Home / Featured / Αναθεώρηση αποφάσεων από Δήμους για κλειστά σχολεία μετά το νέο κύμα κακοκαιρίας

Αναθεώρηση αποφάσεων από Δήμους για κλειστά σχολεία μετά το νέο κύμα κακοκαιρίας

Δημοσιεύτηκε: 9:35 πμ Ιανουάριος 16th, 2017  


xionia2

Ρεπορτάζ: xenesglosses.eu

Οι περισσότεροι Δήμοι ανακοινώνουν ανοικτά σχολεία τη Δευτέρα 16/1. Σε μερικές περιοχές θα συνεχίσουν να είναι κλειστά ενώ σε άλλες θα ανοίξουν με μικρή καθυστέρηση.

Το xenesglosses.eu θα σας ενημερώνει διαρκώς:

«ΤΑ ΥΨΟΜΕΤΡΑ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ.

Επιδείνωση του καιρού : Κυριακή από τις 6-7 το απόγευμα και στη συνέχεια Κυριακή απόγευμα-βράδυ:

Γενικευμένες χιονοπτώσεις (κατά τόπους πυκνές) σε όλα τα ορεινά της Πελοποννήσου από τα 900 μέτρα υψόμετρο. Κατά τη διάρκεια των φαινομένων και καθώς η ώρα πλησιάζει στις 9-10 οι χιονοπτώσεις στην κεντρική και βόρεια Πελοπόννησο (Αρκαδία, Αχαία, Κορινθία) θα εκδηλώνονται από τα 700 μέτρα και υψηλότερα, τοπικά ίσως και από τα 600 μέτρα αντίστοιχα.

Κυριακή μεσάνυχτα: Χιονοπτώσεις κατά τόπους αρκετά πυκνές σε όλη την Στερεά Ελλάδα (συμπεριλαμβανομένου και του νομού Αττικής) από τα 650-700 μέτρα και υψηλότερα. Στην κεντρική Στερεά (κυρίως Φθιώτιδα και Φωκίδα) θα εκδηλώνονται χιονοπτώσεις από τα 400-450 μέτρα. Στην Πελοπόννησο θα συνεχιστούν οι χιονοπτώσεις από τα υψόμετρα που σας προανέφερα.

Δευτέρα μέσα στη νύχτα και πριν το ξημέρωμα: Γρήγορα θα ξεκινήσουν να εκδηλώνονται χιονοπτώσεις στην Ήπειρο από τα 400-450 μέτρα, στη Θεσσαλία από τα 450-500 μέτρα (τοπικά στα κεντρικά και δυτικά της Θεσσαλίας ακόμη και σχεδόν στα πεδινά), στην δυτική Μακεδονία παντού και στα δυτικά της κεντρικής Μακεδονίας (Πέλλα, Πιερία, Ημαθία) σχεδόν και στα πεδινά-παραθαλάσσια.

Στην Πελοπόννησο και την Στερεά θα συνεχιστούν οι κατά τόπους πυκνές χιονοπτώσεις σε υψόμετρα που σας ανέφερα στην προηγούμενη παράγραφο.

ΔΗΜΟΣ ΔΙΡΦΥΩΝ-ΜΕΣΣΑΠΙΩΝ: Τη διακοπή μαθημάτων για τη Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου 2017, στις ακόλουθες σχολικές μονάδες του Δήμου Διρφύων-Μεσσαπίων, ανά Τ.Κ.: Τ.Κ. Στροπώνων: Δημοτικό Σχολείο Τ.Κ. Στενής: Νηπιαγωγείο, Δημοτικό Σχολείο και Γυμνάσιο Τ.Κ. Μίστρου Νηπιαγωγείο και Δημοτικό Σχολείο.

ΓΡΕΒΕΝΑ Με απόφαση του Δημάρχου Γρεβενών κ. Γιώργου Δασταμάνη, ανακοινώνεται ότι αύριο Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017 τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου θα λειτουργήσουν στις 9:15 το πρωί. Οι παιδικοί σταθμοί (Α΄ και Β΄) καθώς και οι παιδικοί σταθμοί της Δημοτικής Επιχείρησης (ΔΕΚΕΓ) θα ξεκινήσουν τη λειτουργία τους μια ώρα αργότερα και συγκεκριμένα στις 8.00 το πρωί.

ΣΚΟΠΕΛΟΣ Ο Δήμαρχος Σκοπέλου

την παράταση της μη λειτουργίας των σχολικών μονάδων Α/θμιας και Β/θμιας στη Δημοτική Κοινότητα Σκοπέλου, τη Δημοτική Κοινότητα Γλώσσας και την Τοπική Κοινότητα Κλήματος του Δήμου Σκοπέλου την Παρασκευή  13 και  τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017, λόγω των δυσμενών συνθηκών που δημιούργησε η  έντονη  χιονόπτωση  που έπληξε την περιοχή μας, αρχομένης από το Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2017, και  καθιστά πολύ επικίνδυνη έως αδύνατη την προσέλευση των μαθητών στα εν λόγω σχολεία: 1.  Νηπιαγωγεία Σκοπέλου,  Γλώσσας, Κλήματος 2.  Δημοτικά  Σχολεία Σκοπέλου,  Γλώσσας, Κλήματος 3. Γυμνάσιο Σκοπέλου,  Γυμνάσιο με Λυκειακές Τάξεις Γλώσσας 4. Λύκειο Σκοπέλου, ΕΠΑΛ Σκοπέλου

ΙΩΑΝΝΙΝΑ Κλειστά θα μείνουν και σήμερα Δευτέρα όλα τα σχολεία του Δήμου Ιωαννίνων. Η απόφαση ελήφθη στις 6 το πρωί για λόγους ασφάλειας των μαθητών, αφού ξεκίνησε νέα χιονόπτωση τα ξημερώματα.

Λόγω της επιδείνωσης του καιρού πολλά σχολεία της δυτικής Μακεδονίας και της Ηπείρου θα παραμείνουν και σήμερα Δευτέρα 16 Ιανουαρίου κλειστά.

