Home / HEADER-NEWS / Να κληθούν από την Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων για το Λύκειο και μαθητές για να εκφράσουν τις απόψεις τους

Να κληθούν από την Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων για το Λύκειο και μαθητές για να εκφράσουν τις απόψεις τους

Δημοσιεύτηκε: 9:27 πμ Ιανουάριος 27th, 2017  


frontistirio

Να κληθούν στη συζήτηση που γίνεται στη Βουλή για τις αλλαγές στο Λύκειο και οι ιδιοκτήτες Φροντιστηρίων πρότεινε ο πρώην υπουργός Παιδείας Νίκος Φίλης, στη σημερινή συνεδρίαση της Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής, για τους οποίους, όπως είπε, έχουν συκοφαντηθεί.

Βεβαίως, ξεχάσαμε από τη συζήτηση ένα μεγάλο κλάδο εκπαιδευτικών, που θέλω να πω ανοιχτά, ότι αρκετές φορές έχει συκοφαντηθεί και ομιλώ για το χώρο των φροντιστών.

Τους καλέσαμε;

Εντάξει, τότε, γιατί διαδραματίζουν και αυτοί ρόλο στην εκπαίδευση είπε ο πρώην υπουργός Παιδείας , απευθυνόμενος στον πρόεδρο της Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής Δ. Σεβαστάκη.

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΣΕΒΑΣΤΑΚΗΣ (Πρόεδρος της Επιτροπής):

Έχουν προταθεί οι φροντιστές, γιατί είναι προφανές, ότι αποτελούν οργανικό κομμάτι της εκπαίδευσης. Να κληθούν και οι μαθητές.

Ο Νίκος Φίλης διατύπωσε επίσης την ακόλουθη πρόταση:

Σχετικά με τους μαθητές να σκεφτούμε μια διαδικασία να μιλήσουν οι μαθητές, αλλά αυτό βεβαίως πρέπει να το δούμε, ώστε η εκπροσώπηση των μαθητών να είναι με έναν αυθεντικό τρόπο και στη βάση των βιωμάτων τους.


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...