xioni

Κλειστά θα παραμείνουν την Πέμπτη 19 Ιανουαρίου τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, εξαιτίας της συνεχιζόμενης χιονόπτωσης, της παγωνιάς και των εκτάκτων καιρικών συνθηκών

Φλώρινα

Κλειστά θα παραμείνουν την Πέμπτη 19 Ιανουαρίου τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, εξαιτίας της συνεχιζόμενης χιονόπτωσης, της παγωνιάς και των εκτάκτων καιρικών συνθηκών, σύμφωνα με ανακοίνωση των δημάρχων Φλώρινας και Πρεσπών. Οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

Λόγω της συνεχιζόμενης χιονόπτωσης, τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του δήμου Φλώρινας θα παραμείνουν κλειστά και αύριο Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2017.

Οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

Καστοριά

Μετά την ανακοίνωση της Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Δυτ. Μακεδονίας και λαμβάνοντας υπόψη την κατάσταση που ήδη έχει δημιουργηθεί στα Περιφερειακά Διαμερίσματα του Δήμου, ανακοινώνεται ότι οι σχολικές μονάδες όλων των βαθμίδων του Δήμου Καστοριάς δεν θα λειτουργήσουν αύριο Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2017.

Άργος Ορεστικό

Ανακοινώνεται ότι μετά από την υπ’ αριθ. 46/18-01-2017 απόφαση του Δημάρχου Άργους Ορεστικού, οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, καθώς και οι παιδικοί και ο βρεφονηπιακός σταθμός του Δήμου, δεν θα λειτουργήσουν την Πέμπτη 19/01/2017, λόγω των επικίνδυνων καιρικών φαινομένων.

Νεστώριο

Mε απόφαση του Δημάρχου Νεστορίου οι Σχολικές Μονάδες του Καλλικρατικού Δήμου Νεστορίου θα παραμείνουν κλειστές αύριο Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2017, λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Δήμος Πύλης

Κανονικά θα λειτουργήσουν αύριο, την Πέμπτη 19/01/2017, τα Σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης καθώς και οι Παιδικοί Σταθμοί στον Δήμο Πύλης.

Θα παραμείνουν όμως κλειστά τα Σχολεία της ορεινής περιοχής ήτοι:

1. Ροπωτού 2. Κοτρωνίου 3. Ελάτης 4. Καλογήρων και 5. Στουρναραιϊκων.

Καρπενήσι

Αύριο Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2017 τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Καρπενησίου θα λειτουργήσουν από τις 9, εκτός από το σχολείο του Στενώματος που θα παραμείνει κλειστό. Οι Παιδικοί Σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

Λάρισα 

Η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας ΕκπαίδευσηςΛάρισαςσας ενημερώνει για τη λειτουργική κατάσταση των σχολικών μονάδων ανά Δήμο.

Δήμος Λάρισας

Κλειστά θα παραμείνουν το 42ο Νηπιαγωγείο Λάρισας και 21ο Νηπιαγωγείο Λάρισας μέχρι και την Πέμπτη 19/01/2017, λόγω σοβαρών προβλημάτων και μέχρι πλήρους ολοκλήρωσης των εργασιών αποκατάστασης.

ΑΝΟΙΚΤΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ.

Η προσέλευση όλων των μαθητών σε Δημοτικάκαι Νηπιαγωγεία του Δήμου Λαρισαίων,θα γίνει κανονικά.

Δήμος Ελασσόνας

Κλειστό θα παραμείνει το Νηπιαγωγείο Καλλιθέας για την Πέμπτη 19/1/2017, λόγω προγραμματισμένων εργασιών για αποκατάσταση σοβαρών βλαβώνστα συστήματα ύδρευσης και θέρμανσης.

ΝΕΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Κλειστά θα παραμείνουν σήμερα Πέμπτη 19/01 τα σχολεία στο Λιβάδι, την Κρανιά, την Καρυά, τη Βερδικούσια και το Λουτρό Ελασσόνας. Τα παραπάνω ανακοινώθηκαν νωρίς σήμερα το πρωί από το δήμο Ελασσόνας εξαιτίας της νέας χιονόπτωσης στην περιοχή

ΑΝΟΙΚΤΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ.

Η προσέλευση όλων των μαθητών θα γίνει κανονικά.

Δήμος Τυρνάβου

ΑΝΟΙΚΤΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ.

Η προσέλευση όλων των μαθητών θα γίνει κανονικά.

Δήμος Κιλελέρ

ΑΝΟΙΚΤΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΙΛΕΛΕΡ.

Η προσέλευση όλων των μαθητών θα γίνει κανονικά.

Δήμος Αγιάς

ΑΝΟΙΚΤΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΑΣ.

Η προσέλευση όλων των μαθητών θα γίνει κανονικά.

Δήμος Φαρσάλων

ΑΝΟΙΚΤΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΑΡΣΑΛΩΝ.

