Home / HEADER-NEWS / Καθηγητές γυμνασίου Καλλιθέας Ελασσόνας: «Κάποιος να μας προστατέψει…»

Καθηγητές γυμνασίου Καλλιθέας Ελασσόνας: «Κάποιος να μας προστατέψει…»

Δημοσιεύτηκε: 9:12 μμ Ιανουάριος 19th, 2017  


sos

Οι διδάσκοντες του Γυμνασίου και Λυκειακών Τάξεων Καλλιθέας Ελασσόνας, καταγγέλλουν με επιστολή τους στην «Ε», τον Δήμο Ελασσόνας, για την έλλειψη προσβασιμότητας επαρχιακής οδού, απ’ όπου διέρχονται για να μεταβούν στο εν λόγω σχολείο και συγκεκριμένα αναφέρουν:

«Με το παρόν, θέλουμε εμείς οι διδάσκοντες του Γυμνασίου και Λυκειακές Τάξεις Καλλιθέας Ελασσόνας, να καταγγείλουμε το γεγονός ότι την Τρίτη 17-1-2016, ο Δήμος Ελασσόνας μας διαβεβαίωνε ότι το Γυμνάσιο Καρυάς Ελασσόνας, θα λειτουργήσει κανονικά και ότι η πρόσβαση προς την Καρυά είναι δυνατή, διότι ο δρόμος έχει ανοιχθεί και καθαριστεί από τα συνεργεία του Δήμου. Προηγήθηκαν τηλεφωνικές επικοινωνίες μεταξύ της διεύθυνσης του Σχολείου και του Δήμου, στις οποίες οι υπεύθυνοι του Δήμου διαβεβαίωναν ρητώς ότι ο δρόμος είναι προσβάσιμος.

Δυστυχώς κατά την μετάβαση των καθηγητών από το Σχολείο της Καλλιθέας, προς την Καρυά οι καθηγητές αντιμετώπισαν πληθώρα προβλημάτων στο οδόστρωμα, καθώς ο δρόμος ήταν δύσβατος και άκρως επικίνδυνος, παγωμένος, χιονισμένος και ολισθηρός. Στην διαδρομή μεταξύ Κρυόβρυσης και Συκαμινέας και ειδικά μετά τη Συκαμινέα, ο δρόμος δεν είχε καθόλου καθαριστεί.

Παρότι ο Δήμος γνώριζε ότι το πρωί το λεωφορείο του ΚΤΕΛ Ελασσόνας δεν πραγματοποίησε δρομολόγιο προς την Καρυά, «ελαφρά τη καρδία» επέμενε και διαβεβαίωνε ότι ο δρόμος είναι διαβατός, θέτοντας σε κίνδυνο την σωματική ακεραιότητα των εκπαιδευτικών. Προς απόδειξη των παραπάνω υπάρχει φωτογραφικό υλικό. Οι διδάσκοντες».

eleftheria.gr


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...