Home / HEADER-NEWS / Απευθύνεστε σε ανθρώπους αγανακτισμένους και κουρασμένους

Απευθύνεστε σε ανθρώπους αγανακτισμένους και κουρασμένους

Δημοσιεύτηκε: 1:13 πμ Ιανουάριος 12th, 2017  


letter

Διαβάζουμε και ακούμε διάφορα περί συστήματος διορισμών,τι θέλει ο ένας ,τι θέλει ο άλλος κτλ κτλ κτλ…

Δυστυχώς θα αποφασίσουν,όπως φαίνεται,άνθρωποι για εμάς χωρίς εμάς, χωρίς οι ίδιοι να γνωρίζουν τι πάει να πει συμμετοχή σε δυο και τρεις διαγωνισμούς ΑΣΕΠ,τι πάει να πει αναπλήρωση μακριά από τον τόπο σου για πολλά χρόνια, με οικονομική αιμορραγία και οικογενειακές θυσίες.

Και αυτά όλα για όταν ΘΑ γίνουν διορισμοί.

Επιτρέψτε μας να σας πούμε πως για το μέλλον μας έχουμε δικαίωμα να πούμε την άποψή μας…

Όποιος θέλει να είναι δίκαιος και αντικειμενικός θα υποστηρίξει δύο και μόνο κριτήρια. ΑΣΕΠ και προϋπηρεσία στη δημόσια εκπαίδευση. Αυτά δηλαδή που έγραψε και δούλεψε ο καθένας.

Κριτήρια εκ των προτέρων γνωστά σε εμάς.

Ξεκάθαρα και ωραία.

Το μεταπτυχιακό θα μπορούσε να αποτελέσει προσόν πρόσληψης/διορισμού,εφόσον ΟΛΟΙ είχαν πρόσβαση στο να το αποκτήσουν και όχι μόνο αυτοί που μπόρεσαν να διαθέσουν 4000-6000-10000 σε καιρό κρίσης. Επισημαίνω σε αυτό το σημείο ότι το μεταπτυχιακό και διδακτορικό ούτως ή άλλως πληρώνονται επιπλέον με το νέο μισθολόγιο,δίνοντας απο 2 έως 6 μισθολογικά κλιμάκια plus.

Για τα κοινωνικά κριτήρια,θεωρούμε πως λειτουργούν τιμωρητικά σε όσους δεν είχαν την ευκαιρία να κάνουν γάμο, οικογένεια και παιδιά γιατί πολυ απλά κάθε 9 μήνες άλλαζαν τόπο διαμονής,προκειμένου να επιτελούν το έργο του εκπαιδευτικού.

Πίνακες υπάρχουν,εκπαιδευτικοί υπάρχουν….

Μετρήστε λοιπόν τα δυο αυτά στοιχεία και διορίστε αυτούς τους ανθρώπους,όταν τους διορίσετε.

Απευθύνεστε σε ανθρώπους αγανακτισμένους και κουρασμένους απο αυτή την ιστορία. Αφήστε τα ψηφοθηρικά χαϊδέματα αυτιών και αποκαταστήσετε τους!!!!

Από αναγνώστρια του xenesglosses.eu


 

Ένα σχόλιο

  1. αντικειμενικός

    Ας μην τα ισοπεδώνουμε όλα…
    ΔΕΝ αγόρασαν ΟΛΟΙ τα μεταπτυχιακά τους, όπως υπονοείτε επειδή εσείς δεν αποκτήσατε… κι όσα δεν φτάνει η αλεπού…
    Τα ακαδημαϊκά προσόντα πρέπει να μοριοδοτούνται. Στην ειδική αγωγή (που εκεί ναι, ίσως να είναι αγορασμένα από Ιταλία και Βαλκάνια) προσμετρούνται, γιατί όχι και στη γενική;;; Δώσαμε εισαγωγικές εξετάσεις με μαύρη ταινία στο γραπτό (δεν μας πήραν με…κλήρωση…), κάναμε εργαστήρια, συνθετικές εργασίες, έρευνα, παρουσιάσαμε διπλωματική μπροστά σε κοινό δεχόμενοι ερωτήσεις από επιστημονική επιτροπή, συνεπώς, όσοι τα έχουν είναι ένα τουλάχιστον σκαλί πάνω από τους απλούς πτυχιούχους.
    Και για να είμαστε δίκαιοι: το μεταπτυχιακό να παίρνει 2-3 μονάδες (στα 100) κι ο βαθμός του ΑΣΕΠ ολόκληρος (χωρίς αφαίρεση της βάσης).

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...