Home / Featured / Όλες οι ανακοινώσεις από Δήμους και ΠΔΕ για τα κλειστά σχολεία αύριο Παρασκευή 13/1. Ποιοι δήμοι έβγαλαν νέες ανακοινώσεις

Όλες οι ανακοινώσεις από Δήμους και ΠΔΕ για τα κλειστά σχολεία αύριο Παρασκευή 13/1. Ποιοι δήμοι έβγαλαν νέες ανακοινώσεις

Δημοσιεύτηκε: 11:00 μμ Ιανουάριος 12th, 2017  


xioni

Ρεπορτάζ: xenesglosses.eu

Πολλοί Δήμοι και κοινότητες έχουν ήδη αρχίσει να αναρτούν ενημερώσεις για τα κλειστά σχολεία στις περιοχές τους την Παρασκευή 13/1.

Το xenesglosses.eu παρουσιάζει αυτές τις περιοχές.

  • Δήμος Σερβίων – Βελβεντού Με απόφαση του Δημάρχου Σερβίων – Βελβεντού Αθανάσιου Κοσματόπουλου την Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2017 και την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017 λόγω των καιρικών συνθηκών και των χαμηλών θερμοκρασιών δεν θα λειτουργήσουν τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης καθώς και οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί.
  •  Φθιώτιδα και Ευρυτανία Ο χιονιάς και τα σοβαρά προβλήματα που δημιούργησε στις κτιριακές εγκαταστάσεις των σχολικών μονάδων, κρατούν και αύριο Παρασκευή 13/01/17 κλειστά τα σχολεία στη Φθιώτιδα και την Ευρυτανία. Έτσι λοιπόν στη Λαμία και σε όλους τους υπόλοιπους Δήμους της Φθιώτιδας τα σχολεία όλων των βαθμίδων παραμένουν κλειστά, όπως και τις προηγούμενες ημέρες. Κανονικά θα λειτουργήσουν τα σχολεία από Δευτέρα. Σύμφωνα με το Δήμο Λαμιέων, κλειστοί θα παραμείνουν και οι παιδικοί σταθμοί στο Δήμο Λαμιέων, ενώ οι ιδιωτικοί παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν με δική τους ευθύνη. Το ίδιο ισχύει και για το Καρπενήσι και τους υπόλοιπους Δήμους της Ευρυτανίας.
    Για τους υπόλοιπους νομούς της Στερεάς περιμένουμε τις τελικές αποφάσεις.
  • Θεσσαλονίκη Κλειστά θα παραμείνουν και αύριο, Παρασκευή 13/1, όλα τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στον νομό Θεσσαλονίκης. Σχετικές ανακοινώσεις έχουν εκδοθεί από τους δήμους Θεσσαλονίκης, Παύλου Μελά, Πυλαίας – Χορτιάτη, Νεάπολης – Συκεών, Δέλτα, Θερμαϊκού, Ωραιοκάστρου, Αμπελοκήπων – Μενεμένης, Κορδελιού – Ευόσμου, Χαλκηδόνας, Θέρμης, Καλαμαριάς, Βόλβης και Λαγκαδά.Ακόμη, ο δήμος Παύλου Μελά γνωστοποιεί ότι θα παραμείνουν αύριο κλειστοί οι παιδικοί σταθμοί, τα ΚΔΑΠ και τα ΚΔΑΠ-ΜΕΑ.
  • Θήβα  Όλα τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Καλλικρατικού Δήμου καθώς και οι Παιδικοί Σταθμοί Θήβας και Βαγίων, την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017 θα λειτουργήσουν από 10.00 ώρα.
    Εξαιρούνται το Ειδικό Νηπιαγωγείο Θήβας, το Ειδικό Δημοτικό Θήβας και το Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Θήβας (Λουτουφί) τα οποία θα παραμείνουν κλειστά.
  • Δράμα Κλειστά και αύριο Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017 τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπ/σης Ν. Δράμας.Σύμφωνα με απόφαση των αντίστοιχων δημάρχων τα σχολεία των Δήμων Δράμας, Προσοτσάνης, Κάτω Νευροκοπίου και Παρανεστίου θα παραμείνουν κλειστά την Πέμπτη 12/1/2017. Τα σχολεία του Δήμου Δοξάτου, σύμφωνα με απόφαση του Δημάρχου, θα παραμείνουν κλειστά την Πέμπτη 12/1/2017 και την Παρασκευή 13/1/2017.
  • ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13/1/2017
    Μετά από επικοινωνία με τους 16 Διευθυντές Εκπαίδευσης των 7 νομών της Κεντρικής Μακεδονίας και τις αποφάσεις των δημάρχων, ενημερώνουμε ότι όλα τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην Κεντρική Μακεδονία αύριο Παρασκευή 13/1/2017 θα είναι κλειστά.
     ΕΚΚΡΕΜΟΥΝ οι δήμοι της Προποντίδας και Κασσάνδρας Χαλκιδικής που επίσημη ανακοίνωση θα βγεί μετά τις 16.00 στην ιστοσελίδα του αντίστοιχου δήμου που υπάγεται η σχολική μονάδα. ( Αφού εκτιμήσουν πιθανές ζημιές στις εγκαταστάσεις σχολικών μονάδων από τον παγετό).
    ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ στον δήμο Σιθωνίας το Δημοτικό Σχολείο και το Νηπιαγωγείο Νικήτης.
    ΠΔΕ Κεντρικής Μακεδονίας.
    Σύμφωνα με πληροφορίες του fresheducation από το Δήμο Κασσάνδρας και το Δήμο Προποντίδας τα σχολεία των Δήμων θα παραμείνουν κλειστά και αύριο 13.1.2017
  • Φλώρινα Κλειστά θα παραμείνουν και αύριο, Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017, τα σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του δήμου Φλώρινας, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών. Οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.
  • Ηράκλειο Κρήτης Στο Δήμο Ηρακλείου  αποφασίστηκε η διακοπή μαθημάτων στο Νηπιαγωγείο Αγίου Σύλλα και στο ∆ημοτικό Σχολείο Αγίου Σύλλα του ∆ήμου Ηρακλείου την Πέμπτη 12 Ιανουαρίου & Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017 προκειμένου να περατωθούν οι εργασίες που απαιτούνται στο διδακτήριο για ασφαλή χρήση από τους μαθητές, λόγω των κακών καιρικών συνθηκών των προηγούμενων ημερών.
  • Δήμος Μαλεβιζίου: Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου, το νηπιαγωγείο και το δημοτικό σχολείο στο Μάραθος θα παραμείνουν κλειστά την Πέμπτη 12 και την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου, ενώ για τις ίδιες ημέρες, το νηπιαγωγεία και το δημοτικό σχολείο της Ροδιάς θα λειτουργήσουν με ώρα προσέλευσης των μαθητών, τις 10:00.
  • Ρέθυμνο  Κατόπιν συνεννόησης με τους υπευθύνους των Τμημάτων Παιδείας των Δήμων του Νομού Ρεθύμνου, σας ενημερώνουμε ότι λόγω της ύπαρξης παγετού κατά τις πρωινές ώρες και της αδυναμίας εκτέλεσης των δρομολογίων μεταφοράς μαθητών, θα παραμείνουν κλειστά και αύριο Παρασκευή, 13/01/2017 τα εξής σχολεία των Δήμων: Α. Δήμος Ανωγείων 1ο 10/θέσιο Δ.Σ. Ανωγείων – 1ο και 2ο Νηπιαγωγείο Ανωγείων Β. Δήμος Μυλοποτάμου 1ο 6/θέσιο Δ.Σ. Ζωνιανών – 2/θέσιο Νηπιαγωγείο Ζωνιανών 1ο 6/θέσιο Δ.Σ. Λιβαδίων – 2/θέσιο Νηπιαγωγείο Λιβαδίων 2/θέσιο Δ.Σ. Αξού – 1/θέσιο Νηπιαγωγείο Αξού 1/θέσιο Δ.Σ. Καλύβου – 1/θέσιο Νηπιαγωγείο Καλύβου 1/θέσιο Δ.Σ. Αβδελά 2/θέσιο Δ.Σ. Αγίου Μάμα – 1/θέσιο Νηπιαγωγείο Αγίου Μάμα 5/θέσιο Δ.Σ. Απλαδιανών – 1/θέσιο Νηπιαγωγείο Απλαδιανών 1/θέσιο Δ.Σ. Γαράζου – 1/θέσιο Νηπιαγωγείο Γαράζου. Τα υπόλοιπα θα λειτουργήσουν κανονικά. Γ. Δήμος ΡεθύμνουΤα σχολεία θα λειτουργήσουν κανονικά. Δ. Δήμος Αμαρίου Τα σχολεία θα λειτουργήσουν κανονικά. Ε. Δήμος Αγίου Βασιλείου Τα σχολεία θα λειτουργήσουν κανονικά.