Με έκτακτες αποφάσεις των δημάρχων Καστοριάς και ‘Αργους Ορεστικού στην Π.Ε. Καστοριάς, Γρεβενών στην Π.Ε Γρεβενών και Σερβίων – Βελβεντού στην Π.Ε. Κοζάνης τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας δεν θα λειτουργήσουν σήμερα Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017 λόγω της χιονόπτωσης και άσχημων καιρικών συνθηκών.

Χιονίζει, από τα ξημερώματα, στην Ήπειρο και σε περιοχές άνω των 500 μέτρων υψόμετρο. Ο δήμος Ιωαννιτών, με απόφαση που ελήφθη στις 6 το πρωί, ενημερώνει πως όλα τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά και σήμερα, για λόγους ασφάλειας των μαθητών.

Λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών, δεν θα λειτουργήσουν όλα τα σχολεία στους δήμους Δωδώνης, Ζίτσας, Μετσόβου, Πωγωνίου και Βορείων ΤΖουμέρκων.

ΚΑΡΔΙΤΣΑ Α/ΘΜΙΑ Την Δευτέρα 16/1/2017 τα σχολεία του Δήμου Αργιθέας θα λειτουργήσουν κανονικά. Όλα τα υπόλοιπα σχολεία της Πρωτοβάθμιας στην Περιφερειακή Ενότητα (νομό) Καρδίτσας θα είναι κλειστά. (Δήμοι Καρδίτσας, Μουζακίου, Παλαμά, Πλαστήρα και Σοφάδων).

ΕΟΡΔΑΙΑ Με απόφαση του Δημάρχου Εορδαίας Σάββα Ζαμανίδη, για αύριο Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017, κατά μία διδακτική ώρα αργότερα θα λειτουργήσουν τα Σχολεία όλων των βαθμίδων(πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης), λόγω των νέων προβλεπόμενων αντίξοων καιρικών φαινομένων , πλην του 8ου Νηπιαγωγείου Πτολεμαϊδας , που θα παραμείνει κλειστό λόγω διαρροής στον 1ο όροφο της οικοδομής. Οι Δημοτικοί παιδικοί σταθμοί του Δήμου Εορδαίας, θα λειτουργήσουν κανονικά.

ΣΕΡΒΙΩΝ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ Με απόφαση του Δημάρχου Σερβίων – Βελβεντού Αθανάσιου Κοσματόπουλου αύριο Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017 στα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης τα μαθήματα θα ξεκινήσουν μία ώρα αργότερα. Κανονικά θα λειτουργήσουν οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί. Δεν θα λειτουργήσουν ο Δημοτικός Παιδικός Σταθμός Λιβαδερού και το Νηπιαγωγείο Λιβαδερού λόγω του προβλήματος που προκλήθηκε στο σύστημα θέρμανσης από τον παγετό.

ΤΡΙΚΑΛΑ Η νέα επιδείνωση του καιρού, που πλήττει τη δυτική Θεσσαλία από σήμερα και η οποία συνοδεύεται με χιονόπτωση αλλάζει και το πρόγραμμα λειτουργίας των εκπαιδευτικών μονάδων. Έτσι, στα νέα δεδομένα που δημιουργούνται, αναστέλλεται η απόφαση για σημερινή επανέναρξη λειτουργίας των σχολείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, για σήμερα Δευτέρα στον δήμο Τρικκαίων, σύμφωνα με σημερινή πρωινή νέα ανακοίνωση, καθώς οι καιρικές συνθήκες που ενέσκηψαν στην περιοχή δεν επιτρέπουν την ασφαλή μετάβαση και αποχώρηση των μαθητών και όλων των μελών της σχολικής κοινότητας από τα διδακτήρια. Επομένως τα σχολεία δεν θα λειτουργήσουν ούτε σήμερα. Αντιθέτως, ανοιχτοί θα μείνουν οι δημοτικοί βρεφονηπιακοί και παιδικοί σταθμοί. Επίσης, λόγω της νέας επιδείνωσης του καιρού, σήμερα Δευτέρα 16/01/2017, όλα τα σχολεία Α/βάθμιας και Β/βάθμιας εκπαίδευσης του δήμου Καλαμπάκας, καθώς και όλοι οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί, δε θα λειτουργήσου

ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΤΑ Μετά από συνεργασία των προέδρων των σχολικών επιτροπών με τους διευθυντές των σχολικών μονάδων του Δήμου Δέλτα, αποφασίστηκε ότι ανοιχτά θα είναι από τη Δευτέρα 16/1 όλα τα σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης σε όλες τις Δημοτικές Κοινότητες καθώς και το ΙΕΚ Σίνδου, το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Δήμου Δέλτα, οι παιδικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί του Δήμου Δέλτα.

ΣΕΡΡΕΣ  Μετά από τις αναφορές των Διευθυντών,-ντριών και των Προϊσταμένων των σχολικών μονάδων αρμοδιότητας της Διεύθυνσης Π.Ε. Σερρών και τη σχετική επικοινωνία με τους Δημάρχους της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών ανακοινώνουμε ότι για αύριο Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017, Ο Δήμαρχος Σερρών κάνει δεκτή την εισήγηση του Διευθυντή της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και αποφασίζει να παραμείνουν κλειστά αύριο Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017 τα παρακάτω σχολεία: Τα δημοτικά σχολεία της πόλης: 9o, 11o, 12o, 10o,  24o Tα νηπιαγωγεία της πόλης: 5o, 11o, 30ο Τα νηπιαγωγεία των Κοινοτήτων: 1o,2o Σκουτάρεως , Α. Μητρουσίου, Λευκώνα, Κ. Δέντρων Γυμνάσια – Λύκεια Μετά από προφορική εισήγηση του Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Σερρών Κωσταντίνο Τενεκετζή προς τον Δήμαρχο Σερρών, ανακοινώνεται ότι όλα τα σχολεία της δευτεροβάθμιας του Δήμου Σερρών ( Γυμνάσια, Λύκεια, ΕΠΑΛ, Ειδικό Σχολείο ) θα λειτουργήσουν κανονικά τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017.

