Home / HEADER-NEWS / Γαβρόγλου: Σύντομα ανακοινώσεις για θέσεις μόνιμων διορισμών σε Α/θμια και Β/θμια

Γαβρόγλου: Σύντομα ανακοινώσεις για θέσεις μόνιμων διορισμών σε Α/θμια και Β/θμια

Δημοσιεύτηκε: 5:51 μμ Ιανουάριος 7th, 2017  


gavroglou4

Φειδωλός ήταν ο υπουργός Παιδείας στη συνέντευξη που παραχώρησε στην ΑΥΓΗ και τη δημοσιογράφο Μίνα Κωστοπούλου για το θέμα των διορισμών των εκπαιδευτικών αφού το μόνο που αναφέρει είναι ότι  «σύντομα θα υπάρξουν οι ανακοινώσεις για θέσεις μόνιμων διορισμών στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια εκπαίδευση».

Από εκεί και πέρα αρκετά αναφέρθηκαν για την έναρξη του νέου σχολικού έτους για το οποίο, όπως αναφέρουν και οι δικές μας πληροφορίες η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου θα στηριχτεί στην προηγούμενη συνταγή δηλαδή κυρίως σε κονδύλια ΕΣΠΑ και Δημοσίων Επενδύσεων.  Σημειώνουμε ως xenesglosses.eu ότι από το Δεκέμβριο ξεκίνησαν οι επαφές με υπηρεσιακούς παράγοντες  για την ομαλή έναρξη του σχολικού έτους 2017-2018.

Στην ΑΥΓΗ ο υπουργός δήλωσε μεταξύ των άλλων ότι «θα επαναλάβουμε λοιπόν και φέτος την περσινή «συνταγή», φροντίζοντας να αντιμετωπίσουμε τις δυσλειτουργίες που έχουν φανεί στο μεταξύ. Ταυτόχρονα, θα πάρουμε νέες πρωτοβουλίες, που θα ενισχύσουν παραπέρα το δημόσιο σχολείο. Αναφέρομαι στην επέκταση του ολοήμερου σχολείου στα μονοθέσια, διθέσια και τριθέσια δημοτικά σχολεία. Για το 2017, άλλωστε, έχουμε περισσότερα κονδύλια, που θα τα αξιοποιήσουμε με πιο ορθολογικό τρόπο».

 


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...