  • Ξάνθη – Ο Δήμος Τοπείρου αποφάσισε τα σχολεία να είναι κλειστά και την Παρασκευή στα όρια τουΜετά την έντονη χιονόπτωση που ξεκίνησε μετά τις 11 η ώρα σε όλο το Νομό Ξάνθης και οι «4» Δήμαρχοι του Νομού ήδη πήραν την απόφαση να κλείσουν τα σχολεία στους Δήμους Μύκης, Ξάνθης, Αβδήρων και Τοπείρου και την Πέμπτη 12/1/2017 αλλά και την Παρασκευή 13/1/2017.
  • Δήμος  Άργους Ορεστικού Ανακοινώνεται ότι μετά από την υπ’ αριθ. 20/11-01-2017 απόφαση του Δημάρχου Άργους Ορεστικού, οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, καθώς και οι παιδικοί και ο βρεφονηπιακός σταθμός του Δήμου, δεν θα λειτουργήσουν την Πέμπτη 12 και την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017, λόγω των παρατεταμένων συνθηκών παγετού, της χιονόπτωσης και γενικότερα των επικίνδυνων καιρικών φαινομένων που είναι σε εξέλιξη.
  • Νεστόριο Καστοριάς Δήμος Νεστορίου: αναστολή λειτουργίας Σχολικών Μονάδων, Τετάρτη 11-01-2017, Πέμπτη 12-01-2017 και Παρασκευή 13-01-2017, λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών.
  • Δήμος Σερρών Όλα τα σχολεία Α/θμιας και Β/θμιας κλειστά
  • Κλειστά θα είναι όλα τα σχολεία και των δύο βαθμίδων εκπαίδευσης στους δήμους Κιλκίς, Πολυγύρου, Κατερίνης, Έδεσσας, Κοζάνης και Εορδαίας.
  • Δράμα Τα σχολεία του Δήμου Δοξάτου, σύμφωνα με απόφαση του Δημάρχου, θα παραμείνουν κλειστά την Πέμπτη 12/1/2017 και την Παρασκευή 13/1/2017.
  • Σκιάθος Αποφασίστηκε τα Σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Σκιάθου να μην λειτουργήσουν την Τετάρτη 11/01/2017 έως και την Παρασκευή 13/01/2017, λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών.
  • Αλόννησος, Σκόπελος  Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία και την Παρασκευή
  • Δήμος Θεσσαλονίκης  Κλειστά θα παραμείνουν αύριο, Πέμπτη 12 και την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017, τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης καθώς και τα Κέντρα Ενισχυτικής Διδασκαλίας του Δήμου Θεσσαλονίκης.
    Κλειστοί θα παραμείνουν αύριο και την Παρασκευή για λόγους ασφαλείας, και οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί.
  • Αμπελόκηποι Μενεμένη Επειδή λόγω της συνεχιζόμενης κακοκαιρίας με χιονόπτωση και παγετό, δημιουργούνται επικίνδυνες συνθήκες προσβασιμότητας, λειτουργικότητας και ασφάλειας των μαθητών, τα σχολεία του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης (Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια, Λύκεια) θα παραμείνουν κλειστά την Πέμπτη 12 και την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου. Οι παιδικοί σταθμοί θα παραμείνουν ανοικτοί. Την Κυριακή 15/01, θα εκδοθεί ανακοίνωση για τη Δευτέρα 16/01.
  • Δέλτα Λόγω της συνεχιζόμενης κακοκαιρίας και των προβλημάτων λόγω του παγετού, τα σχολεία του Δήμου Δέλτα θα παραμείνουν κλειστά την Πέμπτη και την Παρασκευή 12 και 13 Ιανουαρίου, τα σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης σε όλες τις Δημοτικές Κοινότητες του Δήμου Δέλτα. Κλειστό θα παραμείνει, επίσης, και το ΙΕΚ Σίνδου, το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Δήμου Δέλτα, οι παιδικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί του Δήμου Δέλτα.
