζόμενα 7ο και 32ο Νηπιαγωγεία Λάρισας για αποκατάσταση σοβαρών βλαβών.

Κλειστό επίσης θα παραμείνει το 10οΔημοτικό Σχολείο Λάρισας την Τετάρτη 18/01/2017, λόγω προγραμματισμένων εργασιών για αποκατάσταση σοβαρώνβλαβών στο υδραυλικόσύστημα,.

ΑΝΟΙΚΤΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ.

Η προσέλευση όλων των μαθητών σε Δημοτικά και Νηπιαγωγεία του Δήμου Λαρισαίων,θα γίνει κανονικά.

Εξαίρεση αποτελεί η προσέλευση των νηπίων στα Νηπιαγωγεία Ελευθερών και Μάνδρας, του Δήμου Λάρισας η οποία θα γίνει έως τις 09.00 π.μ

Δήμος Ελασσόνας

Κλειστό θα παραμείνει το Δημοτικό Σχολείο και Νηπιαγωγείο Καλλιθέαςγια την Τετάρτη 18/01/2017, λόγω προγραμματισμένων εργασιών για αποκατάσταση σοβαρώνβλαβών στα συστήματα ύδρευσης και θέρμανσης

ΑΝΟΙΚΤΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ.

Η προσέλευση όλων των μαθητών θα γίνει κανονικά.

Δήμος Τυρνάβου

ΑΝΟΙΚΤΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ.

Η προσέλευση όλων των μαθητών θα γίνει κανονικά.

Δήμος Τεμπών

Κλειστά θα παραμείνουν τα Δημοτικά Σχολεία Καλλιπεύκης και Αμπελακίων, καθώς επίσης το Νηπιαγωγείο Αμπελακίων, για την Τετάρτη 18/01/2017, λόγω σοβαρών προβλημάτων στα συστήματα ύδρευσης και θέρμανσης.

ΑΝΟΙΚΤΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΕΜΠΩΝ.

Η προσέλευση όλων των μαθητών θα γίνει κανονικά.

Δήμος Κιλελέρ

ΑΝΟΙΚΤΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΙΛΕΛΕΡ.

Η προσέλευση όλων των μαθητών θα γίνει κανονικά.

Δήμος Αγιάς

ΑΝΟΙΚΤΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΑΣ.

Η προσέλευση όλων των μαθητών θα γίνει κανονικά.

Δήμος Φαρσάλων

ΑΝΟΙΚΤΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΑΡΣΑΛΩΝ.

Η προσέλευση όλων των μαθητών στα Δημοτικά Σχολείαθα γίνει κανονικά.

Η προσέλευση των νηπίων στα Νηπιαγωγεία, όλου του Δήμουθα γίνει έως τις 09.00 π.μ.

Επειδή ενσκήπτουν ζητήματα στα συστήματα ύδρευσης και θέρμανσης, παρακαλούμε να ενημερώνετε άμεσα την Δ/νση Π.Ε Ν. Λάρισας και τις αντίστοιχες Σχολικές Επιτροπές των Δήμων που ανήκουν οι σχολικές μονάδες.

Αν υπάρξει οποιαδήποτε καιρική αλλαγή ή επιδείνωση, που θα προκαλέσει ενδεχόμενα νέα δεδομένα, θα εκτιμηθεί την Τετάρτη το πρωί.

Καρδίτσα

Παρακαλούνται ΟΛΟΙ οι Δ/ντες / Δ/ντριες και Προϊστάμενοι / Προϊσταμένες των σχολικών μονάδων της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης στην Περιφερειακή Ενότητα (νομό) Καρδίτσας να προετοιμάσουν τις σχολικές τους μονάδες καθώς την Τετάρτη 18/1/2017 όλα τα σχολεία θα λειτουργήσουν κανονικά.

Καστοριά

Με απόφαση του Δημάρχου Καστοριάς οι σχολικές μονάδες του Καλλικρατικού Δήμου Καστοριάς, για αύριο Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2017 θα ξεκινήσουν τη λειτουργία τους στις 09:15, λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών. Σε περίπτωση που παρατηρηθεί επιδείνωση των καιρικών συνθηκών, θα εκδοθεί νέα ανακοίνωση.

Καστοριά Νεστόριο

Με απόφαση του Δημάρχου Νεστορίου οι Σχολικές Μονάδες του Καλλικρατικού Δήμου Νεστορίου θα παραμείνουν κλειστές αύριο Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2017, λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Καστοριά Άργος Ορεστικό

Ανακοινώνεται ότι μετά από την υπ’ αριθ. 39/17-01-2017 απόφαση του Δημάρχου Άργους Ορεστικού, οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, καθώς και οι παιδικοί και ο βρεφονηπιακός σταθμός του Δήμου, δεν θα λειτουργήσουν την Τετάρτη 18/01/2017, λόγω των επικίνδυνων καιρικών φαινομένων.

Φλώρινα 

Από τον Δήμο Φλώρινας γίνεται γνωστό ότι την Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2017, τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Φλώρινας, θα παραμείνουν κλειστά λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στη ευρύτερη περιοχή του Δήμου.

Οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

Κλειστά θα παραμείνουν σήμερα (Τετάρτη 18 Ιανουαρίου) τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, εξαιτίας της συνεχιζόμενης χιονόπτωσης, της παγωνιάς και των εκτάκτων καιρικών συνθηκών, σύμφωνα με νεότερη ανακοίνωση των δημάρχων Φλώρινας και Πρεσπών. Επίσης στις δημοτικές ενότητες Καμβουνίων και Λιβαδερού του δήμου Σερβίων Βελβεντού δεν θα λειτουργήσουν τα σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ούτε και οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί.


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...