Home / Featured / Εκπαιδευτικοί «φαντάσματα» εμφανίζονται για μια ή δυο ώρες την ημέρα, ασκώντας πλημμελώς τα καθήκοντά τους

Εκπαιδευτικοί «φαντάσματα» εμφανίζονται για μια ή δυο ώρες την ημέρα, ασκώντας πλημμελώς τα καθήκοντά τους

Δημοσιεύτηκε: 9:41 μμ Ιανουάριος 9th, 2017  


kerameos4

Η Υπεύθυνη Τομέα Παιδείας της Ν.Δ. αναφέρει σε κείμενο που απέστειλε στις εκπαιδευτικές ιστοσελίδες «Περαιτέρω, άγνωστο παραμένει αν η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου έχει λάβει υπόψη την νοσηρή κατάσταση που επικρατεί σε πολλά σχολεία της χώρας, καθώς εκπαιδευτικοί “φαντάσματα” εμφανίζονται για μια ή δυο ώρες την ημέρα, ασκώντας πλημμελώς τα καθήκοντά τους και δημιουργώντας στην ουσία οιωνεί κενά, που δυσχεραίνουν την εύρυθμη λειτουργία των σχολείων.»

ΔΕΙΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ

Γιατί η ΝΔ δεν είχε κάνει διορισμούς εκπαιδευτικών; Γιατί απέλυσαν 2.112 εκπαιδευτικούς;

 


 

2 Σχόλια

  1. Άσε μας κουκλίτσα μου νομίζεις ότι μασάμε κουτόχορτο. Σας πήρε ο πόνος για την εύρυθμη λειτουργία των σχολείων, γι’αυτό η κυβέρνησή σας είχε απολύσει τόσους εκπαιδευτικούς. Αν έχεις συγκεκριμένα στοιχεία για συγκεκριμένους εκπαιδευτικούς και συγκεκριμένα σχολεία κινήσου νομικά. Τα υπόλοιπα είναι παπάντζες για τους αγράμματους που χάφτουν ότι για τη σημερινή κατάντια φταίνε οι εκπαιδευτικοί και όχι το συνάφι σου.

    • Οτι ειναι υποκριτες ειναι. Οτι υπαρχουν τετοιοι εκπαιδευτικοι υπηρχαν υπαρχουν και θα υπαρχουν και στο μελλον. Παραδειγματσ σε καθε νομο κυριως της επαρχιας που ολοι γνωριζονται παρα πολλα. Εχει γινει καταγγελία αλλα τιποτα. Εδω πηραν αναπληρωτη που δουλευει 6 ωρες και ειναι πληρους ωραριου. Δεν κανουν τιποτα για να μη εκτεθουν. Ολα φαινονται στο myschool.

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...