ΑΓΡΑΦΑ Ανακοινώνεται πως με απόφαση του Δημάρχου Αγράφων κ. Θεόδωρου Μπαμπαλή, όλες οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Αγράφων, καθώς και ο Παιδικός Σταθμός, θα λειτουργήσουν αύριο Δευτέρα 16/1/2017 μετά τις 10:00 π.μ. λόγω του μεγάλου όγκου χιονιού και του παγετού σε όλο το επαρχιακό δίκτυο του Δήμου Αγράφων.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ Κατόπιν συνεδριάσεως του Δημάρχου του Δήμου Τυρνάβου και των δυο προέδρων των σχολικών επιτροπών, αποφασίστηκε τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου μας να λειτουργήσουν. Ειδικά για αύριο Δευτέρα 16/01/2017 η ώρα προσέλευσης θα είναι 9:30 π.μ. για τους μαθητές Γυμνασίων-Λυκείων και 10:00 π.μ. για τους μαθητές των Νηπιαγωγείων και των Δημοτικών. ΔΕΝ θα λειτουργήσουν τα 1ο -4ο Νηπιαγωγεία του Αμπελώνα και τα σχολικά συγκροτήματα Πλατανουλίων και Δέντρων λόγω προβλημάτων στις υποδομές των, οι οποίες δεν μπορούν να αντιμετωπιστούν λόγω του παγετού.

ΚΙΛΕΛΕΡ Σήμερα Δευτέρα 16.1.17 όλες οι σχολικές μονάδες  α/βαθμιας και β/βάθμιας εκπαίδευσης του δήμου θα λειτουργήσουν εκτός των νηπιαγωγείων Γλαύκης, Ομορφοχωρίου, Ζαππείου, Μ. Μοναστηρίου Καλαμακίου και δημοτικών σχολείων Ζαππείου, Γλαύκης, Ομορφοχωρίου, Μ. Μοναστηρίου, Καλαμακίου και ΕΕΕΕΚ Αγίων Αναργύρων.

ΤΕΜΠΗ  Ανοίγουν τα περισσότερα σχολεία στο Δ.Τεμπών  αύριο Δευτέρα μετά το κλείσιμό τους καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας που πέρασε λόγω της κακοκαιρίας. Ο δήμος Τεμπών ανακοίνωσε πριν από λίγο ότι, με απόφαση του δημάρχου Κώστα Κολλάτου , τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017 τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης καθώς και οι παιδικοί σταθμοί  του Δήμου Τεμπών θα λειτουργήσουν  από τις 10:00 και μετά. Αιτία, το αυξημένο ψύχος. Δεν θα λειτουργήσουν  αύριο  στο Δ.Τεμπών τα εξής σχολεία :

Στην  Δ.Ε. Γόννων  δεν θα λειτουργήσει  το γυμνάσιο και Λύκειο Γόννων , όπως  επίσης   το δημοτικό σχολείο Καλλιπεύκης , το νηπιαγωγείο και δημοτικό σχολείο Αμπελακίων . Στην Δ.Ε Μακρυχωρίου δεν θα λειτουργήσει το νηπιαγωγείο Μακρυχωρίου καθώς και το γυμνάσιο -λύκειο Μακρυχωρίου . Στην Δ.Ε Κάτω Ολύμπου δεν θα λειτουργήσει  το νηπιαγωγείο Αιγάνης .

ΛΑΡΙΣΑ Μόνο ορισμένα από τα σχολεία της Λάρισας θα παραμείνουν κλειστά τις επόμενες ημέρες, σύμφωνα με ανακοίνωση του δήμου Λαρισαίων. Τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου, κλειστά θα παραμείνουν μόνο ορισμένα σχολεία της Α/θμιας Εκπαίδευσης (Νηπιαγωγεία) του Δήμου Λαρισαίων τα οποία είναι τα εξής:

• 42ο Νηπιαγωγείο (Τούμπα)
• 21ο Νηπιαγωγείο (Αβέρωφ)

Τα παραπάνω σχολεία θα παραμείνουν κλειστά για τρεις ημέρες (Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη) για αποκατάσταση των σοβαρών ζημιών στους λέβητες θέρμανσης.

Επίσης κλειστά αύριο θα είναι τα εξής σχολεία:
• Νηπιαγωγείο Δασοχωρίου
• Νηπιαγωγείο Μάνδρας
• Νηπιαγωγείο Ελευθερών

Λόγω του νέου κύματος χιονόπτωσης στη Δημοτική Ενότητα Κοιλάδας του Δήμου Λαρισαίων, το Δημοτικό Σχολείο Κοιλαδας, με απόφαση του δημάρχου Λαρισαίων, θα παραμείνει κλειστό, για σήμερα Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017.

