Home / Featured / Επιμόρφωση 110 ωρών «Η μικροδιδασκαλία στην εκπαίδευση ενηλίκων (Βόλος 11/2, Αλεξανδρούπολη 11/3)»

Επιμόρφωση 110 ωρών «Η μικροδιδασκαλία στην εκπαίδευση ενηλίκων (Βόλος 11/2, Αλεξανδρούπολη 11/3)»

Δημοσιεύτηκε: 8:37 μμ Ιανουάριος 22nd, 2017  


Mikrodidaskalies

Επιμορφωτικό Πρόγραμμα 110 Ωρών

11 Φεβρουαρίου, Βόλος

Κατά τη διάρκεια του προγράμματος θα παρουσιαστούν και θα συζητηθούν βασικές εκπαιδευτικές τεχνικές που προτείνεται να χρησιμοποιούνται στην εκπαίδευση ενηλίκων, καθώς και οι αντίστοιχες διδακτικές δεξιότητες, τις οποίες απαιτείται να κατέχει ένας εκπαιδευτής ενηλίκων, δίνοντας βαρύτητα σε αυτές που είναι χρήσιμες στην πραγματοποίηση της μικροδιδασκαλίας. Οι συμμετέχοντες στο σεμινάριο θα έχουν την ευκαιρία να εφαρμόσουν στην πράξη τη θεωρία που θα συζητηθεί, με τον σχεδιασμό μικροδιδασκαλιών από την πλευρά τους και την αξιολόγηση βιντεοσκοπημένων μικροδιδασκαλιών, αξιοποιώντας το βίντεο ως πηγή ανατροφοδότησης.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε άτομα που ενδιαφέρονται για την εκπαίδευση ενηλίκων και δραστηριοποιούνται στο πλαίσιο αυτής, είτε ως εκπαιδευόμενοι είτε ως (υποψήφιοι) εκπαιδευτές ενηλίκων.

Περισσότερες Πληροφορίες εδώ

…………………………………………………………….

Επιμορφωτικό Πρόγραμμα 110 Ωρών

11 Μαρτίου, Αλεξανδρούπολη

Κατά τη διάρκεια του προγράμματος θα παρουσιαστούν και θα συζητηθούν βασικές εκπαιδευτικές τεχνικές που προτείνεται να χρησιμοποιούνται στην εκπαίδευση ενηλίκων, καθώς και οι αντίστοιχες διδακτικές δεξιότητες, τις οποίες απαιτείται να κατέχει ένας εκπαιδευτής ενηλίκων, δίνοντας βαρύτητα σε αυτές που είναι χρήσιμες στην πραγματοποίηση της μικροδιδασκαλίας. Οι συμμετέχοντες στο σεμινάριο θα έχουν την ευκαιρία να εφαρμόσουν στην πράξη τη θεωρία που θα συζητηθεί, με τον σχεδιασμό μικροδιδασκαλιών από την πλευρά τους και την αξιολόγηση βιντεοσκοπημένων μικροδιδασκαλιών, αξιοποιώντας το βίντεο ως πηγή ανατροφοδότησης.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε άτομα που ενδιαφέρονται για την εκπαίδευση ενηλίκων και δραστηριοποιούνται στο πλαίσιο αυτής, είτε ως εκπαιδευόμενοι είτε ως (υποψήφιοι) εκπαιδευτές ενηλίκων.

Δείτε την αναλυτική ανακοίνωση


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...