  • Δήμος Πυλαίας – Χορτιάτη: Τα σχολεία στο δήμο θα παραμείνουν κλειστά Πέμπτη και  Παρασκευή 13 Ιανουαρίου. Επίσης κλειστοί θα παραμείνουν και για τις δύο ημέρες και όλοι οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί σε όλες τις δημοτικές ενότητες.
  • Δήμοι: Ωραιοκάστρου  Πυλαίας-Χορτιάτη Κλειστά αύριο Πέμπτη αλλά και την Παρασκευή θα είναι τα σχολεία στους δήμους Ωραιοκάστρου Πυλαίας-Χορτιάτη
  • Δήμος Λαγκαδά: Κλειστά θα παραμείνουν την Πέμπτη 12 και Παρασκευή 13 Ιανουαρίου τα σχολεία όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης, ΚΔΑΠ και δημοτικοί παιδικοί σταθμοί
  • Δήμος Θερμαϊκού: Κλειστά τα σχολεία την Πέμπτη και την Παρασκευή, ανοιχτοί οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί.
  • Δήμος Νεάπολης – Συκεών: Κλειστά την Πέμπτη 12 Ιανουαρίου, όπως και την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου, θα παραμείνουν τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Θα λειτουργήσουν κανονικά οι Βρεφονηπιακοί και Παιδικοί Σταθμοί και στις τέσσερις δημοτικές ενότητες.
  • Δήμος Βοΐου Από το Δήμο Βοΐου ανακοινώνεται ότι: Με απόφαση του Δημάρχου Βοΐου, Δημητρίου Λαμπρόπουλου, τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί στο Δήμο Βοΐου θα παραμείνουν κλειστά λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών την Πέμπτη 12 και την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017. 
  • Δήμος Βόλβης: Την Πέμπτη και Παρασκευή θα παραμείνουν κλειστά όλα τα σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης καθώς και οι παιδικοί σταθμοί του δήμου.
  • Δήμος Πύλης Κλειστά θα παραμείνουν όλα τα Σχολεία, όλων των βαθμίδων του Δήμου Πύλης για αύριο Πέμπτη 12/1 & μεθαύριο Παρασκευή 13/1  λόγω της κακοκαιρίας.
  • Δήμος Ιστιαίας-Αιδηψού Κλειστά τα σχολεία στον Δήμο Ιστιαίας-Αιδηψού  όλων των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης που βρίσκονται στα διοικητικά όρια του Δήμου  καθώς και των Δημοτικών Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών την Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2017 και Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017.
  • Στο Δήμο Σερβίων – Βελβεντού κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία την Πέμπτη και την Παρασκευή των καιρικών συνθηκών και των χαμηλών θερμοκρασιών δεν θα λειτουργήσουν τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης καθώς και οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί.
  • Στον Δήμο Καρδίτσας θα παραμείνουν κλειστά την Πέμπτη και την Παρασκευή όλα τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Επίσης, κλειστοί θα παραμείνουν αυτές τις δύο ημέρες οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί, καθώς και τα κέντρα δημιουργικής απασχόλησης παιδιών του δήμου.
  • Δήμος Λάρισας Όλα τα σχολεία Α/θμιας και Β/θμιας κλειστά
  • Αλεξανδρούπολη Με την αρ. πρωτ. 26/11-01-2017 Απόφαση του Δημάρχου Αλεξανδρούπολης, Ευάγγελου Λαμπάκη, συνεχίζεται η διακοπή των μαθημάτων στις σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Δημοτικής Ενότητας Φερών την Πέμπτη και την Παρασκευή, 12 και 13 Ιανουαρίου 2017 και στις σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του υπόλοιπου Καλλικρατικού Δήμου Αλεξανδρούπολης την Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2017, λόγω έκτακτων καιρικών συνθηκών (κακοκαιρίας, σφοδρής χιονόπτωσης, παγετού και ιδιαίτερα χαμηλών θερμοκρασιών). Παρακαλούνται οι Διευθυντές και οι εκπαιδευτικοί των σχολικών μονάδων να βρίσκονται στα σχολεία τους προκειμένου να προβούν στις αναγκαίες δράσεις, ώστε οι μαθητές να μην αντιμετωπίσουν προβλήματα όταν θα προσέλθουν στα σχολικά κτίρια.