Κυριολεκτικά αλαλούμ με τα σχολεία της Λάρισας, καθώς η πρόθεση να ανοίξουν τη Δευτέρα φαίνεται να βρίσκει όλο και περισσότερες αντιδράσεις κυρίως από γονείς και εκπαιδευτικούς, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του δήμου για την επαναλειτουργία τους. Ενδεικτικά, απογοητευτική είναι η κατάσταση που επικρατεί στο 13οΓυμνάσιο και το 13οΔημοτικό Σχολείο της Λάρισας, στη συνοικία Αβέρωφ, καθώς οι όγκοι του χιονιού που έχουν παγώσει και τα ακαθάριστα ακόμη προαύλια εγκυμονούν κινδύνους για τα περίπου 800 παιδιά που φοιτούν στα δύο σχολεία. Αξίζει να σημειωθεί πως από το πρωί της Κυριακής τέθηκε σε λειτουργία η θέρμανση, ωστόσο σπασμένες βρύσες και κυρίως αδυναμία πρόσβασης στα σχολεία καθιστούν προβληματική τη λειτουργία τους, ενώ σαφώς καλύτερη εικόνα παρουσιάζει το 21ο, το 57ο Νηπιαγωγείο και ο ξενώνας φιλοξενίας κακοποιημένων γυναικών, με την πρόσβαση ωστόσο να παραμένει το ίδιο προβληματική. «Πρέπει να σπάσουν κεφάλια και να γεμίσουν τα νοσοκομεία για να καταλάβουν οι υπεύθυνοι;», ήταν η αντίδραση αγανακτισμένου εκπαιδευτικού, που πρότεινε παράταση του κλεισίματος των σχολείων μέχρι τον αποχιονισμό των συνοικιών και στην ανάγκη ακόμη και παράταση του σχολικού έτους. Σημειώνεται πως από το πρωί αρκετοί διευθυντές προμηθεύτηκαν αλάτι προκειμένου να αντιμετωπίσουν τις «παγίδες» που δημιούργησε ο παγετός στα σχολικά συγκροτήματα, ενώ εκτός από τη μετακίνηση των μαθητών πρόβλημα στις μετακινήσεις τους αντιμετωπίζουν και οι εκπαιδευτικοί, την ώρα που παραμένει ασαφές το πόσοι τελικά θα καταφέρουν να εμφανισθούν αύριο στις διδακτικές αίθουσες.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΔΕ ΛΑΡΙΣΑΣ  Όλα τα σχολεία της β/θμιας εκπ/σης του νομού Λάρισας (γυμνάσια, λύκεια, ΕΠΑΛ) σύμφωνα με ανακοίνωση που υπογράφει ο προϊστάμενος β/βαθμιας εκπαίδευσης, Ιωάννης Καψάλης, θα λειτουργήσουν αύριο Δευτέρα 16-1-2017. Στην ίδια ανακοίνωση τονίζεται ότι οι εκπαιδευτικοί και το λοιπό προσωπικό θα πρέπει να βρίσκονται στις θέσεις τους στις 8.00 ενώ οι μαθητές θα μπορούν να προσέρχονται στα σχολεία τους έως τις 9.30 (χωρίς απουσίες).

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΘΜΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ  Η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας σας ενημερώνει για τη λειτουργική κατάσταση των σχολικών μονάδων ανά Δήμο :

Δήμος Λάρισας κλειστά το 42ο Νηπιαγωγείο Λάρισας και 21ο Νηπιαγωγείο Λάρισας μέχρι και την Τετάρτη 18/01/2017, λόγω σοβαρών προβλημάτων.

Κλειστά για την Δευτέρα 16/01/2017 θα παραμείνουν τα Νηπιαγωγεία Ελευθερών, Δασοχωρίου και Μάνδρας.

ΑΝΟΙΚΤΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ.

Η προσέλευση όλων των μαθητών θα γίνει ως τις 10.00 π.μ

 

ΦΑΡΣΑΛΑ – ΕΛΑΣΣΟΝΑ Λόγω της επιδείνωσης του καιρού και παρά τις αρχικές προβλέψεις με νέα ανακοίνωσή τους οι δήμοι Ελασσόνας και Φαρσάλων ανακοίνωσαν σήμερα ότι τα σχολεία όλων των βαθμίδων που λειτουργούν στους δύο δήμους θα παραμείνουν κλειστά σήμερα Δευτέρα.

Δήμος Τυρνάβου κλειστά για την Δευτέρα 16/01/2017 το Δημοτικό Σχολείο Δένδρων –Πλατανουλίων και τα 1ο Νηπιαγωγείο Αμπελώνα και 4ο Νηπιαγωγείο Αμπελώνα

Κατόπιν συνεδριάσεως του Δημάρχου του Δήμου Τυρνάβου και των δυο προέδρων των σχολικών επιτροπών, αποφασίστηκε ότι πέρα από το Δημοτικό Σχολείο και το Νηπιαγωγείο του Δαμασίου που δεν θα λειτουργήσουν σήμερα Δευτέρα 16/01/2017 λόγω της νέας χιονόπτωσης δεν θα λειτουργήσουν σήμερα Δευτέρα και το Δημοτικό   Σχολείο   του   Αργυροπουλίου   καθώς   και   το   2o Νηπιαγωγείο   του   Αμπελώνα     λόγω   προβλημάτων   στις υποδομές των, οι οποίες δεν μπόρεσαν   να αντιμετωπιστούν λόγω του παγετού. Φυσικά ισχύει και η χθεσινή απόφαση που προβλέπει ποια σχολεία θα είναι ανοικτά και ποια δεν θα λειτουργήσουν.

ΑΝΟΙΚΤΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ.

Η προσέλευση όλων των μαθητών θα γίνει ως τις 10.00 π.μ

Δήμος Τεμπών

κλειστά για την Δευτέρα 16/01/2017 τα Δημοτικά Σχολεία Καλλιπεύκης και Αμπελακίων καθώς επίσης και το Νηπιαγωγείο Αμπελακίων

ΑΝΟΙΚΤΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΕΜΠΩΝ.

Η προσέλευση όλων των μαθητών θα γίνει ως τις 10.00 π.μ

Δήμος Κιλελέρ

κλειστά για την Δευτέρα 16/01/2017 το Δημοτικό Σχολείο Ομορφοχωρίου, καθώς και το Νηπιαγωγείο Ομορφοχωρίου,

το Δημοτικό Σχολείο Γλαύκης, καθώς και το Νηπιαγωγείο Γλαύκης και το Δημοτικό Σχολείο Ζαππείου.

ΑΝΟΙΚΤΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΙΛΕΛΕΡ.

Η προσέλευση όλων των μαθητών θα γίνει ως τις 10.00 π.μ

Δήμος Αγιάς Η χιονόπτωση των τελευταίων ωρών οδήγησε και το δήμαρχο Αγιάς στην απόφαση να μη λειτουργήσουν σήμερα Δευτέρα 16 Ιανουαρίου, όλα τα σχολεία όλων των βαθμίδων που λειτουργούν στα όρια του δήμου.

