Home / Featured / Αντίθετος ο ΠΣΑΕΠ σε οποιοδήποτε σχέδιο για γραπτό διαγωνισμό ΑΣΕΠ

Αντίθετος ο ΠΣΑΕΠ σε οποιοδήποτε σχέδιο για γραπτό διαγωνισμό ΑΣΕΠ

Δημοσιεύτηκε: 9:55 μμ Ιανουάριος 4th, 2017  


daskalos
Συνάδελφοι, σχετικά με το ενδεχόμενο που αφήνει ανοιχτό ο Υπουργός Παιδείας για γραπτό διαγωνισμό ΑΣΕΠ μέσα στο 2017 ως ΠΣΑΕΠ είμαστε κάθετοι και αμετακίνητοι: “Κανένας διαγωνισμός ΑΣΕΠ” για τους διορισμούς των εκπαιδευτικών.
Πρέπει να προφυλαχθεί πάση θυσία η προϋπηρεσία των εκπαιδευτικών που υπηρετούν τόσα χρόνια τη δημόσια εκπαίδευση με πολλές προσωπικές θυσίες. Βεβαίως οι πληροφορίες που είχαμε εμείς μέχρι χθες είναι ότι δεν τίθεται θέμα γραπτού διαγωνισμού ΑΣΕΠ.
Καταγγέλλουμε λοιπόν το Υπουργείο Παιδείας, το οποίο για άλλη μια φορά, κόντρα στις ιδέες της αριστεράς, αιφνιδιάζει χιλιάδες εκπαιδευτικούς και αποφασίζει χωρίς ευρύ διάλογο με τους αρμόδιους φορείς.
Δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι θα είμαστε αμετακίνητοι απέναντι τους σε οποιαδήποτε τέτοια απόφαση μέχρι να αποσυρθεί κάθε της σκέψη. Σε αυτή μας τη στάση θα έχουμε ως συμμάχους όλους τους συναδέλφους εκπαιδευτικούς με προϋπηρεσία.
Επίσης καλούμε τους συναδέλφους μας με καθόλου ή λίγη προϋπηρεσία να συνταχθούν με τον ΠΣΑΕΠ στο όνομα της συναδελφικότητας, της ενότητας και της αλληλεγγύης.
Έχουμε θέσεις οι οποίες αποκτήθηκαν με διάλογο και ανοιχτές διαδικασίες από τους μάχιμους εκπαιδευτικούς. Δεν κρυβόμαστε, δεν φοβόμαστε να υπερασπιστούμε τα συμφέροντα όλων των αναπληρωτών ακόμα κι αν αντιτίθενται στα προσωπικά μας συμφέροντα.
Όλοι μαζί συντεταγμένοι κάτω από την ομπρέλα του ΠΣΑΕΠ θα μπλοκάρουμε τα σχέδιά τους που παίζουν με το μέλλον μας. Έχουμε ευθύνη να προστατέψουμε το δικαίωμά μας στην εργασία. Δε μας χαρίστηκε. Ας αναλάβει ο καθένας της ευθύνη του.

 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...