Home / Featured / Μπάχαλο με τις χθεσινές προσλήψεις αναπληρωτών, διπλά ονόματα και καθυστέρηση στις διαδικασίες προσλήψεων

Μπάχαλο με τις χθεσινές προσλήψεις αναπληρωτών, διπλά ονόματα και καθυστέρηση στις διαδικασίες προσλήψεων

Δημοσιεύτηκε: 9:18 μμ Ιανουάριος 26th, 2017  


daskalos

Συνάδελφοι επικοινωνήσαμε σήμερα με το Υπουργείο Παιδείας για να ζητήσουμε διευκρινήσεις για τα 11 άτομα τα οποία βρίσκονται και στους δύο πίνακες των χθεσινών προσλήψεων.

Μας ενημέρωσαν ότι ήταν λάθος της μηχανογράφησης και θα παρουσιαστούν κανονικά εκεί που αναφέρουν οι πίνακες, αφού και στους δύο είναι ίδια η περιοχή πρόσληψής τους.

Έπειτα ζητήσαμε αυτές οι 11 προσλήψεις που «χάθηκαν» χθες, στην ουσία από λάθος, να γίνουν άμεσα με νέα άτομα. Μας απάντησαν ότι έχει ήδη δρομολογηθεί το θέμα, αφού έχουν ήδη ζητήσει από τον Υπουργό με έγγραφο να ενταχθούν στις επόμενες προσλήψεις που θα γίνουν.

Συνάδελφοι επικοινωνήσαμε πριν από λόγο με το αρμόδιο τμήμα του Υπουργείου, καθώς ενημερωθήκαμε ότι οι λίστες με τους προσληφθέντες δεν έχουν ακόμα φτάσει στις α/θμιες και σε αρκετές από αυτές δεν μπορούν να γίνουν οι προσλήψεις.

Μας είπαν ότι οι λίστες είναι προς υπογραφή στον Υπουργό και θα είχαν σταλεί από το πρωί, αλλά λόγου του λάθους που έγινε με την παρουσία ατόμων σε δύο πίνακες πρέπει να ξαναυπογραφούν. Κάποιες διευθύνσεις με ενσυναίσθηση προς τους αναπληρωτές οι οποίοι τρέχουν να παρουσιαστούν την πρώτη ημέρα από την άκρη της χώρας πήραν την ευθύνη και προχώρησαν σε αναλήψεις υπηρεσιών.

Κάποιες άλλες όμως δεν την παίρνουν την ευθύνη και περιμένουν τις λίστες, οι οποίες θα φτάσουν μόλις υπογραφούν και έχουν τους αναπληρωτές στην αναμονή από τις 9 το πρωί. Όμως, όταν φτάσουν οι λίστες οι πρωτοβάθμιες θα έχουν κλείσει και οι αναπληρωτές θα πρέπει πάλι να ταλαιπωρηθούν αύριο ή να πληρώσουν ξενοδοχείο.

Βέβαια για να είμαστε δίκαιοι για όλο αυτό ευθύνεται το Υπουργείο και όχι οι α/θμιες.

Επικοινωνήσαμε και με το γραφείο του Υπουργού και ζητήσαμε άμεσα να κινηθεί η διαδικασία για την υπογραφή των λιστών με τα ονόματα και αναμένουμε.

Η γραφειοκρατεία σε όλο της το μεγαλείο… Όλοι καταλαβαίνουν ότι έχουν δίκαιο οι αναπληρωτές, αλλά στο τέλος εμείς την πληρώνουμε. Αυτό πρέπει να σταματήσει.

https://anaplirwtes.blogspot.gr/

 


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...