Home / Featured / Τι απαντά ο Γαβρόγλου σε ερώτηση για αιφνιδιασμό μεταπτυχιακών φοιτητών του ΕΑΠ

Τι απαντά ο Γαβρόγλου σε ερώτηση για αιφνιδιασμό μεταπτυχιακών φοιτητών του ΕΑΠ

Δημοσιεύτηκε: 8:50 μμ Ιανουάριος 29th, 2017  


eap2

Ρεπορτάζ: xenesglosses.eu

Για ποιο λόγο ορίστηκε ένα και μοναδικό εξεταστικό κέντρο για τις εξετάσεις του Α εξαμήνου του προγράμματος μεταπτυχιακών σπουδών του ΕΑΠ « Αθλητικές σπουδές: Κοινωνιολογία, Ιστορία, Ανθρωπολογία».

Γιατί η δυνατότητα εξέτασης των φοιτητών σε ένα και μοναδικό εξεταστικό κέντρο δεν αναφερόταν στην προκήρυξη του μεταπτυχιακού;

Πρόκειται να δοθεί η δυνατότητα εξέτασης και σε άλλα εξεταστικά κέντρα πέραν εκείνου της Αθήνας στους φοιτητές που κατοικούν στην περιφέρεια;

Τα ερωτήματα αυτά τέθηκαν σε από το βουλευτή κ. Φορτσάκη προς τον υπουργό Παιδείας Κώστα Γαβρόγλου στην ερώτηση με τίτλο «Αιφνιδιασμός μεταπτυχιακών φοιτητών του ΕΑΠ».

Ο υπουργός απάντησε ότι σύμφωνα με έγγραφο του ΕΑΕΠ στις 15-12-2016 αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του Ιδρύματος ανακοίνωση του αρμοδίου Τμήματος, από την οποία προκύπτει ότι ο συνολικός αριθμός των κέντρων διεξαγωγής εξετάσεων στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών « Αθλητικές σπουδές: Κοινωνιολογία, Ιστορία, Ανθρωπολογία» ορίζεται σε τρία Κέντρα, ήτοι στις πόλεις Αθήνα, Πάτρα, Θεσσαλονίκη.


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...