Δήμος Φαρσάλων

Λόγω της επιδείνωσης του καιρού και παρά τις αρχικές προβλέψεις με νέα ανακοίνωσή τους οι δήμοι Ελασσόνας και Φαρσάλων ανακοίνωσαν σήμερα ότι τα σχολεία όλων των βαθμίδων που λειτουργούν στους δύο δήμους θα παραμείνουν κλειστά σήμερα Δευτέρα.

κλειστές για την Δευτέρα 16/01/2017, θα παραμείνουν όλες οι σχολικές μονάδες της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Οι Διευθυντές –τριες, οι Προϊστάμενοι-ες και οι εκπαιδευτικοί όλων των σχολικών μονάδων που θα είναι σε λειτουργία καλούνται να προσέλθουν έγκαιρα, ώστε μέχρι την πλήρη προσέλευση των μαθητών, να εκτιμήσουν και τη λειτουργική κατάσταση του διδακτηρίου, να δημιουργήσουν ασφαλείς συνθήκες κατά την επιτήρηση και παράλληλα σε συνεργασία με τους Συλλόγους Γονέων να κορυφωθείη λειτουργικότητα των σχολικών μονάδων με ασφάλεια.

Η οποιαδήποτε καιρική αλλαγή και επιδείνωση, που θα προκαλέσει ενδεχόμενα νέα δεδομένα θα εκτιμηθεί τη Δευτέρα το πρωί.

Ο Διευθυντής Εκπαίδευσης ΠΕ Λάρισας

Σωτήριος Βούλγαρης

ΚΙΛΚΙΣ ΠΑΙΟΝΙΑΣ Α/ΘΜΙΑ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΚΛΕΙΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΤΥΡΝΑΒΟΣ Σε καθαρισμό των προαυλίων όλων των σχολείων προχώρησε και ο δήμος Τυρνάβου που πλέον ρίχνει το βάρος για την αντιμετώπιση προβλημάτων στις εγκαταστάσεις των μονάδων. Και ο δήμος Τυρνάβου αν αντιμετωπιστούν τα προβλήματα στις εγκαταστάσεις αναμένεται να ανοίξει όλα τα σχολεία που λειτουργούν στο δήμο.

ΦΑΡΣΑΛΑ Απόφαση για τη λειτουργία ή μη σχολείων του δήμου Φαρσάλων εξέδωσε πριν από λίγα λεπτά ο δήμαρχος Αρης Καραχάλιος. Στην απόφαση αναφέρονται τα εξής: α. Διακοπή των μαθημάτων των σχολείων της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (Δημοτικών – Νηπιαγωγείων) του Δήμου Φαρσάλων κατά τη Δευτέρα 16-1-2017, λόγω αδυναμίας μετακίνησης των μαθητών εξαιτίας του πάγου κ’ της ενδεχόμενης επιδείνωσης του καιρού κατά τις πρωινές ώρες, β. Λειτουργία των σχολείων της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Γυμνασίων – Λυκείων) κατά τη Δευτέρα 16-1-2017 από ώρα 09.00′.

ΕΒΡΟΣ  Τελείωσαν οι διακοπές για τους μαθητές του Έβρου. Μετά από τρεις εβδομάδες αποχής τους από τα μαθήματα ήρθε η ώρα να επιστρέψουν στα θρανία. Το κύμα χιονιά που επισκέφθηκε την τελευταία εβδομάδα τη χώρα και ιδιαίτερα τον Έβρο κόπασε, αυτό έχει ως αποτέλεσμα να λιώσουν τα χιόνια και να ανοίξουν οι δρόμοι που ήταν ολόλευκοι. Εμείς επικοινωνήσαμε με τους δημάρχους του νομού Έβρου για την λειτουργία των σχολείων και η απάντηση φυσικά ήταν αναμενόμενη. Τα σχολεία θα λειτουργήσουν κανονικά εκτός απροόπτου φυσικά!