  • Έβρος Μετά και τη χθεσινή κακοκαιρία που έπληξε όλο τον Έβρο, ο νομός έχει ντυθεί στα άσπρα και πάλι, αυτή τη φορά με πολύ χιόνι. Τα μηχανήματα των Δήμων έχουν πάρει «φωτιά» για να μπορέσουν να δώσουν πρόσβαση σε όλους τους οικισμούς όλων των χωριών και των πόλεων του Έβρου.
     Όσον αφορά τη λειτουργία των σχολείων την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017:
    Στην περιοχή ευθύνης του Δήμου Ορεστιάδας ΚΛΕΙΣΤΑ.
    – Στο Δήμο Διδυμοτείχου ΚΛΕΙΣΤΑ.
    – Στο Δήμο Σουφλίου θα είναι ΚΛΕΙΣΤΑ.
    Στο Δήμο Φερών θα παραμείνουν ΚΛΕΙΣΤΑ.
    – Στο Δήμο Σαμοθράκης αναμένεται σχετική απόφαση.
  • Στο Δήμο Σκύδρας αποφασίστηκε να παραμείνουν κλειστά τα σχολεία στις 12 και 13 Ιανουαρίου.
  • Δήμος Λάρισας  Κλειστά αναμένεται να παραμείνουν αύριο όλα τα σχολεία όλων των βαθμίδων που λειτουργούν στο δήμο Λαρισαίων, με τη σχετική επίσημη απόφαση του δημάρχου να αναμένεται σε λίγη ώρα. Ασφαλείς πληροφορίες από το δημαρχείο αναφέρουν ότι ο δήμαρχος αναμένεται λόγω των πολλών προβλημάτων που υπάρχουν σε διδακτήρια, αλλά και των παγωμένων προαυλίων των σχολείων να προχωρήσει στη σχετική απόφαση για μη λειτουργία όλων των σχολείων όλων των βαθμίδων κάνοντας δεκτές και σχετικές εισηγήσεις των προϊσταμένων α/βαθμιας και β/βαθμιας εκπαίδευσης. Εν τω μεταξύ με απόφαση του δημάρχου Τεμπών Κ. Κολλάτου κλειστά αναμένεται να είναι αύριο όλα τα σχολεία όλων των βαθμίδων που λειτουργούν στο δήμο Τεμπών. Σχετικές ανακοινώσεις εξέδωσαν οι δήμοι Ελασσόνας, Φαρσάλων, Αγιάς, Κιλελέρ, ενώ αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις του δήμου Λαρισαίων και Τεμπών.
  • Τρίκαλα Με απόφαση του δημάρχου των Τρικάλων, Δημήτρη Παπαστεργίου, τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην περιφέρεια ευθύνης του, θα παραμείνουν κλειστά και την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017. Ανοιχτοί θα είναι οι βρεφονηπιακοί και παιδικοί σταθμοί ΜΟΝΟ στην πόλη των Τρικάλων.
    Επίσης, δεν θα λειτουργήσουν τα ΚΔΑΠ. Η απόφαση λαμβάνεται εξαιτίας του παγετού. Επίσης, αύριο Παρασκευή 13/01/2017, όλα τα σχολεία Α’ Βάθμιας και Β’ Βάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Καλαμπάκας, καθώς και όλοι οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί, δε θα λειτουργήσουν. Τέλος, την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017, λόγω χαμηλών θερμοκρασιών, τα μαθήματα στα Τμήματα των Σχολών του ΤΕΙ Θεσσαλίας (Λάρισα, Καρδίτσα, Τρίκαλα) δεν θα πραγματοποιηθούν.
    Την Παρασκευή 13 και Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2017, δε θα πραγματοποιηθούν και τα μαθήματα των Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων Σπουδών του ΤΕΙ Θεσσαλίας (Λάρισα, Καρδίτσα, Τρίκαλα).
