Δευτέρα, 26/07/2021, 01:13


Home / HEADER-NEWS / Γ. Μαυρωτάς: «Κάλλιο αργά παρά ποτέ. Λύθηκε το θέμα της σίτισης των αναπληρωτών εκπαιδευτικών που εγκαίρως είχε θίξει το Ποτάμι»

Γ. Μαυρωτάς: «Κάλλιο αργά παρά ποτέ. Λύθηκε το θέμα της σίτισης των αναπληρωτών εκπαιδευτικών που εγκαίρως είχε θίξει το Ποτάμι»

Δημοσιεύτηκε: 11:26 πμ Ιανουάριος 19th, 2017  


maurotas2

Ρεπορτάζ: xenesglosses.eu

Το Ποτάμι εγκαίρως είχε αναδείξει το θέμα της διακοπής του προγράμματος σίτισης για το σχολικό έτος 2016-2017, των αναπληρωτών εκπαιδευτικών που υπηρετούν μακριά από τον τόπο μόνιμης κατοικίας τους σε λέσχες αξιωματικών του ΥΠ.ΕΘ.Α. Μετά από επικοινωνία που είχε ο βουλευτής Αττικής και υπεύθυνος Παιδείας του Ποτάμιου Γιώργος Μαυρωτάς με αναπληρωτές εκπαιδευτικούς έφερε το θέμα στη Βουλή με κατάθεση ερώτησης στις 22/09/2016 προς τα Υπουργεία Εθνικής Άμυνας και Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων. Παρά την αρχική αρνητική απάντηση (01/11/2016) εκ μέρους του Υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Καμμένου επί του θέματος ο οποίος είχε επικαλεσθεί αυξημένες υπηρεσιακές ανάγκες, με πρόσφατη νεότερη απόφαση επαναφέρεται η διακοπείσα σίτιση των εκπαιδευτικών έστω και στο μέσο της σχολικής περιόδου, ανακουφίζοντας έτσι πολλούς αναπληρωτές εκπαιδευτικούς.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;  Ανακοινώθηκαν οι πίνακες με τις Ελάχιστες Βάσεις Εισαγωγής για τα ΓΕΛ και ΕΠΑΛ

 

Ένα σχόλιο

  1. Τι την θέλουν την σίτιση οι αναπληρωτές εκπαιδευτικοί; Κανένας εργαζόμενος με ικανοποιητικές για τα δεδομενα της εποχής αμοιβές δεν θα έπρεπε να σιτίζεται. Αν θέλουν να σιτίσουν κάποιους και υπάρχουν διαθέσιμοι πόροι, ας σιτίσουν άπορες οικογένειες και αστέγους. Πιστεύω ότι αυτό είναι ένα ακόμα ρουσφετολογικού χαρακτήρα προνόμιο.

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθραSorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

Ανακοινώθηκαν οι πίνακες με τις Ελάχιστες Βάσεις Εισαγωγής για τα ΓΕΛ και ΕΠΑΛ

Ανακοινώθηκαν σήμερα από το υπουργείο Παιδείας οι πίνακες με τις Ελάχιστες Βάσεις ...