Αναλυτικότερα:
– Στην περιοχή ευθύνης του Δήμου Ορεστιάδας ΑΝΟΙΧΤΑ.
– Στο Δήμο Διδυμοτείχου ΑΝΟΙΧΤΑ.
– Στο Δήμο Σουφλίου θα είναι ΑΝΟΙΧΤΑ.
– Στο Δήμο Αλεξανδρούπολης ΑΝΟΙΧΤΑ.
– Στο Δήμο Σαμοθράκης ΑΝΟΙΧΤΑ
Κλειστό θα παραμείνει το Δημοτικό Σχολείο Πέπλου λόγω βλάβη του λέβητα θέρμανσης.
ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟ Με απόφασή του που εξέδωσε πριν από λίγα λεπτά  ο Δήμαρχος Άργους Ορεστικού,Παναγιώτης Κεπαπτσόγλου, ανακοινώνει ότι οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, καθώς και οι παιδικοί και ο βρεφονηπιακός σταθμός του Δήμου, για αύριο Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017, θα ξεκινήσουν τη λειτουργία τους στις 09.15, λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν στην περιοχή μας. Νωρίς το πρωί θα γίνει επανεξέταση της κατάστασης, λόγω προβλέψεων για σφοδρή χιονόπτωση και αν υπάρξει αλλαγή θα έχετε νέα ενημέρωση…
ΚΑΒΑΛΑ Κανονικά θα λειτουργήσουν όλα τα σχολεία και οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί απο τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου στην Καβάλα. Ο Δήμος Καβάλας ενημερώνει ότι, με απόφαση της Δημάρχου Καβάλας κ. Δήμητρας Τσανάκα, τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, καθώς και οι Παιδικοί Σταθμοί, του Δήμου Καβάλας, θα λειτουργήσουν κανονικά, τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017.
ΔΗΜΟΙ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Οι γονείς μπορούν να ενημερώνονται από τα αντίστοιχα sites των δήμων, για το ποια σχολεία θα είναι ανοικτά την Δευτέρα 16 Ιανουαρίου, ανάλογα με την ύπαρξη ή την αποκατάσταση των ζημιών που προκλήθηκαν από τον παγετό.
ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ Από τον Δήμο Πολυγύρου ανακοινώνεται ότι αύριο, Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017, τα σχολεία όλων των βαθμίδων σε ολόκληρο τον Δήμο θα λειτουργήσουν κανονικά. Κανονικά θα λειτουργήσουν επίσης και οι παιδικοί σταθμοί σύμφωνα με ανακοίνωση του ΝΠΔΔ “Αριστοτέλης”. Τεχνικά προβλήματα κ.λπ., που είχαν προκύψει λόγω των κακών καιρικών φαινομένων και του παγετού των προηγούμενων ημερών έχουν επιλυθεί. Για οτιδήποτε νεώτερο, λόγω απροόπτου, θα υπάρξει ανακοίνωση νωρίς αύριο το πρωί.
ΠΥΛΑΙΑΣ – ΧΟΡΤΙΑΤΗ Ανοιχτά θα είναι από τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου όλα τα σχολεία του δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη, καθώς τα δυσμενή καιρικά φαινόμενα έχουν υποχωρήσει αισθητά. Κανονικά θα λειτουργήσουν επίσης οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί σε όλο τον δήμο.
ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ – ΜΕΝΕΜΕΝΗ Την Δευτέρα 16/01/17 όλα τα σχολεία (νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια, λύκεια) του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης θα λειτουργήσουν κανονικά.
ΚΑΣΤΟΡΙΑ Μετά την εξαγγελία της Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Δυτ. Μακεδονίας για επιδείνωση των καιρικών συνθηκών αλλά και λόγω ανάγκης πλήρους αποκατάστασης των συστημάτων θέρμανσης που υπέστησαν βλάβες, εξαιτίας του πρόσφατου παγετού, οι σχολικές μονάδες όλων των βαθμίδων του Δήμου Καστοριάς, θα παραμείνουν κλειστές αύριο Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017. Ενώ στο Άργος Ορεστικό οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, καθώς και οι παιδικοί και ο βρεφονηπιακός σταθμός του Δήμου, θα ξεκινήσουν τη λειτουργία τους στις 9.15 το πρωί. Σύμφωνα με ανακοίνωση νωρίς το πρωί της Δευτέρας και πριν από την κανονική έναρξη των μαθημάτων θα γίνει επανεκτίμηση της κατάστασης λόγω των προβλέψεων για σφοδρές χιονοπτώσεις και εάν υπάρξει κάποια αλλαγή στη λειτουργία των σχολικών μονάδων, θα θπάρξει νέα απόφαση.

ΦΛΩΡΙΝΑ Κανονικά θα λειτουργήσουν τα σχολεία στο Δήμο Φλώρινας, στο Δήμο Αμυνταίου θα ξεκινήσουν στις 9 το πρωί, ενώ στις Πρέσπες δύο ώρες αργότερα, από την έναρξη της διδακτικής ώρας.

ΕΛΑΣΣΟΝΑ Ετοιμη δηλώνει και η δημοτική αρχή της Ελασσόνας που μέχρι και το βράδυ της Κυριακής αναμένεται να αντιμετωπίσει το σύνολο των προβλημάτων που υπήρξαν τις προηγούμενες ημέρες λόγω του χιονιού και του παγετού. Κατά συνέπεια και στο δήμο Ελασσόνας τα σχολεία αναμένεται να ανοίξουν κανονικά.  Απόφαση με την οποία καθορίζει την ώρα προσέλευσης των μαθητών στα σχολεία που λειτουργούν στα όρια του δήμου Ελασσόνας και τα οποία θα ανοίξουν αύριο αφού αντιμετωπίστηκαν τα προβλήματα εξέδωσε ο δήμαρχος Ελασσόνας. Στην απόφαση αναφέρονται τα εξής: Αύριο Δευτέρα 16/01/2017 τα σχολεία του Δήμου θα λειτουργήσουν κανονικά. Η ώρα προσέλευσης θα είναι 9:30 π.μ. για τους μαθητές Γυμνασίων-Λυκείων και 10:00 π.μ. για τους μαθητές των Νηπιαγωγείων και των Δημοτικών.
ΒΟΛΟΣ Από τον δήμο Βόλου ανακοινώθηκε ότι τα σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στην περιοχή ευθύνης του, θα λειτουργήσουν κανονικά, καθώς ήδη συνεργεία του δήμου έχουν καταγράψει τις ζημιές που προκλήθηκαν από την παρατεταμένη κακοκαιρία και εργάζονται για την αποκατάστασή τους, ώστε τη Δευτέρα τα διδακτήρια να είναι πλήρως λειτουργικά.

ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ 

ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ (με πληροφορίες από ΕΡΤ)

Λόγω της επιδείνωσης του καιρού πολλά σχολεία της δυτικής Μακεδονίας και της Ηπείρου θα παραμείνουν και σήμερα Δευτέρα 16 Ιανουαρίου κλειστά. Με έκτακτες αποφάσεις των δημάρχων Καστοριάς και ‘Αργους Ορεστικού στην Π.Ε. Καστοριάς, Γρεβενών στην Π.Ε Γρεβενών και Σερβίων – Βελβεντού στην Π.Ε. Κοζάνης τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας δεν θα λειτουργήσουν σήμερα Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017 λόγω της χιονόπτωσης και άσχημων καιρικών συνθηκών. Χιονίζει, από τα ξημερώματα, στην Ήπειρο και σε περιοχές άνω των 500 μέτρων υψόμετρο. Ο δήμος Ιωαννιτών, με απόφαση που ελήφθη στις 6 το πρωί, ενημερώνει πως όλα τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά και σήμερα, για λόγους ασφάλειας των μαθητών. Λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών, δεν θα λειτουργήσουν όλα τα σχολεία στους δήμους Δωδώνης, Ζίτσας, Μετσόβου, Πωγωνίου και Βορείων ΤΖουμέρκων.