Η προσέλευση όλων των μαθητών σταΔημοτικά Σχολεία και στα Νηπιαγωγείαθα γίνει κανονικά

Δήμος Τεμπών

κλειστά για την Πέμπτη 19/01/2017 θα παραμείνει το Δημοτικό Σχολείο Καλλιπεύκης λόγω προγραμματισμένων εργασιών για αποκατάσταση σοβαρώνβλαβών στα συστήματα ύδρευσης και θέρμανσης.

ΑΝΟΙΚΤΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΕΜΠΩΝ.

Αν υπάρξει οποιαδήποτε καιρική αλλαγή ή επιδείνωση, που θα προκαλέσει ενδεχόμενα νέα δεδομένα, θα εκτιμηθεί την Πέμπτη το πρωί.

Κοζάνη

Επίσης, στις δημοτικές ενότητες Καμβουνίων και Λιβαδερού του δήμου Σερβίων Βελβεντού, Τσοτυλίου και Πενταλόφου του δήμου Βοΐου, της Π.Ε. Κοζάνης τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά από την συνεχιζόμενη χιονόπτωση και τις χαμηλές θερμοκρασίες.

ΝΕΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΟΖΑΝΗ

Mε απόφαση του δημάρχου Κοζάνης, Λευτέρη Ιωαννίδη, τα σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του δήμου, λόγω των καιρικών συνθηκών , την Πέμπτη 19 Ιανουαρίου, θα παραμείνουν κλειστά .

Οι παιδικοί σταθμοί του Δήμου Κοζάνης και της Κοινωφελούς Επιχείρησης θα λειτουργήσουν κανονικά.

Εορδαία / Πτολεμαίδα

Με απόφαση του Δημάρχου Εορδαίας Σάββα Ζαμανίδη και  για αύριο Πέμπτη    19 Ιανουαρίου  2017, κατά  μία διδακτική ώρα αργότερα θα λειτουργήσουν τα Σχολεία όλων των βαθμίδων(πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης), λόγω  των συνεχιζόμενων     δυσμενών  καιρικών συνθηκών .  Το  8ο Νηπιαγωγείο Πτολεμαϊδας,  θα λειτουργεί από την Πέμπτη 19-1-2017 μαζί   με το 7ο  Νηπιαγωγείο Πτολεμαϊδας επί της Οδού Βασ . Όλγας 17  , έως την αποκατάσταση των ζημιών που υπέστη από τη διαρροή νερού.

ΝΕΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΟΡΔΑΙΑ

Με νέα απόφαση του Δημάρχου Εορδαίας Σάββα Ζαμανίδη για σήμερα Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2017, δεν θα λειτουργήσουν τα Σχολεία όλων των βαθμίδων (πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης), λόγω της έντονης βραδινής χιονόπτωσης και των συνεχιζόμενων δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Σερβίων – Βελβεντού

Στις Δημοτικές Ενότητες Σερβίων και Βελβεντού τα μαθήματα στα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης θα ξεκινήσουν στις 9:15π.μ. ενώ κανονικά την προβλεπόμενη ώρα θα ανοίξουν και θα λειτουργήσουν οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί.

Στις Δημοτικές Ενότητες Καμβουνίων και Λιβαδερού δεν θα λειτουργήσουν τόσο τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης όσο και οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί. Επίσης δεν θα πραγματοποιηθούν τα δρομολόγια των λεωφορείων για τους μαθητές των συγκεκριμένων δημοτικών ενοτήτων.

Ζαγόρι

Εξάλλου, με νέα απόφαση του δημάρχου Ζαγορίου Βασίλη Σπύρου, κλειστά θα παραμείνουν και αύριο τα δημοτικά σχολεία και νηπιαγωγεία για την ασφάλεια μαθητών και εκπαιδευτικών που μετακινούνται για να φτάσουν στην εργασία τους, λόγω της συνεχιζόμενης κακοκαιρίας με τις ισχυρές χιονοπτώσεις στα ορεινά χωριά.

Γρεβενά

Δεν θα λειτουργήσουν τα σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ούτε και οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί στον δήμο Γρεβενών και Δεσκάτης της Π.Ε. Γρεβενών.

Βοΐου

Λόγω της έντονης χιονόπτωσης και μετά από ενημέρωση της Διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας για επιδείνωση των καιρικών φαινομένων μέχρι τις πρωινές ώρες, με νέα απόφαση του Δημάρχου Βοΐου, Δημητρίου Λαμπρόπουλου, αύριο Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2017 τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί στο Δήμο Βοΐου δεν θα λειτουργήσουν.

Τα σχολεία στο Τσοτύλι και τον Πεντάλοφο δεν θα λειτουργήσουν λόγω της έντονης χιονόπτωσης. Οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά σε όλο το Δήμο.