    Τα μαθήματα που δε θα πραγματοποιηθούν θα αναπληρωθούν μετά από συνεννόηση με τους Καθηγητές, επισημαίνει ο πρόεδρος του ΤΕΙ Θεσσαλίας Παναγιώτης Γούλας
  • Τύρναβος Με απόφαση του Δημάρχου Τυρνάβου κ. Παναγιώτη Σαρχώση, κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία της Α/βάθμιας και Β/βάθμιας εκπαίδευσης που βρίσκονται εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου Τυρνάβου την 13η Ιανουαρίου 2017, ημέρα Παρασκευή, λόγω της πολύ χαμηλής θερμοκρασίας και του παγετού, που καθιστά επικίνδυνη την προσέλευση των μαθητών στα εν λόγω σχολεία.
    Επίσης κλειστοί θα παραμείνουν την Παρασκευή 13/01 και οι βρεφονηπιακοι/παιδικοί σταθμοί του Δήμου Τυρνάβου λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών.
  • Ελασσόνα Με απόφαση του δημάρχου Ελασσόνας, εξαιτίας της κατάστασης που επικρατεί λόγω χιονόπτωσης και παγετού, αλλά και ζημιών που προκλήθηκαν σε αρκετά κτίρια, τα σχολεία όλων των βαθμίδων που λειτουργούν στα όρια του δήμου Ελασσόνας θα παραμείνουν κλειστά την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου. Για τη Δευτέρα θα υπάρξει νεώτερη ανακοίνωση.
  • Αγιάς – Κιλελέρ  Με απόφαση του δημάρχου Κιλελέρ Αθ. Νασιακόπουλου όλα τα σχολεία όλων των βαθμίδων καθώς επίσης και το Ειδικό Σχολείο Αγίων Αναργύρων θα παραμείνουν κλειστά την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017. Για τις επόμενες ημέρας θα υπάρξει νεώτερη ανακοίνωση. Εν τω μεταξύ με απόφαση του δημάρχου Αγιάς Αντ. Γκουντάρα όλα τα σχολεία όλων των βαθμίδων του δήμου Αγιάς θα παραμείνουν κλειστά την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου
  • Βόλος Κλειστά και την Παρασκευή θα είναι όλα τα σχολεία στον Βόλο, αλλά και οι παιδικοί σταθμοί του δήμου Βόλου, λόγω του χιονιού και του πάγου που έχει δημιουργηθεί από τις χαμηλές θερμοκρασίες. Εισήγηση της ΔΔΕ Μαγνησίας Εισηγούμαστε,  για αύριο Παρασκευή 13/1/2017 τη μη διεξαγωγή των μαθημάτων στα σχολεία αρμοδιότητάς σας  σύμφωνα με τις διατάξεις  του άρθρου  94 παραγρ. 4 περίπτ. 27  του Ν.3852/2012.
  • Στο Δήμο Καβάλας Με  απόφαση της Δημάρχου Καβάλας κ. Δήμητρας Τσανάκα, τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, καθώς και οι Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου Καβάλας, θα παραμείνουν ΚΛΕΙΣΤΑ αύριο, Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017. Από το γραφείο Δημάρχου Καβάλας
  • Αλεξάνδρεια. Κλειστά αύριο όλα τα σχολεία στην Αλεξάνδρεια. Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία στο δήμο Αλεξάνδρειας, σύμφωνα με απόφαση που έλαβε πριν από λίγο ο Δήμαρχος Παναγιώτης Γκυρίνης. Συγκεκριμένα, λαμβάνοντας υπόψη τα ακραία καιρικά φαινόμενα που επικρατούν στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Αλεξάνδρειας, αποφασίστηκε η συνέχιση της διακοπής των μαθημάτων στα Σχολεία της Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης εντός των διοικητικών ορίων του Καλλικρατικού Δήμου Αλεξάνδρειας, την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017 , λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων (χιονόπτωση, χαμηλές θερμοκρασίες και παγετός) που επικρατούν στην ευρύτερη περιοχή.
  • Βέροια Κλειστά Νηπιαγωγεία, Δημοτικά και Γυμνάσια αύριο Παρασκευή στον Δήμο Βέροιας.
    Ανοιχτά τα Λύκεια.
  • Δήμοι  δήμους Κιλκίς, Πολυγύρου, Κατερίνης, Έδεσσας, Κοζάνης και Εορδαίας:  Κλειστά θα είναι την Παρασκευή όλα τα σχολεία και των δύο βαθμίδων εκπαίδευσης στους δήμους Κιλκίς, Πολυγύρου, Κατερίνης, Έδεσσας, Κοζάνης και Εορδαίας

ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ…


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...