Μια αργότερα θα ανοίξουν τα σχολεία, την Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017,στους Δήμους Εορδαίας, Σερβίων Βελβεντού και Γρεβενών, σύμφωνα με αποφάσεις των Δημάρχων. Στην Εορδαία τα σχολεία όλων των βαθμίδων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, θα ανοίξουν κατά μία διδακτική ώρα αργότερα, λόγω των νέων προβλεπόμενων αντίξοων καιρικών φαινομένων , πλην του 8ου Νηπιαγωγείου Πτολεμαΐδας , που θα παραμείνει κλειστό λόγω διαρροής στον 1ο όροφο της οικοδομής. Οι Δημοτικοί παιδικοί σταθμοί του Δήμου Εορδαίας, θα λειτουργήσουν κανονικά.Στον Δήμο Σερβίων Βελβεντού τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης τα μαθήματα θα ξεκινήσουν μία ώρα αργότερα, ενώ κανονικά θα λειτουργήσουν οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί. Ωστόσο δεν θα λειτουργήσουν ο Δημοτικός Παιδικός Σταθμός Λιβαδερού και το Νηπιαγωγείο Λιβαδερού λόγω του προβλήματος που προκλήθηκε στο σύστημα θέρμανσης από τον παγετό. Κανονικά θα λειτουργήσουν τα σχολεία στους Δήμους Κοζάνης και Βοΐου. Η απόφαση πιθανόν να τροποποιηθεί το πρωί της Δευτέρας, εάν σημειωθεί ισχυρή χιονόπτωση κατά τη διάρκεια της νύχτας.

 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Στο δήμο Θεσσαλονίκης αύριο θα λειτουργήσουν κανονικά 212 σχολικές μονάδες και θα παραμείνουν κλειστές 16 σχολικές μονάδες (1Ο διδακτήρια) που παρουσιάζουν εκτεταμένες βλάβες των οποίων η αποκατάσταση τους θα ολοκληρωθεί άμεσα. Συγκεκριμένα, μετά από υπόδειξη των Διευθυντών των σχολικών μονάδων, δεν θα λειτουργήσουν οι εξής Σχολικές Μονάδες (9 νηπιαγωγεία, 6 Δημοτικά Σχολεία, 1 Επαγγελματικό Λύκειο). Τα νηπιαγωγεία τα οποία δεν θα λειτουργήσουν είναι το 2ο , το 26ο ,το 30ο ,το 38ο ,το 47ο ,το 49ο, 57ο, το 102ο και το 113ο. Δεν θα λειτουργήσουν επίσης τα εξής δημοτικά:40ο, 51ο, 59ο, 63ο, 67ο και το 1ο Πειραματικό ΠΤΔΕ- ΑΠΘ , Επίσης δεν θα λειτουργήσει το 1ο ΕΠΑΛ Θεσσαλονίκης.

Ανοιχτά θα είναι τα σχολεία στους δήμους Καλαμαριάς και Νεάπολης Συκεών και θα λειτουργήσουν κανονικά όλα τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης καθώς και οι βρεφονηπιακοί και παιδικοί σταθμοί.

Στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου ανακοινώνεται ότι κανονικά θα λειτουργήσει η πλειονότητα των σχολικών μονάδων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του δήμου. Συγκεκριμένα από τα 107 σχολεία, θα παραμείνουν κλειστά 2 σχολεία του δήμου και συγκεκριμένα το 24ο Νηπιαγωγείο Ευόσμου και το 2ο Γυμνάσιο Ευόσμου, λόγω των μεγάλων προβλημάτων που δημιούργησε ο παγετός στα συστήματα ύδρευσης και θέρμανσης των συγκεκριμένων σχολείων.Σε ό,τι αφορά στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου δεν θα λειτουργήσουν ο 5ος και 6ος Παιδικός Σταθμός της Δημοτικής Ενότητας Ευόσμου, ενώ οι υπόλοιποι παιδικοί σταθμοί του δήμου Κορδελιού Ευόσμου θα λειτουργήσουν κανονικά.

Από τον δήμο Πυλαίας Χορτιάτη ανακοινώθηκε ότι τα σχολεία και οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά καθώς υποχώρησαν αισθητά τα καιρικά φαινόμενα και σταδιακά από νωρίς το πρωί άρχισαν να αποκαθίστανται τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν τις προηγούμενες ημέρες σε σχολικά κτίρια με την έλλειψη υδροδότησης που προκλήθηκε λόγω του παγετού.

Κανονικά θα λειτουργήσουν αύριο και όλα τα σχολεία του δήμου Αμπελοκήπων Μενεμένης . Στο πλαίσιο εφαρμογής των μέτρων αντιμετώπισης εκτάκτων αναγκών ο δήμος έχει προβεί στους απαραίτητους αποχιονισμούς, έχει αποκατασταθεί η προσβασιμότητα σε όλα τα σχολεία και η λειτουργικότητά τους.

Κανονικά θα γίνουν τα μαθήματα στις περισσότερες σχολικές μονάδες του δήμου Ωραιοκάστρου, στις οποίες ολοκληρώθηκαν οι εργασίες επισκευής των προβλημάτων που είχαν προκληθεί από τον παγετό των προηγούμενων ημερών.

Τα σχολεία που δεν θα γίνουν μαθήματα καθώς έχουν καταγραφεί σοβαρά προβλήματα στις σωληνώσεις και τις εγκαταστάσεις θέρμανσης των κτιρίων είναι τα παρακάτω:

– 3ο νηπιαγωγείο Ωραιοκάστρου

– 2ο νηπιαγωγείο Μελισσοχωρίου

– Δημοτικό σχολείο Λητής

– 1ο γυμνάσιο Ωραιοκάστρου

– 1ο λύκειο Ωραιοκάστρου

– 2ο λύκειο Ωραιοκάστρου

Να σημειωθεί ότι το ολοήμερο νηπιαγωγείο του Δρυμού θα λειτουργήσει κανονικά ενώ όσον αφορά στο κλασικό τμήμα του νηπιαγωγείου επειδή οι εργασίες είναι σε εξέλιξη οι γονείς θα ενημερωθούν σχετικά από τη δασκάλα του σχολείου.Αύριο στις 7 το πρωί θα πραγματοποιηθεί για μια ακόμη φορά ρίψη αλατιού σε όλους τους αύλειους χώρους των σχολικών μονάδων για τυχόν υπολείμματα χιονιού και πάγου.Αναφορικά με τους παιδικούς σταθμούς του διευρυμένου δήμου θα λειτουργήσουν όλοι κανονικά με εξαίρεση τον παιδικό σταθμό Πενταλόφου. Τα μικρά παιδιά θα εξυπηρετούνται για δύο ημέρες από τον παιδικό σταθμό Νεοχωρούδας.

Ετοιμα να λειτουργήσουν αύριο είναι 50 σχολεία του δήμου Θερμαϊκού. Κατ’ εξαίρεση στο ΕΠΑΛ Επανομής τα μαθήματα θα ξεκινήσουν την Τρίτη, 17.01.2017, καθώς απαιτείται μια ακόμη ημέρα εργασιών. Επίσης στο 2ο Γυμνάσιο Νέας Μηχανιώνας τα μαθήματα των τριών τμημάτων στο πρόσθετο κτίριο θα ξεκινήσουν αύριο στις 9 και 30

Στο δήμο Θέρμης Ο δήμος Θέρμης ενημερώνει ότι αύριο 16/1 ανοιχτές θα είναι οι σχολικές μονάδες του Δήμου Θέρμης, με εξαίρεση το Νηπιαγωγείο  Αγίας Παρασκευής και το 2ο Νηπιαγωγείο Τριλόφου. Κανονικά θα λειτουργήσουν και οι σχολικές μονάδες του 2ου Γυμνασίου Θέρμης , ΤΕΕ και Γυμνασίου Βασιλικών, όπου μέχρι σήμερα Κυριακή, γίνονταν εργασίες αποκατάστασης.

Στο δήμο Δέλτα αποφασίστηκε ότι ανοιχτά θα είναι αύριο όλα τα σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης σε όλες τις Δημοτικές Κοινότητες καθώς και το ΙΕΚ Σίνδου, το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Δήμου Δέλτα και , οι παιδικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί του δήμου

Κανονικά θα λειτουργήσουν οι περισσότερες σχολικές μονάδες του δήμου Λαγκαδά, στις οποίες ολοκληρώθηκαν οι εργασίες επισκευής των προβλημάτων που είχαν προκληθεί από την έντονη κακοκαιρία και τον παγετό των προηγούμενων ημερών.

Τα σχολεία του δήμου Λαγκαδά που θα παραμείνουν κλειστά αύριο είναι:

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΛΑΓΚΑΔΑ

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

– Νηπιαγωγείο Ηρακλείου

– Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΒΑΛΑΡΙΟΥ

– Δημοτικός Παιδικός Σταθμός Καβαλαρίου

– Νηπιαγωγείο Καβαλαρίου

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΟΛΧΙΚΟΥ

– Δημοτικός Παιδικός Σταθμός Κολχικού

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΛΑΓΥΝΩΝ

– Δημοτικός Παιδικός Σταθμός Λαγυνών

– 1ο Νηπιαγωγείο Λαγυνών

– 2ο Νηπιαγωγείο Λαγυνών

– Δημοτικό Σχολείο Λαγυνών

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΠΕΡΙΒΟΛΑΚΙΟΥ

– Νηπιαγωγείο Περιβολακίου

– Δημοτικό Σχολείο Περιβολακίου

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΧΡΥΣΑΥΓΗΣ

– Νηπιαγωγείο Χρυσαυγής

– Δημοτικό Σχολείο Χρυσαυγής

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΣΣΗΡΟΥ

– Δημοτικός Παιδικός Σταθμός Ασσήρου

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΒΕΡΤΙΣΚΟΥ

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΟΣΣΑΣ

– Νηπιαγωγείο Όσσας

– Δημοτικό Σχολείο Όσσας

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΟΡΩΝΕΙΑΣ

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΓΕΡΑΚΑΡΟΥΣ

– Δημοτικό Σχολείο Γερακαρούς

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΛΑΓΚΑΔΙΚΙΩΝ

– Νηπιαγωγείο Λαγκαδικίων

– Δημοτικό Σχολείο Λαγκαδικίων

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΣΟΧΟΥ

– 1ο Νηπιαγωγείο Σοχού

– Γυμνάσιο Σοχού

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ

– Νηπιαγωγείο Κρυονερίου

– Δημοτικό Σχολείο Κρυονερίου

Η κατάσταση επανεκτιμάται και θα υπάρξει νέα ανακοίνωση για τα σχολεία:

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΛΑΓΚΑΔΑ

– 1ο Νηπιαγωγείο Λαγκαδά

– 1ο Δημοτικό Σχολείο Λαγκαδά

– 1ο Γυμνάσιο Λαγκαδά

– 2ο Γυμνάσιο Λαγκαδά

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΖΑΓΚΛΙΒΕΡΙΟΥ

– Γυμνάσιο Καλινδοίων

– Γενικό Λύκειο (ΓΕΛ) Καλινδοίων

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΣΟΧΟΥ

– Γενικό Λύκειο (ΓΕΛ) Σοχού

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΡΙΘΙΑΣ

– Νηπιαγωγείο Κριθιάς

– Δημοτικό Σχολείο Κριθιάς

 ΔΗΜΟΣ ΚΥΜΗΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ 
16114423_10209356992255158_8894109585885821767_n

 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...